Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרו לי להחליט לגבי טויטה יאריס שנת 2000

gali galgali
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני ממש מתלבטת לגבי רכישת רכב פרטי קומפקטי וחסכוני בדלק.

התקציב שלי עומד על כ-30,000 ש"ח.

עד שהחלטתי שאני הולכת על דייהטסו שנת 2003 דגם YRV או סיריון שנת 2001 שעומדים בתקציב שלי , אמינים וחסכוניים מבחינת דלק, אני בקושי מוצאת אנשים שמוכרים אותם באינטרנט בנפח של 1300 .

אז החלטתי לחפש רכב אחר.... עכשיו אני מתלבטת לגבי טויוטה יאריס שאני יודעת שהוא רכב מעולה ואמין, לצערי הוא יקר , אז הלכתי אחורה לשנת 2000

מאחר ואני לא כ"כ מכירה את הרכב, רציתי לדעת האם הוא חסכוני מבחינת דלק??

האם הטיפולים שלו יקרים?

האם כדאי לי לרכוש את הרכב הזה?? קחו בחשבון שאין לי תקציב גבוה... וגם עם השנה הזו - 2000 אני מקווה שיורידו לי במחיר כי זה עובר קצת את ההקציב שלי .

אנא תגיבו מהר. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היאריס היא קנייה טובה . לכי על זה . מכונית אמינה , איכותית , בטיחותית ונפוצה למדיי . יהיה לך קל גם למכור אותה בהמשך . כבונוס היא גם מהנה לנהיגה ולא רק חסכונית .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היאריס חסכונית בדלק וזולה לאחזקה. מדובר במכונית חביבה ביותר שסובלת מבעיה גדולה אחת והיא מחיר המחירון הגבוה שלה. תמורת אותו הכסף אפשר למצוא רכבים לא פחות טובים, אבל בלי הלוגו של טיוטה על הגריל הקידמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, היא חסכונית כמו, אם לא יותר מהשתיים האחרות.

רק קחי בחשבון שאם קשה לך למצוא סיריון או YRV, למצוא יאריס תהיה משימה כמעט בלתי אפשרית...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, שמתי לב שדי קשה למצוא את רכבים מסוג זה. גם בטויוטה יאריס אין יותר מדי מוכרים.

מצאתי אחד שאמר לי שצריך להחליף את המדחס של המזגן כי הוא לא תקין... אמר שזה עולה בערך 2000 ש"ח,

ביררתי מול מוסך מורשה ומוסך לא מורשה, שניהם אמרו שתלוי בדיוק מה הבעיה וכשיכול להגיע לכ-2500 ש"ח + מע"מ.

האם העלויות האלו הגיוניות בשביל החלפת מדחס (משופץ, לא חדש) עבור המזגן (כולל עבודה וכו')???

דרך אגב, מה זה אומר 'חצי אוטומט' ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד חלופה מעניינת בתקציב שלך ששווה לך לבדוק

פיאט פונטו ספייס בתקציב שלך את יכולה להשיג לך שנת 2003-2004

רכב זול לתחזוקה גם במורשה, צריכת דלק נמוכה

מאוד מרווח ביחס לסופר מיני והכי חשוב הכי בטיחותי בקטגוריה שלו(4 כוכבי בטיחות)

יש אחד כזה לאחותי שנת 2001 והיא מאוד מרוצה מהרכב

"דייהו להרגיש את הכביש מקרוב:)"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חצי אוטומט זו תיבה רובוטית בה את מעבירה הילוכים עם היד, אבל לא צריכה ללחוץ לפני על דוושת מצמד - זה נעשה על-ידי מחשב.

זה לא מנגנון מבריק, ועדיף לחפש יאריס ידנית (אם כבר, אז כבר) או אוטומטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי פונטו 2006 שעלתה אחרי יישור קו 35 אלף ש"ח.

הפרש של 5 אלף ש"ח, 6 שנים פחות על הכביש.

סביר להניח שגם יותר ק"מ.

היאריס נותנת את הערך הכי גרוע לכסף שיש כיום על הכביש, עקב המחירון ההזוי שלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טויוטה יאריס זה רכב מצוין גם נוסע טוב וגם אמין מאוד וגם חסכוני

הבעיה בדרך כלל זה למצוא רכב כזה למכירה במיוחד בשנת 2000/1

ובמידה והרכב שמור אז הרכב תמיד נמכר מעל המחיר מחירון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסכום הזה לדעתי ממש חבל לקנות יאריס שנת 2000, כאשר אפשר לקנות פונטו משנת 05-06 או 206 משנתון 02-04, או אפילו גטס GLS 03-04 (הדגם המאובזר והבטיחותי של הגטס), או את הפנדה המתוקה משנתון 05-06.

אני ממש לא מבין את הנהירה אחרי היאריס ולא משנה השנתון, ק"מ והסכום המופרז, לרכב סופר מיני שעומד להיכנס לשנתו ה11 על הכביש. ותחסכו ממני את סיפורי האמינות המופלאים, זה עדיין לא שווה את המחיר: תיישרי קו ברכב אחר, תעמידי רכב כמעט חדש בתקינותו, 4-5 שנים יותר מתקדם, ולא בטוח שפחות אמין.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...