Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוטר עצר אותי לבדיקה שגרתית ביקש רישיון, רשם כמה דברים, ביקש מספר טלפון ואמר דרך צלחה.

לא נעצרתי יותר מדי על ידי שוטרים, אז אני רוצה לדעת מה הסיבה לביקורת הזאת? והאם זה נורמלי שהוא מבקש ממני מספר טלפון? למה הוא צריך אותו?

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

היה המון שאלות כאלו,המספר נועד לשם ביקורת פנימית של המשטרה.

יש מצב יתקשרו אליך וישאלו איך היה "מפגש אזרח שוטר" או משהו כזה,לא ביג דיל.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בדיקת רשיונות רגילה. אין לך ממה להתרגש.

זה קרה לי הרבה כשהיתה לי הונדה סיויק, עם הפיז'ו זה קרה לי פעם אחת ב-6 השנים שהרכב אצלי (טפו טפו טפו).

זה יחסית חדש, העניין עם המספר טלפון, אני לא זוכר בדיוק למה, אבל מבקשים אותו מכל אחד שנעצר לביקורת/דו"ח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ומה תגידו על זה שעצרו אותי ואת חבר שלי לביקורת והשוטר בא עם טבלה ומילא את הת.ז, דוא"ל, כתובת, פלאפון ושם מלא של שנינו? =\

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מעניין בשביל מה דרושה כתובת דוא"ל, אולי הם מודיעים על מבצעים מעניינים במייל :lol:

בכלל כל הסיטאוציה של שוטר ישראלי רושם משהו באנגלית נשמע מצחיק, רובם לא סיימו תיכון.

פורסם
מעניין בשביל מה דרושה כתובת דוא"ל, אולי הם מודיעים על מבצעים מעניינים במייל :lol:

בכלל כל הסיטאוציה של שוטר ישראלי רושם משהו באנגלית נשמע מצחיק, רובם לא סיימו תיכון.

תתפלא, חלקם עם תואר ראשון ויש כמה מובחרים, אבל רק מובחרים עם תעודת עו"ד וכיו"ב... על כמות הדוקטורנטים אני לא יכול להתחייב אבל גם כאלה יש כמה,מהיכרות אישית.

בכל מקרה לעניין המפגשים שהשוטרים עושים - כל ניידת מתנ"א מחויבת ב-22 מפגשים כולל בדיקת הנהג במסוף לאיתור עבריינים נמלטים,דרושי חקירה,פסולי נהיגה וכיו"ב... צעד מבורך שמביא לתפיסת הרבה עבריינים נמלטים ופסולי נהיגה מסוכנים.

פורסם

[ממני שוטרת ביקשה את המספר פלאפון ואז התקשרה אלי והתנשפה בטלפון. :shock:

אתה יכול להביא לי את המס שלה?:lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הזוי, האם אני יכול לבחור שלא לחלוק את המספר שלי עם השוטר?

כן אתה יכל לסרב, זה ממש לא ישנה לשוטר, הוא פשוט יציין ברוביקה של הטלפון "מסרב למסור נייד".

הביקורות הללו "מפגש שוטר אזרח" נועדו על מנת לאתר פסולי נהיגה, אנשים "מוכרזים", דרושי חקירה הוצל"פ וכו'.

*הנושא של מספר הטלפון חדש, בתקופת הסדיר שבה שירתתי (מג"ב) לא נדרשנו לקחת מספר טלפון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נעצרתי כבר מספר לא מבוטל של פעמים בביקורות האלה, הן מאוד נפוצות בדרום לפחות.

תמיד סירבתי לתת טלפון, זה לא עורר שום בעיה. שוטרת חמודה שעצרה אותי פעם טענה שהם לוקחים מספר ע"מ לבנות מאגר נתונים - כך שבעת הצורך יוכלו מייד לאתר את הנהג (אם צריך להזיז הרכב מכל סיבה שהיא, למשל). זה נראה לי מגוחך - הרי את פרטי בעל הרכב הם מיד משיגים על פי מספר הרישוי, למצוא גם את מס' הסלולרי זו ממש לא בעיה עבורם בעת הצורך.

תמיד הייתי בעד למזער מסירת פרטים אישיים למינימום, לכל גורם שהוא. עם כל הכבוד למשטרה - תרצו אותי, אני סומך עליכם שתמצאו אותי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בדיקת רשיונות רגילה. אין לך ממה להתרגש.

זה קרה לי הרבה כשהיתה לי הונדה סיויק, עם הפיז'ו זה קרה לי פעם אחת ב-6 השנים שהרכב אצלי (טפו טפו טפו).

+

הביקורות הללו "מפגש שוטר אזרח" נועדו על מנת לאתר פסולי נהיגה, אנשים "מוכרזים", דרושי חקירה הוצל"פ וכו'.ל'

=

כל מי שיש לו הונדה סיוויק הוא עבריין פוטנציאלי כנראה, לפחות בעיני שוטרי הסיור.

אני מתנהל לרוב בשעות העבודה עם האופטרה של העסק שלנו. בערב נוסע הביתה בהונדה (וקצת לטיולים בשישבת). קיצור השימוש בהונדה הוא 10% מהזמן שלי על הכביש. ומשום מה מהווה 100% ממפגשי שוטר-אזרח.

אותו נהג (כבר ממש לא ילד), אותו סגנון נהיגה (רגוע) ,הונדה סטנדרטית לחלוטין (לא בקליות שקופות, לא ספולירים בגובה שלט פרסום באיילון,לא אגזוזים רועשים) מול אופטרה משעממת כמעט באותה מידה.

לא שזה כזה נורא. אני (כבר8) ) לא דרוש לשום חקירה, (להבדיל מכמה ראשי ממשלה לשעבר:-) ) כך שהעניין מסתיים תוך דקה גג.

אם זה עוזר להם לתפוס כמה נבלות, שיבושם להם.

נתקו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...