Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום אני מתחיל מסע (25 אלף...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אינני טועה הוולקן נפוצה הרבה פחות מה 1.6, ולכן על אף כל מה שציינת, כמה שהחיפוש יהיה אופטימי וסבלני הוא עדיין עלול להעלות חרס בידו במציאת וולקן ראויה לקניה, לא ככה .

יכול להיות.

בכל אופן , אני לא ממליץ על ZX 1.6 . מבחינתי, במידה ומתפשרים בנושא אמינות אז לפחות לקבל תמורה הולמת.

בכל הקשור בפיז'ו-סיטרואן , אמליץ רק על הספורטיביות שבהן.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול לחלוק איתך את הניסיון שלי על סיויק, בהיותי בעל סיויק כשנתיים.

ביצועים לא רעים בכלל בקו ישר (יחסית למשפחתית), פחות מ-10 שניות מ-0 ל-100 (לפחות באוטומטית שלי, אני מניח שבידנית אפשר יותר).

באוטומט, הילוכים ארוכים (4). 60 קמ"ש בראשון, 120 קמ"ש בשני, 160 קמ"ש בשלישי.

אישית הייתי ממליץ לך ללכת על ידני בלבד. גם המחיר נמוך יותר.

היגוי - לא משהו. תת היגוי כמעט בכל לחיצה (בינונית ומעלה) וסיבוב.

היגוי יתר, בעיקר בירידה (מכיון שהמשקל נשאר קצת קדימה ויש היגוי) או במישור / עליה קלה בתוספת בלמים עדינה (!)

הגיר (האוטומטי) לא רע בכלל. האוטו די אמין. מערכת החשמל מסוגלת לספוג התקנות מקומיות בלי תלונות מיותרות.

בשנת 93-95 אמורים כבר להיות מוחלפים - חיישן חמצן, ציריות, צמיגים (כמובן), טיימינג (כל 5 שנים או 100 אלף ק"מ.

לסיכום, לקופה יש פוזה והיא טובה בקו ישר. עדיף ללכת על ידני.

אני לא יכול להשוות למכוניות אחרות מכיון שאין לי מספיק נסיון באחזקה או בטיפול אבל -

ה-306 סקסית לפחות כמו ההונדה לפי דעתי.

בזמנו חיפשתי 306 או הונדה, מה שיבוא קודם. אם הייתי מצטרף לפורום לפני שקניתי את ההונדה, הייתי מושך הרבה יותר לכיון ה-306.

הבעיה ש-306 בתקציב שלך תהיה קצת ישנה, לפי דעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
megapuzik - אני מאמין שאתה מדבר על קליאו בנפח של 1400, האם ידוע לך על הביצועים שלה (אמנם לא רכב ספורט... אבל בתור רכב קטן, האם היא מהירה?... אני לא בטוח שתאהבו את ההשוואה... אבל לדוגמא מהירה לעומת אונו S70 שלי היה ניסיון רב איתה, שנת 92... האוטו שלי)

אביעד - האם אתה מסכים על דעתו של BMW? בנוגע ל1.6?

מצמץ - האם תוכל לפרט על הקסארה?

במידה ויש לכם עוד רעיונות לרכבים... אודה לכם!

לעומת האונו, לדעתי לפחות (באונו לא נהגתי, אבל אני מכיר את הרכב מחבר), הקליאו טובה יותר בכל פרמטר (האצה, אבזור, נוחות, ואחיזה במיוחד...).

אפ אפ אפ שתי הרכבים שעליהם אתם מדברים יש בבעלותי אומנם הקליאו של אמא, הפיאט שלי יש לה קליאו אליזה 1400 אוטומט והאוטו הזה איטי בצורה בילתי רגילה וכמה שהוא קטן וקל האוטו פשוט לא זז האצה גרועהה עד כדי כך שאם אני פותח עם 50 סמ"ק הוא לוקח אותי ואני לא מגזים, נכון אנחנו לא נהגי מירוצים שרוצים להגיע כמה שיותר מהר ל-100 (או שכן חח)

האוטו הזה ממש ממש איטי עד שהוא מקבל תאוצה ןזה מתחיל רק מ-50 קמ"ש ככה.

