Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקעקוע החדש שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל כשיקברו אותי, לא ממש יהיה אכפת לי מה עושים עם הקעקועים שלי, אני כבר לא ארגיש. מבחינתי? הרב יכול למסגר אותם ולתלות

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואללה , אני לא רוצה לבאס (או לבעס) אותך , אבל כשבן אדם - מזדכה על הציוד - חס וחלילה כדבריך - לא מורידים לו שום קעקוע!

זה חילול נוסף של הגוף וכבוד המת - אל תאמין לי - תתקשר לחברה קדישה ותשאל.

הבירור הזה נעשה כבר כמה פעמים והיו דיונים על זה בכל מני מקומות - כי לפי ההלכה - אסור להפריד חלקים מהגוף (וד"א - זה גם מה שעושה את הבעיה עם תרומת איברים).

בכ"א - בארץ - יקברו אותך עם הקעקועים ועם כל מה שאתה בא איתו.

אולי פעם היה אחרת.

בקשר לסטודיו - בהחלט חברה מאוד מיוחדים - כל אחד והשטיק שלו שם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בכל מקרה,

1. אתה מת!

2. תולעים, שלשולים ושאר חרקים הולכים לאכול אותך עד שישארו רק עצמות יבשות.

אז למה לעזאזל אמור להפריע למישהוא אם כן יורידו את הקעקוע או לא יורידו את הקעקוע? :shock:

וואלה, אנשים חותמים על כרטיס א.ד.י (פעולה מבורכת) וחצי מהאיברים שלהם "נבצרים" לפני הקבורה אז פאקינג קעקוע יפריע למישהוא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:) מסכים איתך לגמרי - לכן הכרטיס אדי שלי יותר חשוב לי עקרונית מאשר מה יקרה בתחיית המתים (אולי...) והארוחה הדשנה שתיהיה לרימות באדמה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
"מזדכה על הציוד " אחרי (בתקווה ) 120 שנה וצריך לקבור אותו, אז לפי ההלכה חייבים להוריד לו את הקעקועים, (מורידים אותם איך שלא יהיה), אני יודע שתגידו בן אדם שמת אז לא אכפת לו והוא לא מרגיש וכו' וכו' וכו', אבל עדיין בכל זאת.

אז אני אעשה קעקוע על האיבר: "נא למצוץ אחרי שמקלפים".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני עם שביט, למרות שזה קאבר זה עדיין יכל להיות יותר טוב.

גם מהקעקוע של החברה לא התלהבתי.

לצערי כשאתה מעלה משהו בסגנון לפורום אתה נחשף גם לביקורת שלילית, מקווה (את האמת יודע) שלא תקח קשה. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חלילה!! אני מבסוט וזה מה שחשוב, פשוט השירשור שינה כיוון לדיון על חברא קדישא כך שזה לא ממש מעניין...

אבל עכשיו יש תימני טורבו! :twisted:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

יואכים גונתר, נעים מאוד 8)

ואני חצי תימני (אבא) וחצי פולני.... איך ההורים שלי התחתנו אני לא יודע :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...