Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כבר כמה ימים מנסה לצור סקין עבור RideRunner שבוא ניתן יהיה לראות ( TV ( DVB-T . הורדתי את הplugin עבור winamp אבל לא להצחתי לכוון את הערוצים הישראלים ב winamp.

אם vlc אני מצליח לראות את השדורים אך אני לא לעשות את זה מה RideRunner .

השאלה שלי האם יש פה משהוא להצליך לעשות את זה , אם כן אך?

תודה

AmpTw/Mid: TRU Technology BILLET475 | AmpWoofer/Sub:Zapco Ref 1000.4

Tw: rainbow Vanadium silk | Mid: Hat L4 | Woofer: Zapco Competition | Sub:IDMAX 10

HU: CARPC | Processor: Alpine H701

פורסם

בינתיים עושה רושם שהתוכנה שמוטעמת הכי נחמד היא Splash Lite

בעתיד אמורה לצאת גרסא שהיא נטו לצפייה בטלוויזיה ככה שזה יהיה הרבה יותר אינטואטיבי

אבל גם במצב הנוכחי שלה היא בהחלט סבבה לחלוטין :)

יש עוד תוכנות ששווה לנסות כמו Total Media , DVBViewer , BlazeTV , ProgDVB

עריכה :

שכחתי לציין את האופציה שדיברת עליה - VLC

בגלל שלRR יש פלאגין לVLC להרצת ווידאו , לא צריכה להיות בעייה להכין פלייליסט של הערוצים ולהריץ אותם מזה

הבעייה העיקרית שברחתי מVLC היא שברגע שיש קצת שיבושים בקליטה היא קורסת ככה שלדעתי אמנם הפתרון יותר "יפה" , הוא יותר בעייתי ברגע שיש שיבושים בקליטה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ששש אני לא מדבר עם Quiterים :-P

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש לי תוכנה לצפיה ה DVB-T לא הצלחתי לצור סקין ששולט בה כמו שצריך. עבור התוכנה Splash Lite יש לך סקין ל RideRunner שולט בה כמו שצריך?

Tw: rainbow Vanadium silk | Mid: Hat L4 | Woofer: Zapco Competition | Sub:IDMAX 10

פורסם

תעשה לה פשוט embed רגיל..

היא resizeable והכל יושב טוב

פורסם
תעשה לה פשוט embed רגיל..

היא resizeable והכל יושב טוב

אתה יכול לשלוח את הסקין שלך שעושה את זה.

פורסם

אין שם כלום ממש

ברמה העקרונית זה תלוי בסקין שלך

זה פשוט A שקובע את הגודל של תוכנה

ופשוט דרך כפתור בחוץ אתה קורא לתוכנה עם הwindows title

תקרא בfaq בפורום של rr בmp3car איך עושים embedding

זה יעזור לך

פורסם

אני יודע אך עושים את זה. אני מצליך לפתוח את התוכנה ולשים אותה במקום הנכון אבל הבעיה לסדר את הכפתורים של הסקין וכמו כן לגרום לסקין לעבור ל fullscreen אם לא נוגעים בכלום

פורסם
אני יודע אך עושים את זה. אני מצליך לפתוח את התוכנה ולשים אותה במקום הנכון אבל הבעיה לסדר את הכפתורים של הסקין וכמו כן לגרום לסקין לעבור ל fullscreen אם לא נוגעים בכלום

לא הבנתי איזה כפתורים אתה צריך לסדר?

לעבור לפול סקרין אם לא נוגעים זה כבר משהו אחר וזה לא יקרה אלא אם תכתוב סקריפט מתוחכם לדעתי

דאבל קליק על המסך ויש לך פול סקרין

• תוכן חדש...