Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רשת משנה צבעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מצלמת רשת של חברת speed link ויש איתה בעיה שהצבעים לא תואמים למקור.

למשל חולצה כחולה נראית ורודה מעט, הקיר נראה ורוד מעט וגם העיניים שלי, חבל בצבע ירוק נראה אפור וכ"ו.

במחשב אחר אין את הבעיה הזאת מה שמוביל אותי לחשוב שמשהו במחשב שלי לא בסדר. האם יש משהו שאפשר לעשות?

אין לה דרייברים אלא החלונות פשוט מזהה אותה וזהו ולמרות זאת מחקתי אותי מהמנהל התקנים וזה לא עזר.

עם XP הכל תקין, אבל עם 7 יש את הבעיה אצלי לפחות ואין לי מושג מה לעשות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מניח המצלמה מבוססת USB?

נסה לחבר את המצלמה למחבר אחר, ועדיף שיהיה מאחורי המחשב, שם הוא מתחבר ישירות ללוח האם ומקבל הספק מלא (הקידמת המחשבים אלו כבלים שמעבירים את הUSB ולרוב לא איכותיים.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

גם אחורה גם קדימה אותה הבעיה, ובנוסף חיברתי אותי למחשב נוסף עכשיו בבית עם XP וגם שם הבעיה קיימת.

יתכן והתאורה פה גורמת לבעיה? כי במחשב במקום אחר הבעיה לא היתה, מה גם שזאת מצלמה חדשה מהאריזה (הקודמת היתה עם אותה הבעיה ובמעבדה היא תקעה להם את המחשב אז ישר נתנו לי חדשה).

in the face

with a chair

פורסם

לחלק מהמצלמות יש דרייברים שמאפשרים לכוון את הגוונים בתמונה.

שווה לבדוק אם לדרייבר הנוכחי יש אופציה כזאת, ואם לא לנסות להוריד דרייבר מקורי מאתר היצרן במקום הדרייבר שהגיע עם הווינדוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדר"כ בתאורה פלורסנטית חזקה יתקבלו צבעים כחלחלים, בחלק מהתוכנות שנמסרות עם המצלמה ישנה אפשרות לשנות סוג תאורה, מעין פילטרים פנימיים שניתן לכוון לפי דרישתך.

האם ניסית לבדוק בתנאי אור יום כיצד מוצגים הצבעים?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

1. אין דרייברים למצלמה הזאת.

2. רואים בצבעים ורודים ולא כחולים

3. התוכנה שהגיעה עם המצלמה זה QplayCap אין שם ממש אפשרות כיוון רצינית ומה שלא ניסיתי פשוט לא הולך.

שמתי עכשיו תאורה פלורוסנטית בלבד (מקודם היה מעורב), המצב השתפר מעט, יתכן ובגלל שיש למצלמה הזאת ראיית לילה אז עדיף לעבוד איתה בתאורה פלורוסנטית?

in the face

with a chair

פורסם

מה שצריך לעשות זה איזון ללבן. אני לא חושב שזה קיים במצלמה הזאת.

הפירוש של זה הוא שהמצלמה צריכה למצוא משהו בצבע לבן ולאפס את עצמה לפי הצבע הזה.

בתאורה מעורבת כל מצלמה תתבלבל ולא תדע למצוא את הגוונים הנכונים.

אם התאורה הפלורוסנטית שולטת תקבל גווני אדום/ורוד במקום שבו יש תאורה רגילה

אם התאורה הרגילה שולטת - תקבל גווני ירוק/כחול במקום שבו יש תאורה פלורוסנטית.

בקיצור - שים תאורה כמה שיותר בהירה וכמה שיותר אחידה.

פורסם

בהירה הכוונה ללכת על פלורוסנטית לבנה?

איך קוראים לאופציית כיוון של הלובן באנגלית? אני אבדוק אם זה קיים

in the face

with a chair

פורסם

רוב מצלמות הרשת דפוקות, כלי בסיסי ליצירת פיקסלים נעים ותו לא.

יש כאלה שמספקות גוון סביר רק באור שמש מלא (כן, כולנו גולשים במחשב באור שמש מלא).

קנה מצלמה נורמלית של יצרן נורמלי, מהסוג שיש לו דרייברים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...