Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2010 1.2TSI הגיע כבר לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה רכב,אבל לטעמי מתומכר יקר,ב-105K יש את הפיאסטה המצויינת והמאובזרת(נכון מנוע עצל אבל כל השאר עדיף 7 כריות אוויר) או את ה-I20 פחות איכותית אבל ב-108K מנוע 1600 חזק (126 כ"ס) ומאובזרת לחלוטין(6 כריות אוויר סן- רוף ועוד).

תלוי מה חשוב לך ברכב. אמנם במחיר שלה, היא בהחלט באה עם מעט מידי אבזור, אבל אין לה כרגע תחרות מבחינת יחידת הכח. במציאות, היא מרגישה הרבה יותר זריזה גם מהיונדאי הלכאורה חזקה יותר. בנוסף, היא איכותית, בטיחותית ובאה מבית טוב (ולהרבה מאוד אנשים זה חשוב).

emotion of motion

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הדגמים מגיעים עם מחשב דרך כעקרון. השליטה עליו רק מההגה אם זוכים בה.

אי אפשר להזמין אותה אלא מה שמגיע מגיע, חלק עם וחלק בלי, אי אפשר לדעת לפי ההזמנה ואין הבדל במחיר אם זה מגיע בלי.. למה? כובע.. חוכמה ישראלית.. טוב שלא מפרסמים שאופציונלי מזוודה של מליון דולר באוטו - או שמגיע או שלא אי אפשר לדעת...

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר... למי שרוצה יש אפשרות להזמין בתוספת תשלום שליטה מההגה זה רשום בקטלוג שלהם.. וזה אפשרי רק בדגמי TSI וגם רק בדגמי TSI יש מחשב דרך

הלוואי וזה היה ככה אולי ככה יש עוד סיכוי שאני אקבל שליטה מההגה :D

פורסם

הפולו הזאת מרגישה מאוד זריזה עם שפע מומנט שמתחיל בסל"ד מאוד נמוך.

השילוב עם ה DSG7 פשוט מושלם ולהפתעתי הרבה, הרכב ממש מהנה לנהיגה, אפילו לנהיגה קצת ספורטיבית.

בא נגיד שהרבה הרבה זמן, אף רכב מהסגמנט הזה לא גרם לי לחייך כ"כ הרבה .

למרות שאני מסכים שזאת הפולו היפה ביותר עד היום, יש לי 2 ביקורות על עיצוב הרכב והן זוית חדה ובולטת בדלת (באזור המותניים) וזוית חדה ובולטת בדלת הבגאג', יש לי הרגשה שהן יהיו אחראיות להרבה דפיקות מותניים וראש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב קבלו תיקון קיבלתי באמת ת'פולו עם שליטה מההגה o.O הזוי לחלוטין חח

אגב למישהו יש מושג מה נסגר עם זה שאי אפשר להעביר שירים בMP3 אלא רק תיקיות דרך SETTINGS!? ואז גם אי אפשר להעביר שירים מההגה..

• תוכן חדש...