Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"גבר אמיתי אף פעם לא..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק היום שמתי לב לפורום הזה... גדול

חוץ מסעיף 6 וסעיף 11,אני מסכים עם הכל,אבל אני מודה....אני יודע מה זה פסיפלורה.

היתי גם מוסיף שגבר אמיתי לא יודע מה זה "בקרדי בריזר" .

כמו כן,גבר אמיתי לא שוטף ידיים אחרי שהוא הולך לשירותים.הוא פותח את המים לכמה שניות כדי שישמעו כאילו שהוא שטף.

אגב מים בשרותים, בדיחה (למי שמכיר את מערכת ההפעלה הדגולה LINUX)!

3 אנשי היי-טק ניכנסים למישתנה, כשהם מסיימים הם מיתקדמים ליציאה, הראשון בא ושוטף ידיים, מסבן את האצבעת ושוטף שוב ומנגב היטב... לאחר שסיים הוא מכריז: "אנחנו במיקרוסופט דואגים לעשות הכל בקפדנות ולא מדלגים על שום פרט!"

השני שוטף ידיים מסבן שוטף מנגב ביסודיות וחוזר על הפעולות שוב ושוב כמה פעמים, כשסיים מכריז: "אצלינו ב"IBM" אנו עושים על דבר כמה פעמים כדי להבטיח איכות גבוהה!"

מביט עליהם האיש השלישי ואומר: "אנחנו, מישתמשי ה LINUX פשוט לא משתינים על הידיים שלנו..."

ובקשר למספר 5, "בר אמיתי לא שותה עם קש"...

בטח שהוא לא שותה עם קש, מה, הוא סוס? וחוץ מזה, איך אפשר לשתות עם קש, זה ניכנס לפה, זה מקלקל את הטעם של המשקה, והכי חשוב זה לא הגייני, כלבים משתינים על הקש...

LOL....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...