Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מסירים את המראה בפיג'ו 207 חדשה ?

רועי שלמה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברה שלום, רכשתי לאחרונה פיג'ו 207, ואני רוצה להחליף את המראה הראשית (המאד פשוטה) שמגיעה עם הרכב במראה פנורמית חדשה שקניתי (שכוללת כבר מדבקה, צריך רק לקלף את הכיסוי ולהדביק על החלון) הבעיה היא שאינני מצליח בשום אופן להסיר את המראה הקיימת מהחלון של הרכב, אמרו לי באחד המוסכים שיש להשתמש בלהב של סכין יפאנית בכדי לנתק בזהירות את המראה מהחלון, ניסיתי אבל לא נראה שזה מתקדם לשום מקום.... נראה שרק גרמתי נזק כי עכשיו מופיע שם (כשמסתכלים מחוץ לאוטו) כתם לבן מכוער באיזור ההדבקה (שציבעו שחור) במקום שבו הלהב נכנס מעט פנימה.

האם חימום יעזור? האם עלי לחמם את מקום ההדבקה (עם מייבש שיער לדוגמה) מהצד החיצוני של האוטו על מנת להמיס את הדבק?

נ.ב - אני לא מעוניין במראה שמתלבשת על המראה הקיימת, זה לא נראה אסטטי לדעתי, אני רוצה להחליף אותה.

אשמח לעזרה בנושא, תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך חיישן גשם אתה תהרוס אותו, בנוסף הדבק חזק ואתה עלול לסדוק את השמשה

אין שום היגיון להחליף למראה פנורמית כי היא לא מוסיפה כלום מלבד עיוות. אם אתה רוצה תתקין מראות פנורמיות על המראות בחוץ.

ד.א הדבק אמור להחזיק את המראה בזמן תאונה כדי שחלילה לא תחטוף מראה לראש בתאונה, אל תהיה בטוח שהדבק וההדבקה שלך תהיה איכותית מספיק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך חיישן גשם אתה תהרוס אותו, בנוסף הדבק חזק ואתה עלול לסדוק את השמשה

אין שום היגיון להחליף למראה פנורמית כי היא לא מוסיפה כלום מלבד עיוות. אם אתה רוצה תתקין מראות פנורמיות על המראות בחוץ.

ד.א הדבק אמור להחזיק את המראה בזמן תאונה כדי שחלילה לא תחטוף מראה לראש בתאונה, אל תהיה בטוח שהדבק וההדבקה שלך תהיה איכותית מספיק.

מה אתה רציני? חיישן גשם על המראה הראשית? איזה הגיון יש בזה? קודם כל לא ידוע לי על חיישן כזה ברכב שלי, וגם אם היה אני לא רואה שום חיבור פיסי בין המראה שנמצאת מבודדת על החלון ובין שאר האלקטרוניקה ברכב, איך החיישן אמור לפקוד על המגבים להתחיל לעבוד? בתקשורת על חוטית? המראה גם מודבקת בצד הפנימי של החלון, איך חיישן שממוקם שם אמור לזהות גשם? הרי אין לו שום גישה לצד החיצוני של הרכב.

בכל אופן ההגיון שלנו כנראה אינו זהה, המראה הקטנה שמגיעה עם האוטו נותנת שדה ראייה ממש צר לאחור ולדעתי זה ממש לא נוח, מראה פנורמית לעומת זאת נותנת שדה ראייה הרבה יותר רחב, אני מסתדר איתה מצויין (ברכבים קודמים שהיו לי) ולא מבחין בשום עיוותים יוצאי דופן.

לא נראה לי הגיוני שאי אפשר להחליף אותה, מה זו חתונה קתולית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המראה הראשית אמורה לתת שדה ראיה צר לאחור,ומראות הצד אמורות להשלים אותה כאשר הן מכוונות כמו שצריך.

מראה פנורמית רק מעוותת כמו שאמרו והמראה המקורית עדיפה חד משמעית.

זה שהתרגלת למראה פנורמית זה לא אומר שזה בסדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המראה הראשית אמורה לתת שדה ראיה צר לאחור,ומראות הצד אמורות להשלים אותה כאשר הן מכוונות כמו שצריך.

מראה פנורמית רק מעוותת כמו שאמרו והמראה המקורית עדיפה חד משמעית.

זה שהתרגלת למראה פנורמית זה לא אומר שזה בסדר.

איך אומרים? על טעם ועל ריח אין להתווכח.

