Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שהחל משנת 2002 הגיעו רכבים עם אזעקה מובנית.

דגמי שנת 2000 רמת-גימור בייסיק וגם קומפורטליין הגיעו ללא שום רמקול וזה בדוק (לי היה רכב כזה).

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב לא נדון בעניין רמות הגימור.

אותי מעניינת השיטה שהציע חבר הפורום אלכס בעניין כיבוי מנורת C.E.

פורסם
טוב לא נדון בעניין רמות הגימור.

אותי מעניינת השיטה שהציע חבר הפורום אלכס בעניין כיבוי מנורת C.E.

השיתה מצליחה מדגמים 2002 עד 2009 ממידה אין תקלה במנעה זה לא מחליף פיתרון בעיה רק ים נעסה ניתוק קבל או צמה ויש צורך להפס מנורה

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

השיטה לאיפוס תקלה הינה פשוטה: צריך מקום פנוי בו תוכל לנסוע בחופשיות ברכב. מניע את האוטו , מסובב הגה עד הסוף שמאלה נוסע מטר-שתיים, עוצר, מסובב הגה עד הסוף ימינה ונוסע קדימה עוד מטר-שתיים, עוצר ומיישר את ההגה והתקלה נכבית! הפעולה הזאת "מכריחה" את מחשב הרכב לבצע בדיקה מדוייקת לכל החיישנים. אותו דבר ניתן לעשות ברכבי מאזדה חדשים בלי להניע אוטו ובלי לנסוע - רק להלדיק סוייץ' ולסובב הגה עד הסוך שמאלה ואז עד הסוף ימינה ואז ליישר ולהניע, וכך תקלה נעלמת. בדקי בעצמי, זה עבד וכך מחקתי תקלות בשני סוגי רכב שונים.

DLS-UR36i

פורסם

אינני מכיר את התהליך ברכבי מאזדה אבל, לצערי אני חייב לרשום שאתה כותב ש***ת לגבי רכבי קונצרן VAG.(אם ההסבר שלך היה נכתב בפורום הטכני כנראה ההודעה שלך הייתה מקבלת התייחסות 'רצינית' יותר).

אין שום פעולה שמכריחה את מחשב הרכב לקבל או לנטר את החיישנים בצורה מדוייקת יותר ובוודאי שלא בשיטה שאתה מבצע אותה.

אם יש ברשותך הסבר טכני של ייצרן הרכב לשיטה זו או הסבר מניח את הדעת אשמח לשמוע.

פורסם

השיתה שלי התגלה מחבר חשמלאי ב צ'מפיון מוטורס בחולון ומוסך מאזדה גוסטו בהיוד . עם תיה פעם בצמפיון תשעל חשמלאי ים ברשותחה פאסאט או כל VAG אחר משנת 2006 אני מוכן להרות לך את התאליך איפוסץץ וכאן יש לך אוד אופציה שתרם לא נבדקה

http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=157204&highlight=reset+computer

DLS-UR36i

פורסם
השיתה שלי התגלה מחבר חשמלאי ב צ'מפיון מוטורס בחולון ומוסך מאזדה גוסטו בהיוד . עם תיה פעם בצמפיון תשעל חשמלאי ים ברשותחה פאסאט או כל VAG אחר משנת 2006 אני מוכן להרות לך את התאליך איפוסץץ וכאן יש לך אוד אופציה שתרם לא נבדקה

http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=157204&highlight=reset+computer

קראתי את התהליך בקישור שצירפת, לפי דעתי אין צורך לבצע את התהליך של ניתוק כבל המינוס וגם הפלוס ולקצר ביניהם. מספיק ניתוק כבל המינוס בכדי לכבות את נורת C.H במקרים מסויימים.

הבחור בקישור נתן הסבר 'מפגר' שלפי דעתו חיבור בין הכבל השלילי לחיובי של המצבר גורם לפריקה של הקבלים במחשב הרכב ולכיבוי המנורה. במחשב הרכב קיימים אומנם קבלים קטנים הנקראים קבלים אלקטרוליטים של 100 מיקרו-פארד עד 470 מיקרו-פארד שנפרקים מהר מאוד לאחר כיבוי המנוע ככה שאין צורך לקצר בים הכבלים.

• תוכן חדש...