Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי היה בסוכנות של סקודה והוא שוקל להזמין את הדגם הנ"ל. רציתי לדעת גם בשביל ידע כללי וגם במקרה שאבא שלי

יחליט לסגור את העסקה, האם צ'יפ יכול לפגוע באמינות של הרכב מכיוון ששמעתי שהDSG לא כל כך אמינים תחת לחץ ועדיין

זה בסך הכל מנוע 1.2 קטן.

נ.ב. בלי תגובות כגון חבל על האחריות וכו'.

אם אפשר לדון בכלליות על המנוע הזה אני אשמח כי סה"כ זה מנוע די חדש

ולא ראיתי פה בפורום דיון עליו.

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

לעניות דעתי, אף מנוע כזה עוד לא עלה על הכביש בארץ אז איזה חוות דעת אתה רוצה לקבל?

בכל מקרה, דיונים על מנועים זה בפורום טכני, דיונים על שיפורים זה פה אבל אך ורק על רכבים שבבעלותך ולא על רכבים ששוקלים אולי לקנות.

המשך גלישה נעימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...