Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה גילינו כי אבא שלי הצליח (איך שהוא) לגרום לקרעים קטנים בשני הצמיגים הקדמיים (מצורפות תמונות) ובהתחשב באופי הרכב ובעובדה שהוא נוסע לא מעט ודי מהר החלטנו להחליף אותם. הצמיגים המקוריים הם dunlop sp sport maxx, במידה 255/40ZR19XL, דירוג 100Y. צ'מפיון רוצים על צמיג כזה קצת מעל 3700 ש"ח, ליחידה אחת, והשאלה שלי היא האם במחיר כזה לא עדיף להחליף כבר את כל הצמיגים למשהו אחר? ראיתי שאין R1R במידה הזו, אבל יש T1R שנחשב ליותר ספורטיבי (למיטב הבנתי), האם מישהו יודע להגיד אם הוא ישנה את ההתנהגות של האוטו- האם הוא קשיח יותר/רך יותר? איך הוא על רטוב? אורך חיים? (הכל בהשוואה לדנלופים המקוריים כמובן) והכי חשוב - מה סדר גודל עלות לרביעייה?

תודה,

יוסי.

DSCF0001.JPG

DSCF0002.JPG

פורסם

הקרעים מלמדים בעיקר על "ביסים" ממדרכות חונות או בורות קטנים שהגשם מעליל על מע"צ.

מסקרן יותר באיזה רכב מדובר, ובכל מקרה T1R פחות ספורטיבי מR1R, ממתי צמיגים קונים מצ'מפיון?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

הבדיקה בצ'מפיון נעשתה לאחר שלא הצלחנו למצוא את הצמיג המקורי בפנצ'ריות, למרות שיש אור בקצה המנהרה.

אני צודק בזה שאין R1R במידה הנ"ל? למישהו יש המלצה אחרת?

פורסם

1. כמו שכתבו לך, זו כנראה מכה ממדרכה או בור, יש גם מכונת קטנה בג'אנט

2. עבור איזה רכב זה ?

3. R1R יהיה עם אורך חיים קצר, יתייבש מהר יותר, ולא בטוח שיתפקד טוב על רכב כבד (ראה שאלה 2)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא מבין למה לאדה צריכה ג'אנט כל כך גדול ועוד עם צמיגי ספורט.

הT1R טובים יותר מהדנלופ הנוכחי שלכם, הם יכולים לשפר את ההתנהגות, מידת השיפור תלויה בין היתר בסוג הרכב, הלדה אולי לא תתרגש אבל רכב ספורטיבי יעריך את הצמיג קצת יותר.

אורך חיי הצמיג הוא נגזרת ישירה מפונקציית השימוש, אישית לי הם הספיקו לשנה וקצת מקדימה וכמעט שנתיים מאחורה.

טובים (יחסית) על רטוב ודי קשיחים ורועשים (אם כי לא יותר מדי).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הלאדה הספציפית הזו שוקלת כמעט שני טון, נעזרת בהנעה לכל ארבעת הגלגלים ויש לה הרבה (מאוד) כח. היא אומנם לא מכונית ספורט טהורה, אבל פשוט אי אפשר לסוע בה לאט וכבר יותר מפעם אחת קיבלתי מאבא שלי אס.אמ.אס שאומר שהאוטו דווקא לא מוגבל אלקטרונית ל250 קמ"ש, כך שצמיגים טובים הם בגדר חובה, אבל, אם T1R יחזיקו בין שנה לשנה וחצי אז הם לא רלוונטים.

השאלה היא האם לפני שהולכים על שני דנלופים חדשים במחיר מופרז, יש עוד אופציות שכדאי לשקול, צאו מנקודת הנחה שהאוטו לא משמש לימי מסלול וג'ימקנאות אלא משרת את בעליו על בסיס יום יומי.

• תוכן חדש...