Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לאמא שלי מערכת דיי פשוטה ברכב שתיים אחוריים 6 על 9 ושתי טוויטרים מקדימה וסתם רדיו טייפ פשוט של אייוה 4 כפול 40 הכאבלים שלו עבים יחסית אני לא יודע כמה עוים אבל נראה לי שיחסית לאוטו זה הרבה כי זה מה שהיה לי בבית ...

השאלה שלי היא אם העובי של הכאבל יכול להשפיע על איכות או עוצמה ...

יעני אם אני ישים כאבל עבה הצליל יעבור נקי יותר אבל לרדיו דיסק יהיה קשה יותר לשלוח אותו???

פרטו לי מעט בנושא ואיזה עובי כאבל כדאי לי לשים????

תודה מראש!!!

:wink:

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קח דוגמה פשוטה....

מנהרה שיוכלים לעבור בה עד 10 איש....... (מייצג את עובי הכבל).

אם רק 6 אנשים עוברים אז זה בסדר.... (עובי הכבל שהמערכת זקוקה לו).

ואם זה מנהרה שאפשר לעבור בה 6 אנשים רק. זה גם בסדר.

זה אומר שאם העובי מתאים אז לא יהיה איבוד מהכוח. כבל יותר עבה סתם יהיה מיותר אם לא זקוקים לו.

אבל אם יש לך 10 איש שרוצים לעבור במנהרה של 4..... - זה אומר שיש לך כבל דק מהמצבר למערכת והמערכת צריכה כבל עבה. יהיה לך איבוד פה של כוח. מבין.

למערכת לא צריך כבל יותר עבה מ1.5MM. כי משיכה מקסימלית ברוב המכשירים זה 10A.

וכבל כזה יתאים כבל עבה יותר הוא גם יתאים אבל הוא לא ישפר משהו. וקבל דק שוב- יהיה לך בו איבוד כוח.)

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
שלום חברים יש לאמא שלי מערכת דיי פשוטה ברכב שתיים אחוריים 6 על 9 ושתי טוויטרים מקדימה וסתם רדיו טייפ פשוט של אייוה 4 כפול 40 הכאבלים שלו עבים יחסית אני לא יודע כמה עוים אבל נראה לי שיחסית לאוטו זה הרבה כי זה מה שהיה לי בבית ...

השאלה שלי היא אם העובי של הכאבל יכול להשפיע על איכות או עוצמה ...

יעני אם אני ישים כאבל עבה הצליל יעבור נקי יותר אבל לרדיו דיסק יהיה קשה יותר לשלוח אותו???

פרטו לי מעט בנושא ואיזה עובי כאבל כדאי לי לשים????

תודה מראש!!!

:wink:

אתה רוצה לשפר את איכות הקול בשביל רדיו-טייפ ו-4 רמקולים רגילים?

לאן בדיוק אתה מצפה להגיע עם זה?!

אם אתה רוצה איכות קול בו נתחיל קודם כל בזה שתבנה מערכת כמו שצריך, עם במת קול מקדימה ולא מאחורה, זה ייתן לך הבדל בשמיעה להבדיל מזה שתשים כבלים עבים יותר.

:roll:

פורסם

נקמימשו אתה שם לב שאין כל קשר בין מה שאני שאלתי לבית מה שאתה השבת נכון...

אני שאלתי פה בעקון שאלה כללית וסתם נתתי דוגמא למצב קיים באוטו של אמא שלי....

מה גם שאם הייתי רוצה לשפר את האייכות תאמין לי שייתי יודע איך לעשות את זה על הצד הטוב ביותר... ;-)

אסטרו גם מה שאתה ענית לא ממש קשור למרות שאהבתי את הדוגמא.. אני דיברתי על הכאבלים לרמקולים יעני של סאונד לא של חשמל לרדיו טייפ.... יש מבין??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

זה בסדר אתה יכול לשייך את זה גם לכבלים של רמקולים כי ההספק שיוצא מהמערכת תלויי בהתנגדות הרמקול. וזה אומר הספק מסויים - W (מתח כפול אמפר).

