Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות פיגיו 206 XS בחודש-חודשיים הקרובים ומצאתי מודעה של רכב עם טסט עד 2010-07.

לא היה לי אף פעם רכב ואני לא כל כך יודע כמה עולה לעבור טסט אפילו אם הרכב יוצא בסדר ולא צריך תיקונים.

האם תוכלו ליעץ עד כמה זה כדי לקנות רכב כזה או שלוותר מראש ולחפש אחר?

האם אפשר לדרוש מבעל הרכב לעבור טסט ביחד לפני הזמן (2010-07) ואם יוצאים תיקונים אז שיתקן אותם או משהו בסגנון?

פורסם

עלות טסט תלוי ברכב היא בסביבות 1200 שקלים , עם הטסט בעוד חודשיים סביר להניח שבעל הרכב כבר קיבל את רשיון הרכב החדש כך שניתן לבצע טסט לפני הזמן, אבל מעבר לזה יותר חשוב זה לקחת את הרכב לבדיקה ולראות מה מצב הרכב ואם אין ליקויים משמעותיים .

מומלץ לקרוא פה בפורום על הדברים החשובים ברכישת רכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246826

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10819

ובכלל לקחת איתך מישהו שמבין קצת יותר כדי לא ליפול .

בהצלחה .

פורסם

אתה לא יכול לדרוש, אבל זה בהחלט יכול להיות חלק מהעסקה (בהסכמה של המוכר).

המוכר צריך להיות די לחוץ למכור, אחרת היא יישא בהוצאות הטסט (תשלום אגרת רישוי - בסביבות 1000 ש"ח וכמה עשרות שקלים של תשלום למכון הטסטים).

ויכול להיות שיש לו סיבות למכור לפני הטסט (בעיות מכאניות שיחייבו אותו בהוצאות נוספות).

לא רשמת את נתוני הרכב - לפי מה שכתבת אני לא הייתי מיד פוסל את הכב הנ"ל.

אם הוא ( המוכר) גמיש , אפשר להגיע לפשרה בעניין הטסט והתיקונים, אשר מקובלת על שני הצדדים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנת 2001

ק"מ 90K

יד 1

אוטו נראה בסדר ( כמובן בלחי בדיקה אי אפשר להגיד ) אבל שאלה היתה יותר כמה זה יעלה לי כי הרי אם עושים בדיקה לפני הקניה אז לא יכולים למצוא משהו נוסף כשעוברים טסט,נכון?

• תוכן חדש...