Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום אני מתחיל מסע (25 אלף...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב החלטות אלו ואחרות החלטתי לחזור לכיוון הקומפקטיות יותר... (שיקולי מימון, כדאיות וכד')

והמצב עקב כך רק מסתבך...

ביקשתי חוו"ד מכמה אנשים שברשותם הקליאו והם אומרים לי שהרכב לא אמין כל כך... הטיפולים די יקרים וכד'... (חוו"ד מ3 אנשים שונים)

ולכן אני מתחיל שוב פעם מ-0! (באסה... :? )

בבדיקה עם בעלים די מאושרים של ZX הוא אומר לי שהרכב אמנם מצויין... אבל הדלק שהוא לוקח לו הוא בסביבות 1 ל 8-9 במעורב... (הוא ועוד בעלים לZX אמרו את זה - את זה שמעתי רק ממנו אישית, או במילים אחרות שמועה יד שלישית :) )

אני עכשיו מתחבט בין הרכבים הבאים:

סוזוקי בלאנו - אני יודע שהרכב פרווה לחלוטין... אבל אין הוא מבחינת אמינות, דלק, וכד'... (אני מפחד להעלות את קטגורית הביצועים עם הרכב הנ"ל)

אופל קורסה - אני לא יודע עליה כלום... אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה לו... :)

מאזדה לנטיס - האם נכונה השמועה שהיא אוכלת דלק יותר מאחרות?

סיאט איביזה - עד כה לא שמעתי את דעתם של אנשי הפורום עליה... יש משהו טוב\רע שתוכלו לומר, בייחוד בנושא האמינות שדי מפחידה אותי...

מיצובישי לנסר - בעיית הדלק בה ידועה, האם רכב מהשנתון של 96-95 אמור להביא איתו בעיות בתיבה האוט' ובמנוע (לשאלה זו מצטרף חבר שלי... בהרמת גבה :) )

סיטרואן סקסו - נסעתי עליו (לא נהגתי) והרכב ממש צימוק, אבל עם זה אני אוכל להסתדר... אני די נוסע לבד רוב הזמן... האם יש לכם חוו"ד שליליות\חיוביות עליו?

אם יש עוד רכב ששכחתי אשמח להזכר בעזרתכם!

תודה רבה!

שיהיה בכיף!

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוזוקי בלאנו - אני יודע שהרכב פרווה לחלוטין... אבל אין הוא מבחינת אמינות, דלק, וכד'... (אני מפחד להעלות את קטגורית הביצועים עם הרכב הנ"ל)

אמינה ומאוד מהירה מאוד בגרסה הידנית (מנסיון היא עושה בערך 8 שניות)

זה רכב קל מנוע 1600 ועם גיר ידני, הצריכת דלק תאורטית צריכה להיות טובה

מיצובישי לנסר - בעיית הדלק בה ידועה, האם רכב מהשנתון של 96-95 אמור להביא איתו בעיות בתיבה האוט' ובמנוע (לשאלה זו מצטרף חבר שלי... בהרמת גבה :) )

יש לחבר והיה לשכן שהחליף אותה עכשיו בפיאט בראבה (1600 ידנית)

המיצובישי (קרבורטור) מהירה וצריכת דלק די טובה יחסית לאוטומט

לא שמעתי שהיה לשכן שלי איתה בעיות והוא החזיק אותה לפחות 5 - 6 שנים טובות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ביקשתי חוו"ד מכמה אנשים שברשותם הקליאו והם אומרים לי שהרכב לא אמין כל כך... הטיפולים די יקרים וכד'... (חוו"ד מ3 אנשים שונים)

ולכן אני מתחיל שוב פעם מ-0! (באסה... )

בבדיקה עם בעלים די מאושרים של ZX הוא אומר לי שהרכב אמנם מצויין... אבל הדלק שהוא לוקח לו הוא בסביבות 1 ל 8-9 במעורב... (הוא ועוד בעלים לZX אמרו את זה - את זה שמעתי רק ממנו אישית, או במילים אחרות שמועה יד שלישית )

קליאו לא מטופלת יכולה להיות לא אמינה.

אם מטפלים בה בזמן, היא מראה אמינות מצויינת, חוץ מזה, שהטיפולים שלה נורא זולים במיוחד כשהרבה חלקים מרנו5 עדיין מתאימים לה..

מה שבטוח, היא הרבה יותר אמינה מZX :shock:

אני שונא צרפתים.

פורסם
לדעתי ... צודק ב100% !! הקליאו באמת יותר טובה מהאונו... עיצוב אחיזה(!!!) תאוצה (תלוי במנוע..)

