Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבקש המלצות לחומרי ניקוי לקרבורטור וכמו כן דגשים ושיטות שלא דורשות פירוקים מיותרים.

שמעתי על שיטה של גרימת פיצוץ מסוים דרך הפלאגים שמעיף פיח-מישהו מכיר?

כמו כן אשמח להמלצות כלליות בנושא שיפור ביצועי המנוע, המנוע מרגיש טיפה "עייף".

תודה.:wink:

פורסם

אל תנסה אפילו להתחיל עם שיטות הסבתא וכל שיטות המתוחכמים שמשפריצים ספריי קרבורטור ישר לקרבורטור וברגע שרואים עשן שחור יוצא מהאגזוז מאמינים לעצמם שהקרבורטור נקי והכל בסדר! זה סתם יזיק עם הזמן. אם אתה יכול להגיע לאיזור נתניה קפוץ לצביקה קרבורטורים חבר בפורום פה ואיש מיקצוע משיכמו ומעלה, צדיק אמיתי! ותאמין לי אתה לא תזהה את האוטו שלך אחרי טיפול אצלו עד כמה הוא יוצא חדש!

:)
פורסם

קצת רחוק לי נתניה(אני מבאר שבע).

אשמח להמלצות על בעלי מקצוע מומלצים באיזורי, ועל טווח המחירים שניקוי כזה עשוי לעלות.

פורסם

השיטה של "להעיף משהו " זה נקרא לבצע " בק פאייר" , צריך להפוך את 2 החוטים שנכנסים לפלאגים, להניע וללחןוץ גז , כמובן שהרכב יתקשה להניע ולהרים טורים, זה יכול לעזור , אבל אל תעשה את זה, מקסימום שבעל מקצוע יעשה את זה,

בכל מקרה עדיף לבדוק לפני קרבורטור, את מצב הפלאגים מסנן דלק, ובמיוחד אוויר כי כשזה סתום הרכב יהיה מאוד מאוד עצל,

את הקרבורטור תשאיר לסוף , אני בטוח שבאזור מגורייך, יש מס' מכוני קרבורטורים, תעשה סיבוב תתרשם מהעבודה ותראה מי חאפר ומי משקיען, בכל מקרה מחיר אמור להיות גג 300-350 במקרה הכי קיצוני, אל תתפתה לשלם יותר בתמורה להבטחות שווא.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ככל הידוע לי יש רק מכון קרבורטורים אחד באזור מגורי(נקרא ארמונד) האם יש עוד מכונים?

ושאלה לא קשורה שמסקרנת אותי זמן מה: האם 90 ש"ח זהו סכום סביר לכיוון קרבורטור? (זיהום אויר יעני)

• תוכן חדש...