Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול יצא לי לשמוע את הקומפוננט הנ"ל מנגן ללא הגברה בסוזוקי סוויפט, הסאונד היה ממש לטעמי, הנתונים של הקומפוננט מאוד טובים ומתאימים גם להגברה בעתיד (70W RMS ו 210W פיק) בנוסף לכל הקומפוננט מאוד זול (300 ש"ח).

המטרה שלי כרגע היא להחליף את הקומפוננט המקורי שנמצא בדלתות הקדמיות של הלאון 2009 , ללא הגברה אני מעוניין רק להחליף את הקומפוננט, השאלה שלי היא מה אתם אומרים על זה? האם זה בזבוז כסף? אני יודע שזה לא הדבר הכי יעיל מבחינת שיפור סאונד אבל בכל זאת רמקולים שונים מפיקים סאונד שונה ואני ממש אהבתי את הסאונד של הרמקול הזה, והאיכות הרכבה ניראית טובה מאוד.

תודה מראש למגיבים.

פורסם

שמעתי את הקומפוננטים שמורכבים כרגע ברכב, אני אוהב את הסאונד שלהם אבל הם מאוד מאוד לא מדוייקים, מה שאהבתי בפאוורבאס זה את הדיוק בצלילים הגבוהים, בנוסף שמעתי קומפוננט של סאונדסטרים 120W RMS( לא זוכר את הדגם) מוגבר, וכנראה שהמערכת היתה לא מכוונת אבל ממש לא התלהבתי מהסאונד שהוא הפיק, בכל אופן אני יודע שלא מדובר במוצר היי אנד אבל בשביל 300 שקל אני חושב שהקומפוננט הזה שווה, מה אתם אומרים יתן שיפור?

• תוכן חדש...