Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסוכנים לסביבה: http://news.walla.co.il/?w=/2/1671932

פוגעים בבטיחות: http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1170456

.

אפשר לוותר על כל הבאמפים.

פעם לא היו באמפים.

היגיעו חסרי אחריות בשיקול דעת בנהיגה,_שלא על פי תנאי הדרך,נבנו באמפרים.

נשתנה וננהג על פי תנאי הדרך בשיקול ובזהירות,נוכיח שאנו ראויים,_יורידו את הבאמפים.

כל טענותינו צריכות להיות מופנות למי שהזמין את הבאמפים,_זה אנחנו,נהגי הרכב.

אפשר לכתוב ולדבר על זה 100 שנה, קודם לכן לנהוג כראוי, אחרי זה טענות.

פורסם

מול כל בית ספר (או כל מקום אחר שבא להם לקבוע בו מהירות נסיעה מוגבלת) יש הגבלת מהירות ל 20 קמ"ש, פסי האטה ומצלמות מהירות דיגיטליות שעובדות 24/7 ומצלמות כל מי שחורג.

הוא יחזור לארץ ויספר לכולם שאפשר לחלוב את הנהג הישראלי עוד קצת.

אז תעשו טובה, תאטו כמו ילדים טובים לפני כל פס האטה ותפסיקו ליילל על נזק לאוטו כי אם באמת תעירו שם מישהוא למעלה, אתם תתחילו לשלם הרבה כסף על העצלנות שלכם להאט לפני פס האטה.

לדעתי זה רעיון מעולה!

אנשים שיש להם רכב מושכר או רכב ליסינג או שפשוט גרוטאה חבוטה שלא מעניינת אותם, פשוט טסים על הבמפים.

הנזק לא נמצא בכיס שלהם, או שהם פשוט לא מבינים את הנזק המתגבר שנגרם.

כאשר הנזק יהיה ישיר בצורת קנס, אולי ככה הם יבינו.

אני בספק עם חברי הפורום מהווים 2% מכלל הנהגים בישראל, אז המשפט האחרון שלך הוא לא זה שיציל אותנו.

תאמין לי שרוב חברי הפורום אוהבים את הרכבים שלהם ולא טסים על במפרים.

בכל מקרה אני לא עובר את ה30 באיזור שיש בית ספר, אז עם כבר אני שומר חוק, אז לפחות שהרכב שלי לא ייהרס מהבמפים, שאלו שכן מתפרעים ייקנסו.

פורסם

אין לי שום בעיה עקרונית עם פסי האטה, ואני לא חושב שלאף אחד צריכה להיות. הבעיה היא אך ורק עם אופן הבנייה שלהם בארץ - ללא בקרה, ללא תקן ועם הרבה חאפריות. כתוצאה, הרבה מאוד באמפרים נבנים באופן שפוגע באורך חיי הרכיבים ברכב, בבטיחות ובנוחות הנסיעה. אם היו בונים אותם כמו שצריך - לאף אחד לא הייתה בעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין לי שום בעיה עקרונית עם פסי האטה, ואני לא חושב שלאף אחד צריכה להיות. הבעיה היא אך ורק עם אופן הבנייה שלהם בארץ - ללא בקרה, ללא תקן ועם הרבה חאפריות. כתוצאה, הרבה מאוד באמפרים נבנים באופן שפוגע באורך חיי הרכיבים ברכב, בבטיחות ובנוחות הנסיעה. אם היו בונים אותם כמו שצריך - לאף אחד לא הייתה בעיה.

רוני

נכון,יש הרבה מהמוצדק בדבריך.

גם לי אין בעיה עם הנהגים בארץ,ממש לא.

רק שינהגו עם בקרה, בלי חאפריות, באופן שיאריכו את חיי בני האדם, בבטיחות,בצורה נינוחה, ושיבנו את מסלול ואופן נהיגתם כמו שצריך.

הרי כולנו מגיעים בסופו של דבר יחד, כי אי אפשר אחרת.

וכאשר כולם ננהג כמו שצריך לאף אחד לא תיהיה בעיה.

• תוכן חדש...