יהמר לזכות האוטו הזה שהוא באמת אמין יש לו אחלה מתלים ואחלה אחיזה, אפשר לקחת איתו סיבובים בצורה חדה ומהירה חוץ מהאצה הנהיגה בו מהנה.

ואין מה להשוות אותו לאונו מבחינת האצה האונו הרבה יותר מהירה אבל לא קיים באונו תחושת נהיגה כמו אצלה וגם מתלים חרא וגם וגם וגם...אבל אני עדיין אוהב אותה אין מה לעשות חח

Honda hornet 600

פורסם
אפ אפ אפ שתי הרכבים שעליהם אתם מדברים יש בבעלותי אומנם הקליאו של אמא, הפיאט שלי יש לה קליאו אליזה 1400 אוטומט והאוטו הזה איטי בצורה בילתי רגילה וכמה שהוא קטן וקל האוטו פשוט לא זז האצה גרועהה עד כדי כך שאם אני פותח עם 50 סמ"ק הוא לוקח אותי ואני לא מגזים, נכון אנחנו לא נהגי מירוצים שרוצים להגיע כמה שיותר מהר ל-100 (או שכן חח)

יהמר לזכות האוטו הזה שהוא באמת אמין יש לו אחלה מתלים ואחלה אחיזה, אפשר לקחת איתו סיבובים בצורה חדה ומהירה חוץ מהאצה הנהיגה בו מהנה.

ואין מה להשוות אותו לאונו מבחינת האצה האונו הרבה יותר מהירה אבל לא קיים באונו תחושת נהיגה כמו אצלה וגם מתלים חרא וגם וגם וגם...אבל אני עדיין אוהב אותה אין מה לעשות חח

:shock:

כל הכבוד על השוואת גיר אוטומט 3 הילוכים אבו-מסרס לגיר ידני.

פורסם
megapuzik - אני מאמין שאתה מדבר על קליאו בנפח של 1400, האם ידוע לך על הביצועים שלה (אמנם לא רכב ספורט... אבל בתור רכב קטן, האם היא מהירה?... אני לא בטוח שתאהבו את ההשוואה... אבל לדוגמא מהירה לעומת אונו S70 שלי היה ניסיון רב איתה, שנת 92... האוטו שלי)

לעומת האונו, לדעתי לפחות (באונו לא נהגתי, אבל אני מכיר את הרכב מחבר), הקליאו טובה יותר בכל פרמטר (האצה, אבזור, נוחות, ואחיזה במיוחד...).

תנהג על קליאו ידנית, ותבין על מה אני מדבר.

אני שונא צרפתים.

פורסם

תנהג על קליאו ידנית, ותבין על מה אני מדבר.

נהגתי גם על אותו דגם בדיוק(אליזה 98') רק ידנית, וההבדל לא היה משמעותי היה שיפור קטן ועדיין האונו מאיצה הרבה יותר מהר, ועם זה לא מספיק אז בדקנו את שתי המכוניות ועשיתי לו פאר של שתי מכוניות וזה אם כבר מדברים על האצה. אני מדגיש שנית שאין מה להשוות בין הקליאו לאונו מבחינת מתלים ואחיזה ונוחות...מה שאני אומר זה מבחינת האצה, אני מדבר על קליאו 98' ואני מוכן לבדוק את זה עם מי שירצה מכאן... יותר מזה???(כמובן עם הרכב לא משופר)

Honda hornet 600

פורסם

בקשר לפיאט בראבה (5 דלתות): שכן שלי קנה אחת היא כרגע יד שניה הדבר היחידי שהוחלף בקניה

