Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג ל HU dual 24 bit \ מעבר ל CAR-PC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

לא מזמן נפרדתי בצער רב מהמכשיר שלי (clarion 955) לטובת שידרוג,

התכוונתי לשדרג HX-D2 של קלריון, מפני שהמטרה היתה לעבור למעבד DUAL 24IT

אך לאחר חפירות עמוקות בפורום נוצרה לי התלבטות בין HU ל CAR-PC,

אשמח אם מישהו בעל נסיון יוכל לסבר לי את האוזן ולאזן אותי בהתלבטות הזו.

בברכת חג שמח.

איציק.

פורסם

אם אתה מוכן לפרוייקט ארוך

יש לך ידע סביר פלוס במחשבים

ואתה נהנה מלהתעסק לאלתר ולמצוא פתרונות

CARPC -

אם אחד התשובות היא לא, רד מזה

פורסם

אני יכול לאמר לך שממעבר מHU פשוט וסטנדרטי + ביט1 לCARPC+ ביט1 ההרגשה של רמת הסאונד ברכב היא כאילו שהתקנתי איזה P9, אקליפס 7200 וכדומה לפחות...

היתרונות של הCARPC הם

1. אתה לא זקוק יותר לדיסקים אלא אם כן אתה מעוניין בכך.

2. איחסון אין סופי של מוזיקה - תלוי בגודל הנפח של הכונן שאתה רוצה להתקין ואם מדובר רק בMP3 - אפשר לאמר שאין לך שום הגבלה.

3. עלות של פרוייקט CARPC טו-אוב נופלת בין 5 ל6 אלף שקלים כולל הכל כולל התקנה (לא מחשיב בניות אם צריך) וזה ברוב המקרים יהיה זול יותר מלקנות HU הייאנד כזה או אחר.

4. על הדרך אתה יכול לשלב לתוך הCARPC כל מה שרק בא לך - GPS, רדיו FM, רדיו לווייני, DVBT (טלוויזיה), WIFI, BT, מצלמת רוורס, מצלמת פרונט, מצלמה בתוך הקבינה שתוכל להקליט את עצמך עושה דברים לא חוקיים :-P או לא מוסריים :-D בקיצור... אתה מבין לאן זה הולך - בHU הייאנד כאלו או אחרים אתה לעולם לא תקבל אחד שיש בו את כל הפיצ'רים האלו.

5. כל מכשור העזר כמו GPSים וכאלו לא נחוצים יותר...

6. זה מרשים...

החסרונות -

1. מאוד לא נוח לשליטה ומאוד לא בטיחותי אלא אם כן אתה מוצא פתרון כמו שלט חוטי או שלט רחוק - לא בעיה גדולה.

2. אם אין לך פרוססור טוב - אתה צריך למצוא פתרון של כרטיס קול וגם זה פרוייקט בפני עצמו - אבל גם זו לא בעיה גדולה כל כך.

3. אם אין לך ידע סביר לפחות במחשבים - באמת כמו שגורל אמר רד מזה כי הידע שיש כאן לחברי הפורום יעזור לך בכל מה שמעבר לבסיס אבל על שאלות כמו איך לפרמט את כונן C - אתה תיתקל בתגובות עוינות סביר להניח...

אז באמת - אם יש לך זמן רצון וחשק וידע סביר ומעלה במחשבים - זה רק עניין של החלטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני חולק עליך בקשר לבטיחות

נסחפת עם זה רצח לדעתי

נכון צריך להתרגל קצת , אבל תוך שבוע שבועיים אתה יודע בדיוק מי-מה-מו

לדעתי זה בדיוק ההפך

כשהיה לי רדיו דיסק מצאתי את עצמי לא פעם מחליף דיסקים תוך כדי נסיעה

או

מתקשה לקרוא / להתעסק תוך כדי נהיגה עם הgps של הסלולרי

עם שלט / קונטרולר כלשהו בהישג היד זה בכלל הופך למשהו שאתה לא צריך כמעט להוריד בשבילו את הידיים מההגה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש פה מישהו מאזור נתניה עם CAR-PC שאוכל לראות ולהתנסות בזה,

אני עדיין לא מוצא כל כך יתרון משמעותי לעבור "לעבוד" עם מחשב ברכב.

עד עכשיו הסתפקתי עם מעבד של 24BIT בקלריון שלי (שהיה שלי) DRZ955MC,

האם מעבר לDUAL24BIT או DUAL20BIT יספק אותי, או שבעצם מעבר למחשב ירענן לי את האוזן

במשהו חדש שלא שמעתי ויהווה יתרון על ה HU ?

פורסם

אם אתה לא שומר שבת אתה מוזמן להגיע למפגש שמתקיים ביום שבת בחניון של אצטדיון רמת-גן.

לא חסרים אנשים עם CARPC

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אז זהו - אני שומר שבת,

בכל אופן תודה על העזרה,

כנראה שאני אעבור ל HU DUAL 24BIT,

חוץ מ- DRZ\X9255 HX D1\2 MX406 ו- Z1 יש עוד המלצות ?

פורסם

יש לי רעיון בשבילך,תקנה חזרה את שלך ותקנה גם את הישן שלי(קלריון 945)תתקין אותם ברכב ויהיה לך דואל 24 ביט,,,,

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקס - אל תשכח לאמר לו לחתוך את הסאב שלו לשניים - ככה יהיו לו שני סלילים :-D

והמבין יבין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב,

אז אני מאמין שהיום כבר אפשר להגיד לי מזל טוב,

הוחלט כבר מה יהיה ה HU "החדש",

לגלות או שנמתין לתמונות? (הוא עדיין לא אצלי, אז ככה שזה יקח זמן :-))

פורסם

מזל טוב

בחירה יותר מנהדרת ליחידת ראש סופר דופר איכותית.

אני מאוד אוהב את העיצוב של פיוניר ברמות האלה גם כן.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם אני מאוד אוהב את העיצוב, אם כי חבל לי מעט שאין דולפינים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...