זה שוב תתיחס לדוגמא אם יש לך כבל מתאים אז לא יהיה לך איבוד כוח ושוב אם תחבר כבל עבה יותר אתה לא תשמע שום הבדלים.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
נקמימשו אתה שם לב שאין כל קשר בין מה שאני שאלתי לבית מה שאתה השבת נכון...

אני שאלתי פה בעקון שאלה כללית וסתם נתתי דוגמא למצב קיים באוטו של אמא שלי....

מה גם שאם הייתי רוצה לשפר את האייכות תאמין לי שייתי יודע איך לעשות את זה על הצד הטוב ביותר... ;-)

אסטרו גם מה שאתה ענית לא ממש קשור למרות שאהבתי את הדוגמא.. אני דיברתי על הכאבלים לרמקולים יעני של סאונד לא של חשמל לרדיו טייפ.... יש מבין??

לא הוכח מעולם שכבלים משפיעים על איכות הקול.

נושא זה נדון פה בצורה מעמיקה.

תערוך חיפוש בבקשה.

פורסם

לא הוכח מעולם שכבלים משפיעים על איכות הקול.

נושא זה נדון פה בצורה מעמיקה.

תערוך חיפוש בבקשה.

מה שמודגש בקו תחתון...

זה בין המשפטים הכי מחורטטים ששמעתי לאבא שלי יש מערכת בבית של חברה אנגלית לא יודע אם אתם מכירים ""B&W חברה בין השלוש המובילות בעולם למערכות קולנוע ביתית ..

(מעל ה-20 אלף סתם להשכלה כלילית) הכאבלים לאחוריים בעלי חוט פלסטי דק לכל אורכם (בין גידי ברזל) שמשמש סיכוח להורדת הפרעות וכנראה כם להורדת חשמל סטטי או משהו כזה... מה גם שיש הבדל בין הפלוס למינוס בכאבל עצמו .. (אחד כסוף ואחד נחושת..) לעומת זאת הכאבלים לסנטר ולשניים הקידמיים פשוטים למדי "סתם" כאבלים מצופים -ז-ה-ב- והטרמינלים ברמקולים גם כן...

ואתה בא פה ואומר "לא הוכח מעולם שכבלים משפיעים על איכות הקול" בחיית זה נראה לך הגיוני????!!!!!!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

נושא הכבלים נדון ל"עומק" בהרבה מאוד פורומים לאודיו לבית בעולם ובארץ ואין על-כך תשובה סופית יש כאלה שטוענים שכן ויש הרבה מאוד מומחים בתחום שטוענים שלא

מה שבטוח שיש המון אינטרסים כלכליים בתחום מכיוון שהרווח על ה"כבלים" מגיע לעיתים למאות ואלפי אחוזים :!::!:

כך שחבל לטחון את הנושא פעם נוספת

בבית יש לי כבל שמקשר בין המגבר ל-cd שעלה לי בלונדון 60 פאונד (500 שח) ,והכבלים

לרמקולים עלו לי 5 פאונד למטר (40 שח למטר) להגיד לך שאני שומע יותר טוב :?:

אני לא בטוח :!: אבל לפחות המצפון שלי שקט.......

פורסם

b&w... חברת high end שחבל על הזמן... :lol::lol::lol:

ידידי היקר DRS, מערכת ב20 אלף שקל זאת מערכת ממוצעת לבית.

מחירי ציוד אודיו בייתי ברמת "3 החברות הטובות בעולם" כהגדרתך מתחילים אולי ב-20 אלף דולר למגבר בלבד.. בד"כ זה גם לא מגבר אחד.

פורסם

DRS: B&W היא חברה לא רעה, אבל היא אחת מהחברות שאתה משלם יותר על השם שלה ולא על האיכות.

לסיכום- אם אתה קונה מגבר - תחליף את החיווט של מערכת הקול באוטו לגמרי.

אם אתה לא יודע איזה עובי צריך - יש את הקישורים למעלה באינדקס של הפורום ויש מתקינים מקצועיים כאלה ואחרים שישמחו (בתשלום כמובן) לעשות זאת עבורך.

אם אין לך מגבר- אין ממש צורך להחליף את החיווט הקיים כי הרדיודיסק לא דורש העברת מתח ברמה שדורשת החלפה.

• תוכן חדש...