Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מוסג) איך יודעים את זה?

צריכה להיות מדבקה על הבאגז' מאחורה.

אולי רשום גם ברשיון הרכב..

יש לך חלונות חשמליים? כיוון מראות חשמלי?

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוסג =מושג !

רמת הגימור רשומה מאחור, מתחת למכסה תא מטען, בצד ימין או שמאל, ו/ או ברשיון הרכב.

כעת התמקד בעיקר ולא בתפל לא ברמת הגימור אלא ברמת האחזקה של הרכב, המנוע הקרבורטור, ותצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז כנראה מדובר בדגם L ובמקרה הטוב LS...

אבל כמו שצביקה אומר, הכי חשוב לשמור על רמת תחזוקה טובה של האוטו...אני באופן אישי אוהב לעשות טיפולים בזמן ולדאוג שכל המיכללים באוטו עובדים פיקס...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

כן אני ואבא שלי כבר החלפנו שמן מנוע,מסננים,וניקינו מצתים. האוטו במצב מעולה חוץ מכמה דברים אין גז למזגן והרכב לדעתי אוכל הרבה דלק(עוד לא בדקתי את זה). בכללי אתה מרצה מהרכב שלך? יש אולי איזה טיפים בתחזוקה?

תודה.

פורסם

שלום רב !

האם הפלגים היו שחורים ומפוייחים?

מדוע ניקיתם פלגים, ולא החלפת ם אותם?

האם לאחר נקוי הפלגים. חל שיפור בהתנעת מנוע חם?

בברכה

צביקה

פורסם

שלום רב !

במידה והמצב השתפר, מסקנה שיש לצפות לקשיים בהתנעת מנוע חם בקרוב מאד.

מיותר לציין שמי שאין לו כסף להחלפת 4 פלגים ב100 שקל, מוטב שלא יחזיק כלל ברכב, אך זה לא תפקידי כאן לתת עצות.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום רב !

ואני לתומי, חשבתי שקיבלת את הרכב מתנה מסבתא.

נו, שוב טעיתי.

קרא שוב את תגובתי הקודמת, בהקשר לפיוח פלגים, ותופעת הלוואי של קשיי התנעה במנוע חם דווקא, ואת הסיבות לכך.

בברכה

צביקה

פורסם

כן קראתי תודה.

שאלה קטנה נוספת.

ברגע שאני יבדוק את צריכת הדלק ונגיד הוא יהיה תקין(אגב מה זה תקין באוטו שלי?) אני בכל זאת צריך לבקר במכון קרביורטרים עקב סלד גבוה? או שזה לא מפריע?

תודה.

פורסם

שלום רב !

צריכת הדלק לא אמורה להיות גבוה יותר מ8 קילומטר לליטר בנסיעות עירוניות בלבד, כ10 קילומטר לליטר בנסיעות משולבות (עיר וחוץ גם יחד), וכ12 קילומטר לליטר, בנסיעה בין עירונית נטו, במהירות שייוט של כ100/110, (ויתקנו אותי בעלי אפלאוז זהה), ובנסיעה ללא מזגן.

יש קשר ישיר לבעיית הסלד הגבוה, ולצריכת הדלק, ושיפוץ הקרבורטור יוריד את הסלד, וכמובן ישפר משמעותית את הצריכה,

כך שההשקעה בשיפוץ, תוחזר בריבית דריבית, בחיסכון בתצרוכת הדלק, שהוא שווה כסף, ולטווח ארוך מאד.

בברכה

צביקה

פורסם

תודה רבה!

שמעתי דברים טובים עליך כבעל מכון לקרביורטורים. רציתי לברר כמה יעלה לי ניקוי וכיוון קרביורטור כך שאני יתחיל לחסוך כסף.

או שאולי אתה מכיר מישהוא טוב באיזור אשדוד.

תודה.

• תוכן חדש...