Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו יש לי תיקונים לעשות ולאוטו יש 110 אלף קילומטר ..

עכשיו איפה כדאי? מה כדאי? איפה לא יישחתו אותצי? האם כדאי באמת מוסך רק מורשה של פיגו למה יצא חוק שלא חייב מוסכים מורשים יותר..

עצה בבקשהההה לראלי שלי

:)

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

החוק בקשר למוסכים מורשים מדבר על תוקף האחריות למכונית.

ראלי עם 110K ק"מ ? תתטפל איפה שתרצה (לפחות מהבחינה הזו).

פורסם

תבדוק מתי עשו טיימינג בפעם האחרונה,

ההוראות של פיז'ו הן או 60K קילומטרים או שלוש שנים.

תבדוק ותחליף/אל תחליף בהתאם.

והמלצה נוספת, אם אין לך מושג מתי עשו בפעם האחרונה טיפול,

גש ותעשה ועדיף טיפול גדול, כדי להיות עם ראש שקט.

פורסם

אולי זה הרבה כסף אבל אני רוצה לתקן את זה הכלללללללללל כולל הכל זה אומר שלא יהיה כלוםםםם באוטו לתקופה של ה 10K הקרובים ואז יהיה לי גם שקט , גם טיפול נכון , גם שמירה על הרכב וגם האוטו יסע יותר פצצה ...

אממ טיימינג נעשה לא מזמן אגב ומנוע צעדים גם הוחלף לא מזמן אגב, מצבר חדש ,צמיגים קדמיים חדשים , בלאי קלאץ נמוך ...

בקיצור מה אתם אומרים??

פורסם
אולי זה הרבה כסף אבל אני רוצה לתקן את זה הכלללללללללל כולל הכל זה אומר שלא יהיה כלוםםםם באוטו לתקופה של ה 10K הקרובים ואז יהיה לי גם שקט , גם טיפול נכון , גם שמירה על הרכב וגם האוטו יסע יותר פצצה ...

אממ טיימינג נעשה לא מזמן אגב ומנוע צעדים גם הוחלף לא מזמן אגב, מצבר חדש ,צמיגים קדמיים חדשים , בלאי קלאץ נמוך ...

בקיצור מה אתם אומרים??

תמיד צצות להן בעיות חדשות

אל תצפה לאמינות יפנית

Rikshanoam-R

פורסם

בקיצור מה אתם אומרים??

תמתין בסבלנות עם הכסף...הצרות כבר יבואו לבד :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בקיצור מה אתם אומרים??

תמתין בסבלנות עם הכסף...הצרות כבר יבואו לבד :D

איציק

עכשיו קרעת אותי מצחוק הצרות יבואו לבד :roflmao::roflmao::roflmao:

tAoS FoReVeR

פורסם

האמת היא שעד כמה שזה מצחיק פשוט לא כדי להחליף עכשיו מיליון דברים, אני עשיתי ככה ובחלפתי דברים שהייתי יכול עוד למשוך הרבה זמן ,אמרתי לעצמי בדיוק כמוך שאני רוצה שהכל יהיה "פיקס" , בפיג'ו בדיוק כמו בסיטרואן זה פשוט לא משתלם....

תתקן את כל הדברים הרצניים במידה וצריך כמו קלאצ' ,בלמים, בולמים.....

אל תתחיל להתעסק בדברים הקטנים כי אתה פשוט לא תגמור, ותשים הרבה כסף בצד.....

אתה עוד תצטרך אותו :wink:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

תקפיד שבטיפול יחליפו לך את כל הנוזלים, השמנים והמסננים.

נוזל בלמים, שמן מנוע, מסנן שמן, מסנן דלק, נוזל קירור (שישטפו גם באותו זמן את הרדיאטור), שמן גיר (אם כבר אז כבר).

חשוב שהבלמים יהיו במצב מצוין.

זה אומר אם צריך חריטה של הדיסקים או החלפה שלהם, החלפת רפידות (שים כבר ספורטיביות).

בדוק אם צריך להחליף בולמים.

בדוק אם צריך להחליף את הזוג צמיגים הישן.

ולדברים הקטנים... בגלל שחורף תוודא שהמגבים חדשים, לא סדוקים ואם צריך תחליף.

ואחרון והכי הכי חשוב - תחליף אוטו.

מי בכלל קונה 106 ראלי?!

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני באמת ימכור אותה זה באמת חרא אוטו

8):wink:

אגב את הדברים שאתה אומר לי עושים בטיפול 10 אלף ? או שאתה אמרת להם את זה לעשות חוץ מהטיפול הרגיל?

פורסם

זה תלוי איזה טיפול.

חלק עושים חלק לא.

תגיד להם לעשות טיפול גדול (אם עדיין לא עשו לאוטו) וגם את כל מה שאמרתי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...