Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום...

כרגע בבעלותי יש פורד פוקוס 2003 , הרכב מאוד מפנק ואמין אך מבחינת חיסכון הוא בדיוק ההפך...

באוקטובר אני יהיה סטודנט והגיעה להחליף למשהו יותר חסכוני גם בביטוח וגם בצריכת הדלק (התקציב 60-70K).

הקילומטרג' יהיה בערך 800 קילומר בחודש ו99% מהנסיעות יהיו בעיר.

על הפרק עומדים שני רכבים שונים אך עם זאת דומים.

סוזוקי גימני 2006 המנוע נשמע חסכוני יחסית הרכב צעיר ודי יפה לתעמי, מדי פעם אני נוסע לדייג אז שטח בסיסי זה לא משהו שזר לי.

ממה שקראתי ולמדתי הרכב לא חסכוני כמו שאר ה1300 אך סביר, לא נוח בנסיעות יותר ערוכות כשיזדמנ, וביטוח יותר יקר מנפחי מנוע דומים.

הסריון מדובר על שנת 2008 , נוח חסכוני ביטוח זול, עלות טיפולים וחלקים זולה, בקיצור משתלם ,

אך פחות קוסם לי מבחינת מראה ,וההצהרה שרכב מצהיר בשביל הנוהג בו.

אני מבקש מאנשים שנתקלו ברכבים אלה בחייהם , שמכירים צריכה אמיתית ולא לפי נתונים יבשים, או שגם היו במצב של דילמה כזו

בין הבחירה החכמה או זו שאתה יותר מתחבר אליה, להציף בתגובות ולעזור לי להיסגר על הדילמה הזו.

תודה רבבה רבה לכל העונים, (סליחה על החפירה). :roll:

פורסם

בהחלט דילמה קשה. לג'ימיני יש קסם שלסיריון אף פעם לא יהיה, למרות שכמכונית עירונית כנראה שהסיריון עדיפה.

בשורה התחתונה זאת התלבטות של ראש מול לב. הבחירה ההגיונית כאן היא הסיריון - חסכונית יותר, זולה יותר לאחזקה, נוחה יותר. הג'ימני הוא הבחירה של הרגש. אם הגעת לפורום של חובבי רכב אני מניח שאתה לא מחפש את הבחירה הכלכלית וההגיונית בסיפור אלא את הבחירה המהנה והקסומה.

לך על הג'ימיני. כנראה שהאחזקה שלו, בממוצע, תיהיה יקרה משל הסיריון. אז מה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סוזוקי ג'ימני נותן שיק משעשע ונחמד, הוא יכול להעניק מספיק פאן בשעות הפנאי ובגדול מדובר ברכב אמין מאוד אך עם זאת, הרכב עגלתי מאוד, אינו חסכוני בדלק (בגיר אוטמט, רק איתו יש לי ניסיון), לא נוח בעליל ואינני מכיר את עלויות התיקונים והטיפולים אך אני משער שהם יקרים יותר מרכב פרייבט סטנדרטי בשל המיכלולים לשטח.

לגבי הסיריון:

באוקטובר אני יהיה סטודנט והגיעה להחליף למשהו יותר חסכוני גם בביטוח וגם בצריכת הדלק (התקציב 60-70K)..

99% מהנסיעות יהיו בעיר..

נוח חסכוני ביטוח זול, עלות טיפולים וחלקים זולה, בקיצור משתלם ..

-אתה הולך להיות סטודנט, יותר מדי זמן פנוי לא יהיה לך ואני לא בטוח שתוכל להנות ולנצל כראוי (או שכן, אתה יודע) את יכולות הג'ימני, מה גם שאתה בעצמך השארת אחוז אחד לנסיעה מחוץ לעיר, ואז אולי קצת "שטח" (או ירידה מהכבישים).

-אתה הולך להיות סטודנט, הסיריון, לנסיעות בעיר ועלויות דלק ותחזוקה היא אכן משתלמת.

אני סטודנט להנדסה, כמעט ואין לי אוויר לנשום ואני בקושי משתמש ברכב ביום יום (נוסע הרבה פחות מ-800 בחודש, יש רכב דלקן נוסף בבית והמכללה במרחק הליכה) , עם זאת עדיין לא הייתי מוכן לוותר על חדוות הנהיגה (במעט זמן שיוצא לי לנהוג) ולעבור מה-306 הקודמת לרכב אפור ומשעמם אך גם הייתי חייב לקחת בחשבון את תקופת התואר מבחינה כספית (לעלויות אחזקה, דלק וכו')..

אז מצאתי את השילוב המוצלח ביותר- יאריס TS.

נכנסת בתקציב שלך בשנתונים נמוכים יותר.

בהצלחה.

פורסם

ג'ימני רכב מיושן, לא בטיחותי, לא נוח, לא מרווח, לא איכותי ולא מאובזר - אבל מגניב בשטח.

חסכוני יותר מהפוקוס הוא לא יהיה - בעיקר בגלל ה-4X4.

סיריון תהיה חסכונית יותר אך גם פשוטה משמעותית. בתקציב הזה אפשר למצוא סוויפט שהיא טובה יותר. אם החסכון בראש מעייניך אפשר אפילו לקנות חדש - סוזוקי אלטו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תשאר עם הפוקוס, אם היא שלך, מתוחזקת ואמינה תוכל לסחוב איתה לתוך התואר ואח"כ להסתדר, החלפה,יישור קו וכו' עולים כסף שלא תחסוך כל כך מהר מהבדל ההחזקה.

נתן.

פורסם

מנסיון של כמעט 3 שנים על גימיני אוטומטי.

לא נוח.

צפוף.

ספרטני.

1:10 דלק

אמינות מעולה.

בשטח להיט.

על הכביש יפיוף.

עגליתי.

יש לי רק זכרונות טובים מהגימיני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה מתכוון לנסוע גם בשטח - רק ג'ימני.

זה גם מה שאני מחפש עכשיו, קשה מאוד למצוא ידניות עם נתונים יפים למכירה.

צריך סבלנות ואני בטוח שזה ישתלם.

כמו שכבר אמרו, זה רכב שבעיר מתפקד כמו מכונית מיני עירונית מבחינת המקום ומסוגל להיכנס גם למקומות טכנים בשטח, יחד עם עלויות אחזקה שפויות ביותר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...