Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להורים שלי רכב מסוג הונדה סיוויק שנת 2000 עקב עיקולים של גופים שונים הרכב עומד כבר מ 2002 ללא טסט!

מן הסתם הרכב גם לא נוסע על הכביש למרות שהמצב שלו ממש מצויין מניע בנגיעה והכל חדש.

ניגשתי למשרד הרישוי וראיתי שהאגרה היא על סך 11 אלף ש"ח רציתי לדעת מנסיון של אנשים פה אם יש איזשהי אפשרות

לדבר עם מישהו במשרד הרישוי לשלוח מכתב או כל דרך התקשרות כלשהיא שיכולה להניב לי הנחה באגרה?

ונגיד ולא יש למישהו מושג אם אפשר לפרוס את זה בתשלומים?

פורסם

עיקולים לא מונעים את האפשרות לעשות טסט ולנסוע ברכב. הם מונעים העברת בעלות. לא ברור לי מדוע הזניחו את הרכב אם אפשר היה להשתמש בו.

אין דרך להקטין את החוב ואין דרך לפרוס לתשלומים. תחסוך מספר חודשים ואז תוכל לשלם בבת-אחת הכל.

כדי שהרכב לא ימשיך לצבור חובות, רצוי לבצע הפקדה של הרישיון. לפחות החוב יעצר על 11,000 ולא תגלה בעוד 4 שנים שהוא 15,000 או יותר.

באתר משרד התחבורה ניתן לשלם באמצעות כרטיס אשראי בקרדיט ולפרוס ל-3-11 תשלומים. (זה למעשה הסדר שלך מול חברת האשראי ולא מול משרד התחבורה).

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בשנת 2030, כשהרכב יהיה בן 30 שנה, תוכל לרושמו כרכב אספנות, ורק אז לא לשלם את כל אגרות הרישוי השנתי שלא בוצעו.

עד אז, אם תרצה להחזירו לכביש, תצטרך לשלם את כל האגרות, כפי שכתב אמיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום.

אני זוכר שלפני כמה שנים דיברו על המצב הזה,שרישיון רכב לא יצבור אחריו חוב,זאת אומרת שאם לא עשית טסט לרכב זאת אומרת שלא השתמשת ברכב,

וכן ניתן לשלם בכרטיס אשראי בקרדיט תשלומים.

מקווה שעזרתי חג שמח נירן.

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים דיברו על המצב הזה,שרישיון רכב לא יצבור אחריו חוב,זאת אומרת שאם לא עשית טסט לרכב זאת אומרת שלא השתמשת ברכב,

דיברו גם על מכונית מעופפת ושלום עולמי, אבל כולנו יודעים לאן הדיבורים ההם הובילו אותנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום.

אני זוכר שלפני כמה שנים דיברו על המצב הזה,שרישיון רכב לא יצבור אחריו חוב,זאת אומרת שאם לא עשית טסט לרכב זאת אומרת שלא השתמשת ברכב

אתה יודע למה רק דיברו? כי זה שלא עשית טסט לרכב לא אומר שלא השתמשת בו. זה רק אומר שלא תפסו אותך.

• תוכן חדש...