Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבנו על הפאביה החדשה לרכוש מהסוכנות,זה נכון שיוצא דגם 2011 שיכולל מנוע 1.2TSI ודגם אוטמט 7 הילוכים,?אמור להיות חסכוני לא,?כמה לדעתכם הוא יעלה?תודה רבה.

פורסם

אם פולו 1.4 ידנית הכי פחות מאובזרת עולה כ98K ש"ח, ופאביה מקבילה עולה בסביבות ה-90K ש"ח, אז אני מניח שהפאביה 1.2TSI תעלה בסביבות ה-106-108 אלף ש"ח. סתם ניחוש פרוע. והפולו TSI ייעודה לעשות 15 ק"מ לליטר משולב. צריכת דלק בהחלט טובה, סביר להניח שגם הפאביה תהיה באותו האיזור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כנראה אתה מדבר על המחירים שיצאו עכשיו (אם אני לא טועה), משום שהדגם עומד להיות מוחלף.

בכל מקרה, אל תצפה לפאביה שתהיה זולה מ-105K ש"ח (לפי דעתי כמובן). אולי לאוראל RS יש משהו להגיד בנידון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...