Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו יש לי כמה לבטים לגבי איזה מכונית לקנות.

CL550

SL350

650

או שאולי איזה ג'פ יוקרה?

אשמח לקבל הצעות וחוות דעת.

תודה מראש, ליאור.

פורסם

הייתי לוקח S-350 מרצדס,לדעתי דגם מוצלח יש אותו לאבא שלי.

מפואר מאוד מבפנים,לא מרגישים את הנסיעה אבל מצד שני עם תג מחיר כזה חסר שהיו מרגישים זכר לנסיעה בכלל :)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אם אתה מנסה להשתדרג ולהחזיק ברכב חזק ומפואר כדוגמת הC300 בגרסת "האמי".

אני הייתי הולך על CTS ואפילו פוזל לגרסת ה V שלהם.

היא מהממת גם בגרסאות ה"עממיות".

שוב מה רצונתיך?

ומה תקציבך?

פורסם

ג'יפ יוקרה זה פוזה נטו, אין לו שימוש אחר. אם אתה מחפש עוד דברים כמו הנאה מנהיגה דלג על הגיפ'ים כביכול האלו.

פורסם

350 sl-הרבה פוזה,קצת פחות ביצועים,אי אפשר להגיד שהיא איטית,אבל לא בשרית מספיק לעומת המראה הקרבי שלה.

הcl אני לא בטוח שאני מבין לאיזה דגם את מתכוון ה5.5 ליטר החדש 388 כוחות סוס או לגירסאת הAMG הישנה יותר cl55

5.4 ליטר עם מגדש טורבו 476 כוחות סוס,שתהן היו טובות עם עיצוב יחסית מאופק ביחס לשתיים האחרות,ותחושת נהיגה מעט שונה,בסך הכל מדובר בS CLASS עם שתי דלתות.

לגבי 650 (אני מניח שאתה מתכוון לסידרה 6 של ב.מ.וו),חזקה,הרבה יותר ספרוטיווית ונוקשה ביחס לשתיים האחרות,גם היא מפנקת ומאובזרת בכל טוב של טכנוגליה,מראה לדעתי מעט מאתגר,תלוי מאיזו זווית שימושית כמו הcl עם4 מושבים.

אם אתה אוהב לשוט לך עם רכב שמושך הרבה תשומת לב במורד רחובות תל אביב ה אס אל תספיק

אם אתה מנהל שצריך רכב שמשדר יוקרה מעודנת,ובלילה כשאף אחד לא מסתכל אתה רוצה לשרוף קצת גומי הcl תהיה בחירה טובה.

אם אתה רוצה קצת משנהן ומוכן להסתכן עם עיצוב מאתגר(לטוב ולרע) -סידרה 6

לגבי ג'יפ יוקרה-אני אישית לא מבין את קונספט של X5 או ML למנהם,

מלבד תנוחת נהיגה גבוהה יכולת לחנות על מדרכות,מכונית קופה גדולה תהיה עדיפה.

Porsche 944 turbo

פורסם
עכשיו יש לי כמה לבטים לגבי איזה מכונית לקנות.

CL550

SL350

650

או שאולי איזה ג'פ יוקרה?

אשמח לקבל הצעות וחוות דעת.

תודה מראש, ליאור.

עזוב אותך כל הגרוטאות האלה.

תזמין sls 8)

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
מריחים את חופשת הפסח הבאה עלינו לטובה. אביב הגיע פסח בא.

:shock:

תשאל אותו אם הוא מוכר את ה srt.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...