Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לאחר המון התלבטויות אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מבין המכוניות הבאות.

השיקולים שלי הם בטיחות + אמינות במקום הראשון , לאחר מכן עדיפות לחיסכון בדלק.

רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות. כמו כן ק"מ עד 120K .

האופציות הן

1) דייהטסו סיריון - גרסת 1.0 ידנית שנת 99 - האופציה הכי מועדפת . אני רק מפחד שהאוטו לא מתאים כל כך לנסיעות בין עירוניות.

2) פיאט פונטו 2001 - אני מאוד מתלבט , בשנים האלה אני חושב שכבר יש פה סיכון גדול של אמינות. ויש לאוטו מחלות ידועות בשנים הללו.

3) יונדאי אקסנט 98 - ראיתי ביד 2 עם 130K ואפשר להביא ב14K . בגדול נראה לי אוטו טוב. רק דבר אחד אני לא בטוח . מבחינת בטיחות הוא כוכב וחצי שקצת מדאיג אותי לעומת ה4 כוכבי בטיחות של הפונטו.

מצד שני ישנו את מדד פולקסם למי שמכיר , חברת הביטוח הגדולה באירופה שעשתה מדגם של 117 אלף תאונות. שם היונדאי קיבלה ציון טוב. וישנם מכוניות אחרות כמו 206 או איביזה שקיבלו 4 כוכבים והם נחשבים לרמת בטיחות נמוכה. האם מישהו מכיר?

הנה קישור לכתבה

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=LLGL&Pn6Vq=E

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

עזוב את הסיריון 1.0 בצד. אם כבר סיריון, אז 1.3 במיוחד לאור הדרישה שלך לנסיעות בין-עירוניות.

הדרישה שלך לקילומטראז' נמוך עד כדי לא הגיוני לרכב מהמודלים האלו תעשה לך חיים קשים ולשווא. זה נכון שזה ממש נחמד למצוא רכב יד ראשונה עם מעט קילומטרים, אבל בפועל כשמדובר ברכבים זולים כמו אלו שאתה מחפש הסיכויים למצוא כאלו די קטנים. רוב מה שתגיע אליו הם רכבים "משופרים", כלומר כאלו שמישהו שיפר להם את הנתונים היבשים כדי למשוך אנשים כמוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסריון (מנוע 1000 סמ"ק) היה אמין מאוד בשנים הראשונות.מנוע ה-3 צילינדר פחות מאוזן ממנוע סטנדטי , הדבר מביא לשחיקה מוגברת ורוב המנועים האלו מסימים את חייהם בערך ב-200K ק"מ ,ברוב המיקרים עוד קודם לכן .

נוסיף שפעלתו של המנוע מורגשת ולא נעימה לנוסעי הרכב.

ההיתרון של היפנים בשנים האלו הוא הגיר האוטומטי במכוניות הסופר מיני, אם מדובר בגיר ידני יש עדיפות לדגמים אירופאים: 206, פונטו, פולו, איביזה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...