לי הרבה יותר נוח עם מראה פנורמית, אני נוסע עם מראה כזו כבר שנים והיא הרבה יותר נוחה לי מהמראה הפיצפונת הזו שבקושי רואים בה משהו.

השאלה היא יותר טכנית, איך אני מסיר את המראה הקיימת מהחלון? האם יש כאן בעלי פיג'ו (207, 307....) שמכירים את הנושא ויכולים לייעץ לי?

אשמח מאד לעזרה עם זה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני לתומי חשבתי שאופנת המראות הפנורמיות עברה מן העולם, יחד עם כיסויי מושבים "TURBO" ומערכת הבטיחות על הכיף-כיפאק ABW.

נו, אז טעיתי :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה כל כך מתעקש על מראה פנורמית יש מראה שמתלבשת על המראה המקורית כך שלא תצטרך לפרק שום דבר,הרבה יותר פרקטי במקרה ותרצה להחזיר.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה רציני? חיישן גשם על המראה הראשית? איזה הגיון יש בזה? קודם כל לא ידוע לי על חיישן כזה ברכב שלי, וגם אם היה אני לא רואה שום חיבור פיסי בין המראה שנמצאת מבודדת על החלון ובין שאר האלקטרוניקה ברכב, איך החיישן אמור לפקוד על המגבים להתחיל לעבוד? בתקשורת על חוטית? המראה גם מודבקת בצד הפנימי של החלון, איך חיישן שממוקם שם אמור לזהות גשם? הרי אין לו שום גישה לצד החיצוני של הרכב.

חיישן לא צריך גישה החוצה כדי להרגיש את המים

הנה הסבר קצר לאחד כזה: http://www.hella.com/produktion/HellaUSA/WebSite/MiscContent/Download/AutoIndustry/Electronics/TI_RLSS_GB_TT_10.pdf

אני זוכר שב 206 שנת 2000 היה לי אחד כזה במראה, אז כנראה שגם ב 207 יש.

באמת לא ממליץ להתקין את השטות הזאת מראה פנורמית.

תלמד לכוון נכון מראות ויהיה לך נח גם עם המראות שהיצרן השקיע בהן(כנראה שלא סתם הם ממשיכים לשים דווקא את המראות האלה).

למשל, אני רואה יותר ויותר אנשים שנוסעים עם אורות גבוהים ומסנוורים מאחור ולא מבינים שום סימון כדי לכבות אותם.

עד כמה שידוע לי, במראה פנורמית אין אפשרות לשנות את מצב המראה, כך שלא תסתנוור.

בכל מקרה, אם אתה רוצה להתקין את זה, ממליץ לך לקפוץ לזגג.

הוא יודע בדיוק איך להוריד את המראה ואולי גם יוכל להשאיר לך את החיישנים במקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור לי מה פשר כל האנטי שיש כאן נגד מראה פנורמית, מבחינתי היא בפירוש הרבה יותר נוחה ונותנת לי זווית ראייה הרבה יותר טובה לאחור, אבל שוב אין לי כוונה להתווכח כאן על עניינים של טעם וריח, כל אחד והטעם שלו.

ללכת לזגג רכב זה באמת רעיון טוב, כי אפילו במוסך המורשה של הרכב לא ידעו לתת לי תשובה.

כרגע מה שהכי דחוף לי (אפילו יותר מהחלפת המראה) זה לתקן את הסימן המכוער שיצרתי שם עם הסכין היפנית, באיזור השחור שבו המראה מחוברת לחלון נוצר קילוף שנראה מבחוץ כמו כתם לבן שמאד בולט על הרקע השחור, יש לי כבר כמה רעיונות איך לסדר זאת אני מקווה שזה יצליח (לדחוף לשם בעדינות בעזרת הסכין חתיכה קטנה של בד שחור, מקווה שהיא תתמזג שם עם הרקע השחור מסביב ותסתיר את האיזור שהתקלף).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים לכל מילה של קודמיי לגבי החלפת המראה הפנימית ברכב

המראה מגיעה עם הדבקה טובה שכמעט ואינה מאפשרת עקירתה ממקומה גם במקרה של תאונה

לא מומלץ לעקור אותה אלא להשלביש עליה מראה נוספת כרצונך (החלף את המראה שיש לך בכזו שאפשר להלביש על המראה הקיימת)

לרוב שביצעו את הפירוק גרר אחריו נזק לשמשה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...