Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שאם אני מבטל את הרישיון רכב,(משום שאין לי שימוש בו ולכן אני לא רוצה לבצע סתם טסטים) והרכב עומד מעל לשנתיים אז הרכב צריך לעבור בדיקת מעבדה? האם זה נכון?

זה רק על רכבים ישנים(אספנות וכדומה) או גם על רכבים "חדשים"(2002-2003)?

כמה זמן לפני שנתיים אפשר ללכת לעשות טסט לרכב ולחסוך מני את הצורך בבדיקת מעבדה?

קובי

פורסם

"רכב שיצא מכלל שימוש מחמת התיישן שפורק וכו' חייב בעל הרכב הרשום לפנות אישית למשרד הרישוי הקרוב למקום מגוריו עם תעודת זהות בעל הרכב ורשיון הרכב ולהחזיר את רשיון הרכב.

לא ניתן לחדש תנועתו של רכב שבוטל. "

נלקח מאתר משרד התחבורה: http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=315:rishayon-rehev-bitul&catid=64:rishayon-rechev-c&Itemid=91

אתה כנראה מתכוון להקפאת רשיון.

פורסם

אז רכב שנת 2003 שעומד שנתיים אינו מצריך בדיקת מעבדה?

יש בדיקה אחרת שהוא מצריך?

אני ראיתי רכב למכירה, והרכב עמד יותר משנה וחצי, יש לי סיכון להיכנס לבידקות וכדו'?

קובי

פורסם

אם הרכב לא הורד מהכביש אין צורך בבדיקת מעבדה. משלמים את האגרות החסרות, ניגשים למכון רישוי ומעבירים את הרכב טסט רגיל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...