Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברשותי רכב העונה על הקריטריונים לגריטה ובכוונתי לגרטו לפני הטסט הקרוב - בעוד כחצי שנה. ישנו חור באגזוז הגורם לרעש לא נוראי וכן לפיצוצים (בקפייר). האם ניתן לסחוב כך כמה חודשים? אם מדובר בנזק למנוע בטווח הארוך אינני מוטרד מכך. אם זו בעיה בטיחותית זה משהו אחר.

מה דעתכם?

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

אין בק פיירים, ואין אגזוז בקורקינט !

קרא את כללי פורום טכני:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

ומאין אני יכול לדעת שמדובר בלנסר 90?

גש למכוןו אגזוזים , ובדוק באם הסעפת פליטה לא סדוקה במרכזה, מחלה ידוע בלאנסרים, עלות ההחלפה לסעפת משומשת כ500 שקל במוסך בלבד ולא במכון אגזוזים. אטו החלפת דוד או צנרת סדוקה.

במידה והרעש בלתי סביר, אתה עלול לחטוף דוח, מניידות איכות הסביבה, או מלר"ז, שהקנס יכול לחפוף למחיר התיקון.

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

ומאין אני יכול לדעת שמדובר בלנסר 90?

גש למכוןו אגזוזים , ובדוק באם הסעפת פליטה לא סדוקה במרכזה, מחלה ידוע בלאנסרים, עלות ההחלפה לסעפת משומשת כ500 שקל במוסך בלבד ולא במכון אגזוזים. אטו החלפת דוד או צנרת סדוקה.

במידה והרעש בלתי סביר, אתה עלול לחטוף דוח, מניידות איכות הסביבה, או מלר"ז, שהקנס יכול לחפוף למחיר התיקון.

בברכה

צביקה

אני מאוד מעריך את הענותך הזריזה לכל שאלה, אבל כדאי שתקרא את ההודעה עד סופה. אני לא חושב שסוג הרכב רלוונטי לעניין. השאלה היא כללית: האם פיצוצים מהאגזוז הם דבר שניתן לחיות איתו כמה חודשים, בהנחה שהרעש לא חזק במיוחד?

כבר קבלתי הצ"מ של 400 ש"ח ומדובר בדוד אמצעי. אגב, מה יש לך נגד מכוני אגזוזים?

פורסם

שלום רב !

בניגוד לאחרים אני קורא כל תגובה שאני מגיב, מתחילתה ועד סופה ואם משהו לא ברור לי אני קורא שוב, ואם יש צורך שואל ומברר אצל פותח השרשור.

סוג הרכב רלוונטי מאד תמיד, ובמקרה שלך בעיקר,

קיימת תופעה נפוצה בלנסר, שהסעפת פליטה נסדקת במרכזה, גורמת לרעשים לא נעימים לאוזן לא נעימה כמו שלי, לריחות גזים החודרים לתא הנהג, וליניקת פיח שחור לעבר מסנן האוויר, המשחיר מיידית, וגורם לעלייה בתצרוכת הדלק, בגלל צינור אזבסט , הממוקם במרכז הסעפת, מעל הסדק, ומשם קיימת יניקת גזי פליטה, ופיח שחור, לכן העובדה שמדובר בלנסר רלבנטית, על מנת לייעץ לך בעיניין הסעפת, שמתברר שלא רלבנטי לגבייך, ואת החלפת הסעפת, מכוני אגזוזים לא מנעוניינים ויכולים לעשות, והם שולחים אותך למוסך, מכאן תבין שאין לי דבר וחצי דבר , נגד מכוני אגזוזים.

בנוגע להחלפת דוד פליטה, במידה ולא נהיתן להלחים הייתי ממליץ לך להחליף את הדוד בכל מקרה, ואם תבצע סקר מחירים, יתכן ותמצא דוד גם במחיר של 350 ופחות.

בברכה

צביקה

פורסם

שוב תודה על התשובה, אבל מה שאני שואל זה האם ניתן לסחוב כך מספר חודשים.

אני לא מעוניין להשקיע ברכב יותר מ - 100 עד 150 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...