Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא WI FI בנייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! לא מזמן יש לי נייד חדש, שבו התקנתי וינדואוס 7 לא מקורי. היום קניתי נתב אלחוטי ובעת ההתקנה אין תקשורת בין הנתב לבין הנייד, כמו כן שמתי לב שבנייד נורית של ה- WI FI לא דולקת ויש לי חשש שלא התקנתי את הדרייבר ל - WI FI. מחיפוש שערכתי באינטרנט, לא הצלחתי למצוא את הדרייבר המתאים לזה. האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד מאיזה אתר אני יכול להוריד את הדרייבר הנחוץ (מחשב VOSTRO 3500 של DELL).

תודה לכולם!

פורסם

למה להתקין לא מקורי כשאתה יכול לרכוש תוכנה חוקית ב 58 ש"ח בלבד כולל משלוח אם אתה מכיר עובד הוראה או עובד מערכת החינוך?

באתר של DELL ניסית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי זה לא משנה שהוא התקין לא מקורי, המערכת זהה לגמרי למערכת חוקית.

בגלל זה עדיף להתקין לא מקורי, אפילו שזה עולה רק 58 שקל.

ניקיטה, ווינדוס 7 אמור להתקין אוטומטית את הדרייברים של הWIFI. תבדוק שהכפתור WIFI אצלך במחשב דולק (אם בדגם הזה יש כפתור כזה בכלל)

עריכה: מצאתי את זה באתר של DELL :

ftp://ftp.us.dell.com/network/DELL_MULTI-DEVICE_A00_R253450.exe

לדעתי זה יטפל בבעיה. אבל אם זה לא הדרייבר הנכון, אז בבקשה:

http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W732&catid=5&dateid=-1&impid=-1&osl=HE&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_3500&hidos=W732&hidlang=he&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False

Stay Dirty

פורסם
עובדי הוראה מכיר, אבל לא עד כדי כך שישו לי טובות כאלה. כן, בדקתי באתר של DELL, אבל לא מצאתי.

כל מה שאתה צריך זה סמל מוסד בו הם עובדים ומספר ת. זהות. את השאר אתה עושה לבד באתר ומקבל אותו בדואר הביתה.

אסף, גם אם אתה לא אוהב את מיקרוסופט זו עדיין לא סיבה לגנוב.

פורסם

עכשיו יש בעיה אחרת: כשהעלתי את הוינדואוס, הוא נקלת כלא חוקי והמסך של המחשב שחור והוא לא עולה.

הייתה לי בעיה כזו ב-XP, אך המחשב עלה והלחתי להתקין תוכנה שפתרה לי את הבעיה.

תגידו, אם אני מתקין וינדואוס חדש על גבי הראשון, אז הראשון נמחק אוטומטית?

פורסם

רשיונות ל XP יש כמו זבל בכל מקום. כמעט על כל מחשב שתמצא באיזה פח יש מדבקה של XP.

פורסם

נו אז מה ?

הרישיון של XP תקף אך ורק למחשב שבו הותקנה מערכת ההפעלה בפעם הראשונה וממנו בוצעה אקטיבציה.

ישנפ דרכים חוקיות למחצה להתקין על מחשב נוסף גירסה חוקית ולבצע אקטיבציה אבל זה לא המקום לדבר על זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, רוב המדבקות הן של גרסת OEM שלא מוגבלת במספר ההתקנות (מניסיון).

פורסם

ניקיטה, אל תישבר עדיין ! זה עדיין לא סיבה לקנות חוקי.

נסה להעלות את המחשב במצב בטוח, תלחץ על F8 לפני שהווינדוס עולה.

אם הצלחת להגיע לתפריט, תבחר SAFE MODE WITH NETWORKING ותוריד את הקראק:

http://forums.mydigitallife.info/threads/10895-RemoveWAT-A-safer-activation-solution.

אם בכל זאת אתה לא מצליח להגיע לשולחן עבודה, תלחץ על CTRL + ALT + DEL ותבחר מנהל המשימות.

עכשיו למעלה "קובץ" ואז "משימה חדשה" ומשם תנסה איכשהו להגיד לדפדפן ואז להוריד את הקראק.

Stay Dirty

פורסם

דווקא גרסאת OEM מוגבלת יותר במספר התקנות ואמורה להיות פעילה על מחשב אחד בלבד ולא נתנת (כביכול) להתקין אותה מחדש על מחשב בעל רכיבים שונים מאלו אשר עליהם הותקנה מערכת ההפעלה לראשונה.

איך פותרים את זה?

זה לא משנה כל כך כי אם אתה נתקל בהגבלה על ההפעלה - אקטיבציה, אתה יכול להתקשר לעבור את תהליך ההפעלה הטלפוני בו תשאל "על כמה מחשבים מותקנת מערכת ההפעלה שברשותך?" אתה לוחץ 1 בטלפון ומופנה להשלמת התהליך ומונפק לך מספר הפעלה חדש.

גרסאת UPGRADE ניתן להפעיל גם אם יש ברשותך דיסק צרוב/מקורי של כל מערכת הפעלה קודמת של חלונות החל מדיסק של 95 (לא בדקתי לגבי דיסקט של 3.11) בתהליך ההתקנה מערכת ההפעלה תבקש שתכניס את הדיסק לכונן לבדיקה ואישור. לאחר מכן היא תמשיך בהתקנה, אין צורך בקוד של הגרסא הישנה רק בדיסק.

לגבי הDELL, תבדוק אם יש לו WIFI SNIFER, כפתור קטן בדופן שמאל שלו בדר"כ בDELL, כפתור אשר ניתן להזיז פיזית, בנוסף לכפתור הFN אשר מפעיל ומכבה את הWIFI.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
דווקא גרסאת OEM מוגבלת יותר במספר התקנות ואמורה להיות פעילה על מחשב אחד בלבד ולא נתנת (כביכול) להתקין אותה מחדש על מחשב בעל רכיבים שונים מאלו אשר עליהם הותקנה מערכת ההפעלה לראשונה.

איך פותרים את זה?

זה לא משנה כל כך כי אם אתה נתקל בהגבלה על ההפעלה - אקטיבציה, אתה יכול להתקשר לעבור את תהליך ההפעלה הטלפוני בו תשאל "על כמה מחשבים מותקנת מערכת ההפעלה שברשותך?" אתה לוחץ 1 בטלפון ומופנה להשלמת התהליך ומונפק לך מספר הפעלה חדש.

WIFI.

אכן אתה צודק ולכן רשמתי שזה תהליך חוקי למחצה. במידה ומערכת הניטור של מיקרוסופט תתקל במספר רב של אקטיבציות לקוד התקנה מסויים בשיטה שציינת אתה מועבר אוטומטית לשירות עם מענה אנושי ואתה עלול להתקל בחסימה של התקנה נוספת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...