Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי-רכב מודל 2001 עם 70K ק"מ הוא מציאה.

אם יש תאונה באוטו עם משמעות נמוכה -קנה בהורדת מחיר.

אתה תחזיק את האוטו נאמר 3-5 שנים?(אם רק לשנה שנתיים אל תקנה!)

שתבוא למוכרו יהיה שווה כ20K בעוד 5 שנים.

20% אז יהיו הורדה של 4K(במקרה הכי גרוע ואולי הרבה פחות)

לכן איזה סיכון אתה כבר לוקח על עצמך?

קח את האוטו ב40-41K לפני שהמוכר יתחרט

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

נראה לי שאציע למוכר 41000, כדאי להתווכח איתו גם על הטיימינג?

מישהו יודע כה עולה להחליף טיימינג + מחזירי שמן ברכב הנ"ל?

תודה.

פורסם

חברים מכיוון שהפורום מאוד איכותי ומסתובבים כאן הרבה אנשים בעלי ידע שמוכנים לעזור, חשבתי להעלות את שאר הבדיקה כדי לקבל חוות דעת כללית גם למנוע ושאר ביצועים.

מנוע.jpg

מנוע 2.jpg

מנוע 3.jpg

פורסם

לפי הבדיקה הזאת,לפי דעתי, הרכב במצב מעולה.

אל תחשוב על המכירה עוד לפני שקנית.

הפגיעות שיש לו בעלי משמעות נמוכה, 10 שנים על הכביש ,מכה מאחורה, אני לא מבין מה הבעיה בכלל? אנשים רצים לקנות מליסינג ורכבי חברות, אתה רוצה לראות מה זה רכב ליסינג,אני מזמין אותך אלי לעבודה,האמן לי,אחרי יום אחד אתה לא תרצה לשמוע יותר ליסינג, פה יש לך רכב עם 70 אלף ק"מ(ק"מ כזה לרכב כזה זה ממש מציאה), יד פרטית,הונדה שזה נחשב רכב מעולה, אני לא מבין מה אתה רוצה? שיגישו לך אותו עטוף בנייר צלופן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא צלופן אחי בכלל לא, פשוט יש פה גם תגובות שליליות בעליל על רכבים עם תאונה כזאת, פתחתי שירשור דומה בפורום טיפולים ומכניקה הייתי מצרף לך קישור אבל אני גולש מהאייפון וקצת מסובך לי, בכל אופן אנשים קטלו את הרכב שם.

פורסם
לא צלופן אחי בכלל לא, פשוט יש פה גם תגובות שליליות בעליל על רכבים עם תאונה כזאת, פתחתי שירשור דומה בפורום טיפולים ומכניקה הייתי מצרף לך קישור אבל אני גולש מהאייפון וקצת מסובך לי, בכל אופן אנשים קטלו את הרכב שם.

אנשים מגיבים,ילדים מגיבים,אתה צריך לעשות חושבים עם עצמך ולהחליט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני גם בדעתו של סובארו, לחטוף אבל לא בכל מחיר. נשמע כאילו המוכר לא מצליח למכור כ"כ מהר, לי זה היה מדליק נורה אדומה.

להונדה יש ביקוש יחסית טוב בשוק ועם נתונים כאלה אני בטוח שמשהו כבר היה חוטף ממזמן.

גם אם תשלם מחירון על האוטו ובעוד כמה שנים תמכור מתחת למחירון תפסיד כולה 2-4 אלף ש"ח שזה לא הרבה לעומת הנזק הכספי שיכול להגרם מקניה של רכב מוזנח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...