Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה RUNX 2004 GLI Auto - בוצה/ מנורת שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז גם לי זה קרה, לפני שבוע תוך כדי נסיעה ב- 6, נורת השמן הבהבה עם רעשים קלים מהמנוע. עצרתי מייד, בדקתי שמן וכו' לא נמצאה בעיה, המשכתי לנסוע בעדינות הרעש החמיר ועצרתי. הבחנתי בבוצה כשפתחתי את מכסה השמן.

מדובר ברכב שעבר טיפולים בזמן, מאוד שמור עם כ- 60,000 ק"מ.

הרכב הועבר למוסך טויוטה בראשון, ללא הגעתי למוסך ולאחר יומיים של בדיקה התבשרתי שהמנוע יוחלף כמחוה של רצון טוב!

יבורכו!!!

פורסם

הערת אגב, לשכן שלי לפני כשנה עם RUNX 2003 היה סיפור דומה גם עם מעט קילומטרים, המנוע הוחלף ללא חיוב!!!

מה שכן, הבנתי ממנו שבמכירת הרכב אין יתרון ל"מנוע חדש" ועדיף לא לפרט בנושא. הישראלים לא אוהבים לשמוע מנוע חדש... ומוכנים לקנות רק עם הנחה, כמה מוזר...

פורסם

אומנם זה "מחווה ורצון טוב של היבואן" אבל עם מה אתם מדברים פה? מנוע שהולך אחרי 60K? אם זה היה במכונית צרפתית לא היו נותנים לזה לעבור בשתיקה.

לטויוטה אפשר לסלוח.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
טוב אז גם לי זה קרה, לפני שבוע תוך כדי נסיעה ב- 6, נורת השמן הבהבה עם רעשים קלים מהמנוע. עצרתי מייד, בדקתי שמן וכו' לא נמצאה בעיה, המשכתי לנסוע בעדינות הרעש החמיר ועצרתי. הבחנתי בבוצה כשפתחתי את מכסה השמן.

מדובר ברכב שעבר טיפולים בזמן, מאוד שמור עם כ- 60,000 ק"מ.

הרכב הועבר למוסך טויוטה בראשון, ללא הגעתי למוסך ולאחר יומיים של בדיקה התבשרתי שהמנוע יוחלף כמחוה של רצון טוב!

יבורכו!!!

אני אישית לא מאמין לסיפור שלך עד אשר תציג את הפרטים הבאים:

1. אם החליפו לך מנוע אנא צרף מסמך המאשר את עצם החלפת המנוע.

2. לחילופין אתה יכול לצרף צילום רישיון הרכב לפני החלפת המנוע וצילום של הרישיון החדש עם קוד המנוע ומספר סידורי חדש.

אתה יכול למחוק פרטים מזהים מהצילום כגון: כתובת/שם פרטי/מספר שילדה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן קשה להאמין...

בעיקר שזה משתמש חדש שנפתח החודש רק בכדי לפרסם את השרשור הנ"ל.

מריח כמו מגיב מטעם היבואן בכדי לטפל בשם הרע שנוצר לטויוטה קורולה בפורום!

פורסם

לדוד שלי לפני כחצי שנה משהו כזה הלך לו המנוע בקורולה 03, הרכב סיים כמובן את תקופת האחריות, דרשו ממנו 23 אלף ש"ח עבור מנוע חדש, לאחר בדיקות במחשב התגלה כי הרכב טופל תמיד במוסך מורשה מטעם היבואן באותו המוסך והחליפו לו מנוע בחינם כמחווה!

פורסם

אני חושב שזה עוד אחד מסיפורי לג בעומר הקרוב ובא.

עד שלא יהיה מסמך כלשהו שאפשר יהיה להתייחס לזה בצורה נורמאלית,אני לפחות לא מאמין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מצטער לבאס אתכם, אבל זה לא סיפורי ל"ג העומר.

