Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, הכותרת שלך יותר ממעלה לדיון, היא מכלילה ומגחיכה את ציבור הקשישים.

כמו שכתבתי קודם, זה קל מאוד לשפוט קשיש כשאתה צעיר ובשיא אונך, אבל כשנגיע לגיל הזה נראה

את הדברים אחרת.

יתרה מכך, כמו שאמרת בעצמך - תאונות כאלה עם חומרה ותוצאות לא פחות קשות, קרו גם לאנשים

בגילנו, כולל כמה מקרים מתוקשרים של נפילה מחניון לתוך חצר של בית, "פריצה" לחנויות וכדומה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם היית מחליף את "קשישה" במילה "ערבי" או "אישה" היו אומרים פה שאתה גזען או שוביניסט. על קשישים כנראה אף אחד לא מוכן להגן. תאונה שכזאת יכולה לקרות גם לבן 20, ואני יכול להעיד שראיתי אחת דומה לזאת והנהג לא היה "קשישה". מדובר פה בהכללה לכל דבר, אפשר לנהוג גם בגיל 90 ,השאלה היא מי הנהג.

אמא שלי,כשהייתה בת 23 בערך, בהריון עם אחי הגדול נסעה (בחולון), בנאדם לא עצר בעצור והעיף אותה קיבינימט לתוך סלון של בית, מרוב לחץ במקום לבלום אמא שלי לחצה על הגז...

קורה :-D

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
רוני, הכותרת שלך יותר ממעלה לדיון, היא מכלילה ומגחיכה את ציבור הקשישים.

בכותרת שלי כתוב "האם", ובסוף יש סימן שאלה. מבחינתי זה דיון, לא הכללה. מאז שהפסקת להיות כתב רכב כנראה אתה רואה דברים אחרת... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

מצד אחד התשובה המיידית והברורה היא כן! התאונה נגרמה בעיקר בגלל גיל הנהגת.

מצד שני,

אין לפני נתונים שמפלחים חתך שנתי של גיל הנהגים בתאונות קטלניות אבל יש לי תחושת בטן חזקה שחתך הגילאים האלה בכלל לא יהיה בגרף הזה ולכן התהיה אם צריך להוריד אותם מהכביש היא במקרה הטוב, פופוליסטית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים לחלוטין - מתאונה אחת אי אפשר להסיק כלום. אני רק סיפרתי מה ראיתי והעליתי דיון.

מי מבאי הפורום אשר מעוניין להוציא זאת כאילו יש לי איזו אג'נדה נגד בני הגיל השלישי, הוא זה שפופוליסט :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סבא שלי ז"ל נהג עד גיל 82.

מגיל 78 לערך והילך, הנהיגה שלו הפכה לסכנת נפשות, תרתי משמע.

באיזשהוא שלב, הבנות שלו פשוט הורידו אותו מההגה, ורישיון הנהיגה שלו הוחזר למשרד הרישוי.

ברור שעם התקדמות הגיל, האינסטינקטים משתנים, ולרוב לא לטובה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
סתם שאלה, איך היא העבירה מדרייב לרוורס בלי ללחוץ על הבלם?

יש ניוטרל בין ההילוכים אומנם זה לא בריא לגיר או לא הגיוני מבחינה פיזית אבל זה אפשרי...

פורסם

יש רכבים בהם ללא לחיצה על דוושת הבלם לא ניתן להעביר מניוטרל לגז. גם לא להתניע את האוטו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
סתם שאלה, איך היא העבירה מדרייב לרוורס בלי ללחוץ על הבלם?

יש מכוניות שכחלק ממערכת הבטיחות אתה צריך ללחוץ על הבלם , ויש כאלה שלא. בדר"כ במכוניות "טיפשות " כמו אבאו ואקסנט . סתם לדוגמא באקסנט אתה יכול להוציא את המפתח מהסוויץ' גם במהירות של 100 קמש וכל האוטו פשוט נכבה, חוץ מהמנוע

ולנושא, אני לא חושב שצריך לקחת להם את הרישיון , לטובת אלה שבאמת עדיין נוהגים טוב. אבל צריך לעשות להם מבחנים תקופתיים אחת לכמה חודשים מגיל מסוים.

פורסם

החל מגיל 65, לצורך חידוש הרישיון יש צורך לבצע בדיקות רפואיות ולשלוח אותן למשרד הרישוי (לנהגים מקצועיים, החל מגיל 50).

לצורך הקביעה האם יש לערוך להם טסט חוזר וכד', צריך לבדוק סטטיסטית את מעורבותם בתאונות. אני קצת בספק אם הנתונים יאששו השערה שקשישים מעורבים יותר.

קשה להאמין שחברות ביטוח לא היו מעלות פרמיה אם קשישים היו מהווים פוטנציאל סיכוני גבוה יותר. עובדתית המחירים יורדים ויורדים ככל שמתבגרים ובשלב מסויים הם מתקבעים על רף קבוע ונמוך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אכן לפי חברות הביטוח קבוצת הגיל המועדת ביותר לתאונות דרכים היא 18-24, ותסמכו עליהם שזה לא בגלל דעות קדומות. עכשיו אני רוצה לראות מי יפתח פה שרשור בנושא "האם צעירים בני 18-24 צריכים להיות על הכביש" 8)

פורסם

גם נשים אולי עושות פחות תאונות, אבל זה לא נתון כלכך מדוייק כי נשים נוהגות פחות אז כמובן שיהיו פחות תאונות של נשים.

סבא שלי אומנם נוהג, אבל האוטו שלו זז פעם פעמיים בשבוע בתוך העיר, מבחינת ק"מ הוא נוהג כלום ולכן הסיכוי שלו להיות מעורב בתאונה אפסי.

אם כבר אז צריך לקחת את מספר התאונות של הגברים ולהשוות אותם לכמות הק"מ שהגברים עושים בשנה, ואז יתקבל נתון מדוייק יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...