Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מצטער שאני הבנאדם המיליון שפותח כאן אשכול של רכב ב-25K אבל אני ינסה להסביר בפרוט את הצרכים שלי כדי שתוכלו לעזור לי.

אז ככה, עד עכשיו הייתה לנו קסארה 99 דיזל(לא טורבו)...אוטו נחמד ביותר עד שהתחילו כמה תקלות שגררו עוד תקלות ואז הגיע ראש מנוע ועכשיו יש כנראה בעיה במשאבת סולר אחרי שנבדקה כל אפשרות אחרת לגבי בעית הנעה. התיקון יקר, לפי המוסך 6 אלף למשאבה חדשה... :(

הקאצ' פה הוא שלא ממש איכפת לי...זה רכב של חברה והיא משלמת על התיקון...אבל מה שמעצבן זה להיות כל שני וחמישי במוסך על שטויות.

אני עכשיו יפרט פחות או יותר מה אני מחפש:

1)רכב משפחתי, לא קטן, מנוע 1600 ומעלה עד 1800(אלא אם כן זה דיזל 1900). - כמובן ידני

2)הנסיעה היא ברובה בעיר כך שיש צורך ברכב חסכוני בדלק, אך לא משהו מטורף(אחרי הכל אני לא משלם על דלק - אבל זה עדיין לא דלקן)

3)שיהיה אמין כמה שיותר...אני שונא לבלות שעות במוסך ולהשאיר שם את הרכב לפעמים ימים עד שהוא מתוקן.(כמו עם הקסארה)

4)בגאז' - יש לי סאב(תיבה מאוד קטנה - 30 ליטר), אני רוצה שכשהוא יהיה בבגאז' אני יוכל להכניס קניות דיי בחופשיות(הבגאז' של הקסרה היה מעולה לטעמי)

5)אני מעדיף שיהיה שנתון 2000 ומעלה אבל מוכן להתפשר על 99 או 98 במידה והרכב שווה את זה.

6)כ"ס - לא מחפש אוטו ספורט, אבל בקסרה הרגשתי שהאוטו ממש חלש(נידמה לי שיש כ-70 כ"ס), כנראה שהטורבו דיזל יותר מוצלח. עדיף עם כ"ס שמתקרב ל-100.

תודה רבה מראש!

נ.ב

אם יש עוד שאלות ופרטים שאתם מעוניינים לשאול ושאני יענה...רק תשאלו! :)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...