כן גם הקליאו הרבה יותר אמינה אבל השאלה אם זה בכלל מה שהוא מחפש

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לדעתי ... צודק ב100% !! הקליאו באמת יותר טובה מהאונו... עיצוב אחיזה(!!!) תאוצה (תלוי במנוע..)

מה :shock: ? לא ממש הבנתי את ההשוואה הטיפשית בין האונו לקליאו???

ותבינו שלגבי תאוצה אתם טועים (אם מדובר על מנועי 1300של פיאט)!!!! כי זה בפירוש לא נכון!!!

ובכללל אין מה להשוות בין הרכבים, אונו זה למי שאין לו תקציב גדול בקניית רכב ואם מתחזקים אותה ועושים לה טיפולים בזמן הוא אמין!!!

אונו מחיר מקסימלי פחות או יותר 15k גג לא יותר לשנים הכי מתקדמות וזה אפילו בהגזמה

קליאו מחיר התחלתי שלה 30 ככה וסביר להניח שזאת תיהיה קליאו מחורבנת בכזאת מחיר

כדי לקבל קליאו טובה ונורמלית צריך לשלם שום דבר היום לא בחינם

בקיצור אם יש תקציב לך על קליאו, אולי תתאכזב קצת מתאוצה אם לא מודבר ב-rsi אבל כייף לנהוג עליה

Honda hornet 600

פורסם

תודה על הטיפים... אני אחפש גם את הקליאו למיניהם...

מה דעתכם על פולו? האם יש לה בעית אמינות? ואם כן... טיפולים בפולו אמורים להיות יקרים, לא?! (בכל זאת רכב גרמני...)

ואופל אסטרה? נחשבת בכלל מועמדת? - שנת 94-95

תודה על התגובות...

שיהיה בכיף!

פורסם
בגרסה הידנית (מנסיון היא עושה בערך 8 שניות)

:shock::shock::shock:

באלנו ידנית 8 שני' מ 0 ל 100?!?!?!

נראה לך באמת?

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
בגרסה הידנית (מנסיון היא עושה בערך 8 שניות)

:shock::shock::shock:

באלנו ידנית 8 שני' מ 0 ל 100?!?!?!

נראה לך באמת?

שמוליק.

עם כל הכבוד... לא אני כתבתי... :shock: גם לי נראה מוזר... :D

והתייחסות לאשכול יש?!

שיהיה בכיף!

פורסם

אולי גם חלק יתעצבנו מה אני כותב אם אני לא בטוח

אבל פעם באחד העיתונים כתבו שבלנו(אני לא יודע איה שנים)לא בטוחה ובמקרה של תאונה יש כל מני רגליים וכאלה שנתקעות...

לגבי אופל שמעתי שהיא לא הכי חזקה...מבחינת כח לסחוב ת'רכב....נסה לנהוג באופל שנת 90 תראה מה זה...

zx ח בחשבון שכמה שהרכב נח הרי זה סיטרואן בגלל כל המערכות הידראוליות מומלץ לעשות טיפולים במוסך מורשה וזה עלול להיות יקר כמעט כל כניסה אליו

בהצלחה

צביקה :wink: (שלא תחשבו עלי משהו אין לי נטיות הוא יודע למה קרצתי)

פורסם

zx קח בחשבון שכמה שהרכב נח הרי זה סיטרואן בגלל כל המערכות הידראוליות מומלץ לעשות טיפולים במוסך מורשה וזה עלול להיות יקר כמעט כל כניסה אליו

זה מעניין.

תוכל לפרט איזו מערכות הידראוליות מסובכות יש בZX.

או שאולי אתה מתבלבל עם דגמים אחרים... :roll:

פורסם

zx קח בחשבון שכמה שהרכב נח הרי זה סיטרואן בגלל כל המערכות הידראוליות מומלץ לעשות טיפולים במוסך מורשה וזה עלול להיות יקר כמעט כל כניסה אליו

זה מעניין.

תוכל לפרט איזו מערכות הידראוליות מסובכות יש בZX.

או שאולי אתה מתבלבל עם דגמים אחרים... :roll:

יש סיכוי גדול שאני מתבלבל וגם אמרתי זאת בכותרת למרות שהיא היתה יותר מכוונת לבלנו

לנו הייתה BX כמה שאנשים שונאים את האוטו הזה הוא מצוין לעומת זאת היתה לדודה שלי אחת שרק עשתה צרות...צביקה

• תוכן חדש...