Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי גדול עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש לך זמן להתעסק עם יבוא אישי אז אפשר לקחת את הסוזוקי xl7, רכב גדול ומפנק לדעתי יותר מהסנטה פה ובמחיר של בין 170 ל- 190k יש לה 7 מקומות, תא מטען ענק ו 4X4.

פורסם

היונדאי הרבה יותר מודרנית ומאובזרת וגם נראית הרבה יותר טוב. יצא לי לנסוע ב-XL7, באמת לא מציאה.

מבין כולם הקרייזלר הכי מתאים למשפחה, כל כך כיף להיות נוסע ברכב הזה, בכל אחת מהכורסאות שלו. היה לי כזה שכור בטיול בארצות הברית ברמת גימור המפוארת, פשוט תענוג.

פורסם
מבחינה מכאנית אין הבדל.

הגלאקסי יותר מרווח לגובה עם מזגן אחורי טוב יותר וסידור מושבים יותר פונקציונאלי.

הSMAX בעיצוב ותכנון יותר ספורטיבי ומשווק ברמת גימור גבוהה יותר מהגלאקסי (טיטאניום).

יתרון חשוב לגלאקסי שלא תמיד חושבים עליו, הוא משווק עם גלגל ספייר בעוד בSMAX יש רק ערכת תיקון פנצ'ר.

מסתבר שגם לגלאקסי אין גלגל ספייר אלא רק ערכת תיקון.

קצת מפריע לי שאין לו גלגל ספייר, כי הערכה לא מספיקה במקרה של קרע בצמיג.

פורסם

זה רק מראה שחוסר המחשבה אצל היבואן רק ממשיך.

בהתחלה עוד היה לגלאקסי גלגל ספייר.

ההגיון מאחורי זה הוא שווק הרכב בחו"ל עם צמיגי Run Flat ואז באמת הספייר הופך מיותר אבל היבואן רוצה להוריד מחיר ולא חושב על התוצאות...

פורסם

ציינת שהינך זקוק ל-6 מושבים. בגלאקסי תוכל לקפל אחת מ-2 הכסאות בשטרה השלישית (נבלע בריצפה לכדי ריצפה שטוחה) ובכך להגדיל משמעותית את תא המטען. אגב, בגלאקסי 'שלנו' התקנתי מנשאים ועריסה של Thule. מומלץ בחום (אך כדאי להסיר את העריסה כשאיננה בשימוש עקב רעשי רוח ניכרים.

עוד משהו.. אם תחליט ללכת על הגלאקסי, כדאי ללכת על מנוע הדיזל המצוין (140 כ"ס) ולוותר על מנוע הבנזין הצמא וחלש יחסית לרכב כה גדול.

מעבר לזה, רק תשבחות על הרכב.

אגב, הגלאקסי שברשותינו היא היחידה עם מושבים ודיפונים מעור (נאפה, מחורר!) - מעשה ידי 'אוטו אלגנס' המוכשרים.

בהצלחה!

פורסם
מסתבר שגם לגלאקסי אין גלגל ספייר אלא רק ערכת תיקון.

קצת מפריע לי שאין לו גלגל ספייר, כי הערכה לא מספיקה במקרה של קרע בצמיג.

לפני כחודשיים נתקעתי עם תקר בגלגל (גלאקסי), ולהפתעתי גיליתי מתחת לשטיח שורת המושבים בשנייה ערכה ובה קומפרסור (של מישלן) וספריי מילוי כלשהוא. מרוב ייאוש הזמנתי גרר. אכן נקודת תורפה.

מעבר לזה (ולמנוע הבנזין החלש יחסית, דבר שלהערכתי נפתר עם המעבר למנוע מוגדש ותיבה רובוטית במתיחת הפנים?), המכונית מצוינת!

בהצלחה!

פורסם

במקרים של תקר רגיל אתה צודק ב100%. במקרים של גלגל קרוע אתה תקוע.

אני די מופתע מזה שלא ידעת כלל שאין לך ספייר ויש לך ערכת תיקון (עוד "נ" ליבואן).

בזמנו כשקניתי מיניוואן שני הדברים שבסופו של דבר הכריעו את הכף לטובת מיצובישי גרנדיס היו המזגן האחורי החלש והעדר גלגל ספייר.

פורסם
במקרים של תקר רגיל אתה צודק ב100%. במקרים של גלגל קרוע אתה תקוע.

אני די מופתע מזה שלא ידעת כלל שאין לך ספייר ויש לך ערכת תיקון (עוד "נ" ליבואן).

בזמנו כשקניתי מיניוואן שני הדברים שבסופו של דבר הכריעו את הכף לטובת מיצובישי גרנדיס היו המזגן האחורי החלש והעדר גלגל ספייר.

לא רק שלא ידעתי שאין ספייר, היבואן גם 'שכח' לצייד את רכבי במעין בורג מיוחד לרכב הנ"ל שבלעדיו לא ניתן לפתוח את הברגים!

אילצתי אותם לשלוח מונית עם אותו 'פותח ברגים' - דבר שעלה לי שעתיים ו-250 ש"ח.

פורסם

מבחינת אמינות ואיכות, האם עדיף רכב אירופאי (הגלאקסי לדוגמא) על רכב אמריקאי (קרייזלר), או האם זה שטויות?

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על כיוון רכב שהוא שנתיים שלוש על הכביש, ולוקח משהו בסיגנון הלאנד קוזר (ארוך כמובן) יש לו מטען גדול, מנוע הדיזל שלו חסכוני, כיפי לנהיגה וגם אפשר לעשות איתו טיולים, בנוסף לזה את הירידת ערך הגדולה לא אתה סופג...

אם אין לך בעיה על רכב יד שניה לדעתי זאת אפשרות מצויינת, הרכב פשוט מדהים.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם
תודה לכל העונים.

ההונדה FRV מעניינת, במיוחד לאור העובדה שהיא לא ארוכה מידי, אולם מנגד היא מצריכה ילד במושב הקדמי. האם זה חוקי בכלל? אצלי כל הילדים מתחת לגיל 10.

לא ידעתי שלסנטה-פה יש אפשרות לשורה שלישית של מושבים. זו בהחלט אופציה מאוד ראויה, אך השאלה היא כמה מקום נשאר לי לאכסון, מאחר ואני חייב לכל הפחות להכניס עגלת ילדים לא קטנה.

חוקית מותר להושיב כל ילד במושב קדמי בתנאי שאינו מול כרית אוויר פעילה ועל מושב מגביה בהתאם לגילו.

בFRV יש כרית פעילה ולפיכך ניתן עפ"י היצרן להושיב ילד מגיל שנה בלבד בכיוון הנסיעה ורק בהזזת המושב לאחור עד הסוף, שאז המושב מרוחק בפועל מהכרית.

בכל מקרה ילד מגיל 9 יכול לשבת רשמית מול כרית אוויר. נכון שעדיף מאחור, אבל עיין במפרטים ותראה את תצורת המושבים. המושב זז ממש לאחור.

• תוכן חדש...