Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לפנק את רכבי במוצרים איכותיים ולעשות לה דיטלינג ביתי.

אומנם זאת פעם ראשונה שאני מכניס למשוואה פלסטלינה אבל התוצאות די מרשימות מבחינתי.

הרכב עבר שטיפה עם סבון מועשר בטפלון,פלסטלינקה שהגיע היום בערכה מארה"ב של חברת Meguair ולבסוף ווקס של carplan מועשר בטפלון.

IMG_1344.jpg

IMG_1345.jpg

IMG_1348.jpg

IMG_1351.jpg

IMG_1362.jpg

IMG_1365.jpg

IMG_1342.jpg

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

נראים מוצרים איכותיים והתוצאה מעולה, תוכל לרשום עלויות של המוצרים ואולי גם משתמש אי-ביי שאפשר להזמין ממנו הכל

תודה :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

סבון קניתי בארץ באוטודיפו 55 ש"ח ניראה לי.

ווקס+ניקוי גאנטים הזמנתי מהאתר של קארפלן.

http://www.carplan.co.il/

ערכה של הפלסטלינה כוללת 2 חתיכות פלסטלינה כל אחת 50 גרם,נוזל סיכוך,מטלית מיקרופיבר וסוג של דוגמית של הווקס שלהם.

הזמתי מהמוכר הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Meguiars-Smooth-Surface-Clay-Kit-G1016-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518be57a65QQitemZ350239423077QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_1412wt_939

הגיע תוך שבוע בערך,ללא שום בעיות,עלות משלוח טיפה יותר גבוהה מהמוצר עצמו :shock:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

החומר לניקוי ג'נטים שווה משהו? אני שוטף עם שמפו ומים והם מבריקים. מה הערך המוסף שלו?

פורסם

יש בו טיפה ווקס ששומר שלכלוך לא ידבק אליהם ויהיה יותר קל לנקות. חרטא מוצר

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם
החומר לניקוי ג'נטים שווה משהו? אני שוטף עם שמפו ומים והם מבריקים. מה הערך המוסף שלו?

אני מאוד התלהבתי מהחומר הזה,הוא פועל כסוג של מסיר שומנים וממיס את האבקה השחורה שמצטברת מהבלמים.

בניקוי קבוע מידי שבוע גם מים וסבון יספיקו,בהצטברות שכבה עבה יהיה יותר קשה.

בגדול יותר פשוט לנקות עם החומר,הוא מגיע עם מברשת שניתן להכנס לפינות צרות ואחרי הניקוי לשטוף עם מים והגאנטים מבריקים.

גם אני הזמנתי כמה מוצרים מאותו מוכר בתחילת החודש, איזה חומר מכיל הבקבוק האדום עם השפריצר.

אין לי מושג בדיוק מה החומר,ניראה לי חומר מסויים על בסיס מים וסבון.

מים וסבון פשוטים כניראה יעשו גם את העבודה,אבל עם החומר הזה קל לעבוד.

תודה על התגובות החיוביות.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...