היה הרדיאטור היא בעלת מנוע 1600 הזרקה ידנית והיא בסדר גמור

לא נהגתי עליה שכן שלי עשה לי סיבוב עליה ואין הרבה מה להגיד זה רכב שהוא ''בסדר''

לא עושה בעיות וגם לא ספורטיבי במיוחד אבל די מרווח עם בגאז' די גדול

הבראבו (3 דלתות) יכולה לכנס לך יופי לתקציב אם אני לא טועה. גם מנוע 1600 ידנית

די מרווחת יחסית לקופה (מאחור) וגם הבגאז' נוח להעמסה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני יודע שהרכב משעמם את חלקכם... אבל אני משנה כיוון בגלל ההורים.

בכל אופן רציתי לשאול האם קורולה 93 עם קילומטרז' של מעל 200 אלף אמורה להפחיד?!

אני אישית חושב שאם הרכב טופל כראוי ניתן להוריד לו מהמחירון ולקחת.. מה דעתכם?

ד"א.

תודה רבה רבה על התגובות!!!!

שיהיה בכיף!

פורסם

ד"א.

במידה והרכב טופל בזמן אין חשש כבד לגבי המנוע.

את הגיר יש לבדוק ב-7 עיניים (במידה ומדובר באוטומט).

פורסם

ד"א.

היו לנו 3 במשפחה (נשארה אחת), רכב אמין בצורה מדהימה. עושה 200K ק"מ מבלי להתאמץ, כמובן שצריך לבדוק טוב טיפולים. אל תפחד מגגות שרופים או צביעה של הגגות כי זו מחלה. אני מציע לך להתייעץ עם איציק (מנהל פורום טכני), לאחרונה הוא חיפש לעצמו כזו והוא ידע טוב מאוד לתת לך טיפים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תרשה לי להציע לך את המזדה 323f ,לדעתי היא הקנייה הכי משתלמת בסכום הזה,אוטו אמין מאוד מניסיון ,נוח מאוד!(יחסית לשנה).

ומספק ביצועים טובים מאוד(האוטו נוסע יפה מאוד והוא יותר מהיר מכל המכוניות שציינת, במיוחד בגרסה הידנית).

בתקציב שלך תוכל למצוא כזאת שנת 93-94.

תתחדש. :D

8)
פורסם

לאחי יש פונטו... אני אישית לא אוהב אותה... (מן תחושה שכזו... היא לא ממש נוחה לי לנסיעה...) ולכן אני לא כל כך מחפש אחרי אחת כזו.

אני אנסה עם הטויוטה... ועם קליאו... אעדכן אם יהיה לי במה :-) תודה לכולם!!!

שיהיה בכיף!

פורסם
לאחי יש פונטו... אני אישית לא אוהב אותה... (מן תחושה שכזו... היא לא ממש נוחה לי לנסיעה...) ולכן אני לא כל כך מחפש אחרי אחת כזו.

אני אנסה עם הטויוטה... ועם קליאו... אעדכן אם יהיה לי במה :-) תודה לכולם!!!

אל תשכח שיש לך גם את הבראבה שזה אחלה רכב...

תראה אולי היא תתאים לך

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עדיף קורולה 93 מאשר דייהו או אחרות 97

אם בכל זאת אתה מעדיף חדשה אולי חלק מהשמות כבר נכתבו פה אבל נסה את בראבה בראבו דייהו לנוס יונדאי אטוס אקסנט דייהסטו שרייד(אני מכיר כמה ממש מרוצים מהרכב)או אפילו טריוס...השאלה לאיזה כיוון הצרכים שלך פונים יותר.

שאתה מסתכל על רכב אל תתלהב מקישוטי יופי אלא מהרכב עצמו...שלא יקנו אותך במדבקות שעולות 25 שקל ונראות פיצוץ על האוטו!

בהצלחה ותודיע מה קנית

צביקה

• תוכן חדש...