היבואן לוקח אחריות, חלקית או מלאה, על כשלי מנוע כאלו גם לאחר 5 שנים ובתנאי שרכב טופל בצורה אדוקה במוסכי הרשת.

אגב, נראה לכם שאם קיים מסמך כזה, המעיד על הכשל או לקיחת האחריות של היבואן/יצרן, הוא היה גלוי לכולם?

פורסם

מי שלא רוצה להאמין, שלא אמין, אין לי שום קשר לטויוטה ואני ממש לא "מעריץ" את היצרן הזה, ואין לי שום אינטרס לשקר.

גם כתבתי על כך בפורום לפני כחצי שנה שהחליפו לו מנוע.

פורסם

היבואן לוקח אחריות, חלקית או מלאה, על כשלי מנוע כאלו גם לאחר 5 שנים ובתנאי ברכב טופל בצורה אדוקה במוסכי הרשת.

אגב, נראה לכם שאם קיים מסמך כזה, המעיד על הכשל או לקיחת האחריות של היבואן/יצרן, הוא היה גלוי לכולם?

דניאל, אכן במקרים מסויימים אני עשוי להאמין.

כאשר אני נתקל כול שבוע בשני אשכולות חדשים ע"י משתמשים חדשים בנושא 'בוצה במנועי טויוטה' ובחלק מהמקרים פותח האשכול או מישהו אחר טוען שהחליפו לו מנוע לאחר 7 שנים אני מטיל ספק באמינות הדברים.

כאשר מחליפים מנוע יש לעדכן את רישיון הרכב לכן מה יותר פשוט מצלם ולמסור לנו הוכחה על החלפת המנוע ?

כאשר אני כותב משהו שקשור בתחום הרכב שלא נראה לך הגיוני/נכון/חדש אתה מבקש ממני לראות הנחיות ייצרן ואני תמיד משתדל למצוא ולעלות לפורום מידע שיוכיח את אמינות דבריי אז מה הבעיה לבקש גם במקרה של 'בוצה במנועי טויוטה' אישור ?

איזה כייף לי :)

פורסם
דניאל, אכן במקרים מסויימים אני עשוי להאמין.

כאשר אני נתקל כול שבוע בשני אשכולות חדשים ע"י משתמשים חדשים בנושא 'בוצה במנועי טויוטה' ובחלק מהמקרים פותח האשכול או מישהו אחר טוען שהחליפו לו מנוע לאחר 7 שנים אני מטיל ספק באמינות הדברים.

כאשר מחליפים מנוע יש לעדכן את רישיון הרכב לכן מה יותר פשוט מצלם ולמסור לנו הוכחה על החלפת המנוע ?

כאשר אני כותב משהו שקשור בתחום הרכב שלא נראה לך הגיוני/נכון/חדש אתה מבקש ממני לראות הנחיות ייצרן ואני תמיד משתדל למצוא ולעלות לפורום מידע שיוכיח את אמינות דבריי אז מה הבעיה לבקש גם במקרה של 'בוצה במנועי טויוטה' אישור ?

מתקשה להבין את ההגיון שבדרישתך. מעבר לעובדה שאנחנו לא מצויים במוסד חוקר ובהתעלם לרגע מהעובדה שהודעתך רומזת שהפותח אינו דובר אמת, הרי שאף אחד, לא המשרשר המקורי, לא יבואן טויוטה, אף לא מתחריו אינם יכולים להרויח כלום מדיון שכזה.

פורסם

היבואן לוקח אחריות, חלקית או מלאה, על כשלי מנוע כאלו גם לאחר 5 שנים ובתנאי ברכב טופל בצורה אדוקה במוסכי הרשת.

ערב רב

צודק, UMI לוקחת עד היום אחריות על כשלי מנוע, בטרופרים שטופלו בחברה,

ולהם מה שמכונה הסטוריה "עקובה מדם".

כנ"ל לגבי אופטרות ,אם עוד ישנן כאלה, שלא עברו פרוק ראש מנוע יזום

להחלפת שסתומים, עד ל140,000 ק"מ.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...