Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המכונית גוגו מוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום...

ורציתי לישאול עם מישהו מכיר את המכונית גוגו מוביל עם אני לא טועה זה אוטו שנת 64...

ועם מישהו מכי מ המחיר של אחד כזה...

ואני חושב שאנחנו היחידים בארץ שיש לנו כזאת....

תודה ויום טוב...

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לפני כשנתים חיפשתי כזה

היתה אחת למכירה בחיפה

gogo.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אז ככה לנו יש את הסטיישן!

ואתם אולי יודעים מה מחירה?

פורסם

אין מחיר מחירון לרכבי אספנות ובטח לא לרכב משנת 1964

תלוי במוכר ובקונה ובמצב הרכב...

אין תמונה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

האוטו אצל סבא שלי בחצר

אני ינסה להביא מחר תמונות

אבל הוא במצב גרוע (רק חיצונית)

פורסם

מישהו יכול לספר קצת על הרכב

ועל החברה שיצרה אותו ובאיזה שנים

כי זה רכב שלא מוכר .(לפחות לא בארץ )

תודה .:?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שימו לב למודעת פרסום ממעריב, משנת 1961. גוגומוביל, בשלושה דגמים, אחד מהם אכן, סטיישן...

1961_2.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
שימו לב למודעת פרסום ממעריב, משנת 1961. גוגומוביל, בשלושה דגמים, אחד מהם אכן, סטיישן...

ולי היה בשנת 1967 את הדגם הפרטי ה- 700 (הימני בתמונה) שטופל במוסך היחידי שהיה באזור המרכז, בתחנה המרכזית הישנה בת"א.

לא החזיק הרבה זמן מעמד ובעליות לצפת שבק כל חי.

מצא משה

פורסם
ולי היה בשנת 1967 את הדגם הפרטי ה- 700 (הימני בתמונה) שטופל במוסך היחידי שהיה באזור המרכז, בתחנה המרכזית הישנה בת"א.

אתה מתכוון למוסך שבשנות ה70-80 שירת את ה-נ ס או פרינץ?

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

הימני לא מתאים לעליות. בפרסומת כתוב מתחת לאוטו השמאלי שהוא הדגם המתאים להרים ולנסיעות ארוכות. אם הייית בוחר בשמאלי אין ספק שעד היום היית נוסע בלי בעיה!

פורסם
כתוב 5 כ"ס או שאני הוזה?

כתוב 5 כ"ס ואתה כנראה לא הוזה...

בשנות ה-60 נהג "סלנג" לפיו כל 100 סמ"ק נחשב כח-סוס אחד (ולכן "סוסיתא 10" - מנוע 1000 סמ"ק, נחשב בעל 10 כ"ס, לחיפושית היו 12 כ"ס וכן הלאה....).

לפי "מוסכמה" זאת הפרסומת אפילו הגזימה, כי מנוע ה- "גוגומוביל T400" היה בעל 400 סמ"ק בלבד. הספקו במושגים אמיתיים היה 18.5 כ"ס (ואז, כדי להבחין בין שני סוגי ה"סוסים" הדגישו כי אלה כ"ס לבלימה).

וכדי שנעריך את ה"גוגו" עוד יותר - ה- T400 היה הדגם המתקדם. הוא החליף את ה- T250 וה- T300 - מנועי 250 ו-300 סמ"ק באותו גוף.

וחידה מאותם ימים - מה זה "חרצן של משמש על גלגלים"?

עודד

• תוכן חדש...