Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר שנמאס לי מהמערכת הגרועה הנוכחית

ובשל כך שאני מחליף רכב בקרוב החלטתי לתכנן מערכת חדשה לרכב.

ראשית כל אני רוצה לעבור למערכת עם הגברה אקטיבית - יש צורך ברכיבים כמו פרוססור,

או שיש מגברים שעושים את העבודה הזו?

בקשר לרכיבים, חשבתי על:

קומפוננט: קלארוס כלשהו - יש המלצות?

סאב: Havoc15

במגברים אני צריך עזרה ממכם מאחר ואני לא מבין בזה.

אני צריך מונו בלוק שינצל מקסימלית את הסאב ומגבר טוב לקומפוננט (חשבתי בכיוון של אודיסון/סאנדאון).

כמה פחות או יותר תעלה מערכת כזו, ואיפה ניתן לקנות בארץ את הרכיבים האלה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לגבי הגברה אקטיבית במערכת 2 חלקים+סאב, רדיודיסק תומך יהיה מספק בהחלט. (דוגמת קלריון 786)

לגבי מחירים:

רכיבים נטו?

כולל התקנה?

מה לגבי חומרי בידוד אקוסטי?

מתחדשת*

פורסם

רומם ה786 לא כזה חברותי, הוא טוב למחיר שלו אבל ב2000+ אפשר למצוא אופציות טובות יותר, הכל תלוי בתקציב של לירן, פרוססור רק אם אתה הולך על 4WAY יהיה לך שימוש בשבילו אם לא חבל על הכסף שלך.

קומפוננטים יש הרבה חברות - הכי טוב זה לשמוע, יש לך גם HERTZ, פוקל, RAINBOW, ZAPCO ועוד חברות שכדאי שתבדוק עלייהן, יש סט בפורום יד 2 של XETEC חדש לגמרי - אופציה מצוינת.

מגברים - אודיסון טובים יש ביד 2 כמה מציאות שלא מהעולם הזה אם אתה פתוח לציוד משומש מחבר פורום אפשר בתקציב סביר להוציא מערכת ברמה גבוהה.

בקשר לשאר רומם צודק, תצטרך גם איטום וגם התקנה - הכל תלוי בתקציב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כמובן שב 2000+ יש אחלה דברים, היתרון של הקלריון הוא התמורה לכסף, והוא מאד חברותי ברגע שמתרגלים.

מתחדשת*

פורסם

Romek,מבחינת מחיר התכוונתי לרכיבים נטו.

fleshbone, אני רוצה רק רכיבים חדשים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

סליחה על השאלה "מורידת המוטיבציה" אבל עדיין אני שואל למה אתה רוצה ללכת אקטיבי?

ולמה אתה סומך יותר על קרוסאובר של מגבר כלשהוא שלצורך העיניין יוצר באיזיה מפעל במזרח ללא שום התייחסות ספציפית לאחד הסטים שאתה תתקין

ממול לקרוסאובר שיוצר במפעלי היצרנים ונבחן על ידי מהנדסי הסאונד שלהם ונמצא מתאים לסט במיוחד כשמדובר ביצרנים מכובדים ובעלי שם

אני אקח את כל מה שרשמתי בחזרה במידה ותגיד שאתה רוצה להרכיב סט שיוצר ונוצר לטובת הגברה אקטיבית כמו ה-SCANDINAVIAN למשל

דרור

פורסם

אם תסלח לי אני לא חושב שECLIPSE הוא יצרן סיני עלוב וגם לא פיוניר או קלריון - להזכירך רוב חברי הפורום שעובדים אקטיבי חותכים את הסט שלהם ע"י ה HU ולא דרך מגברים ככה שמה שרשמת הוא לא מדויק ואני לא יודע ממה הוא נובע.

פורסם

הפוסט עדיין רלוונטי - מצטער על התגובות האיטיות,

אני מגיב כשאני חוזר מהצבא.

דרור - איכות כבר אמרנו? אגב, אני לא נעול על אקטיבי.

fleshbone - אני רוצה לעשות דבר הפוך, במקום לבנות מערכת עפ''י תקציב מוגדר מראש.

אני רוצה לראות כמה בסה''כ תעלה מערכת בסדר גודל של הרכיבים שציינתי פחות או יותר ולחסוך כסף להם.

פורסם

קלארוס כלשהו ? יש דגם אחד של קלארוס לא ? אולי התכוונת הייבריד אודיו כלשהו.

למה דווקא סאב של 1200RMS? שמעת עוצמות כאלה (כמובן מוגבר כמו שצריך )? שמעת את הסאב ואהבת ? שמעת סאבים אחרים ?

או בקיצור - מפגש.

פורסם

התכוונתי לקלארוס פשוט אני לא זוכר את הדגם.

בנוגע לסאב, אני אוהב את הסאונד של ה15 אינצ'. יש הבדל משמעותי בינו לבין ה12?

כמה בערך יעלו הרכיבים שרשמתי למעלה (כרגע ללא HU) בארץ?

כלומר, קלארוס, האבוק 12/15 ומגברים שינצלו אותם כמו שצריך.

פורסם

מה ההבדל ביניהם מבחינת מחיר ואיכות?

פורסם

up

עדכון: החלטתי לקנות את הרכיבים בשתי "נאגלות"

קודם כל את הקומפוננט והמגבר ולאחר מכן את הסאב והמונו.

אז, מישהו יכול להמליץ על מגבר טוב שינצל את הקלארוס עד הסוף?

(כרגע הבנתי שהקלארוס עולה 2200 ש''ח אני צודק?)

פורסם

אתה רוצה מגבר 2 ערוצים או 4? מה התקציב שלך למגבר? אתה סגור על הסט שאתה בחרת?

אלו נראות לך שאלות חוזרות אבל בסופו של דבר אתה צריך לצאת מרוצה :)

• תוכן חדש...