Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכס - אין לי בעיה עם זה שאתה עושה טעויות - אבל יש היום כלים שמתקנים אותן בשבילך - תשתמש בהן - אתה גם תלמד ככה לתקן את עצמך ותדביק את הפערים בשפה הרבה הרבה יותר מהר.

כמו שאמרתי בקשר לזה - אל תבין אותי לא נכון - אני לא יורד עליך כאן - אני לטובתך לגמרי.

אבל לגבי להציע קבל של 1.5 פאראד על רכב עם מערכת חשמל מעאפנה וסטנדרתית כשיש לך סאב מפלצת שהפותח הת'רד רוצה להשתלט עליו ולא ההפך - זה אי הבנה מוחלטת של התחום שאתה עוסק בו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+1 אדי..

אהובי שי, שמעת את הסאב המדובר? שום הגברה אקטיבית לא תפתור לו את הבעיה. ומה שאדי הציע זה נכון, לשדרג את האלטרנטור קודם ואז את המצבר. קבל של 15 פאראד? בשביל מה זה טוב?

בשביל לא להמיס על המצברים והגנה אל אלטרנאטור וגם מגברים להגברה אקטיבית צריחים הרבה אמפרים כידיי להתחיל לעבוד ולא ליפול בעוצמה

פורסם
+1 אדי..

אהובי שי, שמעת את הסאב המדובר? שום הגברה אקטיבית לא תפתור לו את הבעיה. ומה שאדי הציע זה נכון, לשדרג את האלטרנטור קודם ואז את המצבר. קבל של 15 פאראד? בשביל מה זה טוב?

אלכס - אין לי בעיה עם זה שאתה עושה טעויות - אבל יש היום כלים שמתקנים אותן בשבילך - תשתמש בהן - אתה גם תלמד ככה לתקן את עצמך ותדביק את הפערים בשפה הרבה הרבה יותר מהר.

כמו שאמרתי בקשר לזה - אל תבין אותי לא נכון - אני לא יורד עליך כאן - אני לטובתך לגמרי.

אבל לגבי להציע קבל של 1.5 פאראד על רכב עם מערכת חשמל מעאפנה וסטנדרתית כשיש לך סאב מפלצת שהפותח הת'רד רוצה להשתלט עליו ולא ההפך - זה אי הבנה מוחלטת של התחום שאתה עוסק בו...

סבבה גבר

פורסם

אלכס דווקא ניראה לי שאתה טועה בהגברה אקטיבית המגברים פחות דורשים הספק אבל מנגד אתה צריך יותר ערוצי הגברה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אלכס דווקא ניראה לי שאתה טועה בהגברה אקטיבית המגברים פחות דורשים הספק אבל מנגד אתה צריך יותר ערוצי הגברה

ים אתה בוחר הגברה אקטיבית אתה קבר סם לפחות 3 מגברים המגברים צריחים כוח וחשמל

פורסם

כוח וחשמל צריכים שדרוג של אלטרנטור ומצבר ענית על זה בעצמך

קבל הוא גם צרכן של חשמל מה שכן הוא רק יעמיס על המערכת הנוכחית ולא יעזור לך

מעבר לזה שכל מכת באס תיהיה מורגשת יותר עד שהמצבר של ישבוק חיים.

בחיאת גבר תעשה תיקון איות בוורד לפני, קשה להבין מה אתה רושם. (לא בקטע רע, רק שיהיה יותר נעים לעין לקרוא ולהבין)

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

וואו - אלכס

כשאתה מוסיף קבל אתה עוד יותר מעמיס על המצברים!!! אתה עוד יותר מעמיס על האלטרנטור!!!

אתה מוסיף קבל בשביל לספק למגבר של הסאב מטען חשמלי במהירות פריקה יותר מהירה מזו שהמצבר מסוגל לספק לו בכדי למנוע נפילות מתח וגם זה סה"כ פתרון מאוד רגעי שנועד לפיקים מטורפים בלבד ולא כפתרון לזמן ממושך - מדובר על מילישניות, תבין.

אתה גורע, אתה לא פותר כאן כלום.

אתה רוצה לפתור את הבעיה? - שדרוג אלטרנטור, שדרוג שלושת הגדולים, שדרוג מצבר ואז אם יש עדיין נפילות מתח כאן כבר אפשר לשקול קבל אם הטעינה תקינה אבל בעקרון הפתרון העדיף הוא - הוספת מצבר נוסף קרוב יותר למגברים עם ממסר פריקה ורק אז אם עדיין יש נפילות מתח - קבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי חברה מודה על הכוונה הטובה ועל ההבהרות בנושאים האלו,אבל אולי טיפה סטינו מהנושא:wink:.

אז איפה היינו,הסאב נימצא אצלי משו כמו אולי כמה שבועות,ובלי מערכת חשמל יותר חזקה,אז ככה שאני לא מיתפרעה איתו בינתיים בשביל שלא ייה נזק. על איזה מצבר ואלטרנטור אתם מציעים לעבור למצבר בניפרד בבג'ז או הראשי? ואיזה אלטרנטור כמו שנאמר החלקים זהים לגולף בשנים האלה,ובכל מיקרא אני מאוד שוקל בחודש הקרוב להחליף רכב לג'יפ בלייזר בשביל מקום וכו'.

אז האם כדי לשדרג תמערכת חשמל עכשיו או לחכות לטובת הרכב החדש,נושא הבמה הקידמית מבחינתי ירד לזן מה בכדי לייפתרו תבעיות האלו שהם יותר חיוניות המלצות יתבקשו בעתיד.ועוד משו אחרון,התיבה שלי בנפח 100ליטר,מה שמסיב שמיעה שאני אוהב,העובי הינו 24מ"מ יש צורך לעבור לעובי יותר עבה כי אני מרגיש שהתיבה עומדת בלחץ (תיבת פורט פתוחה)?.

ג'ינו.

פורסם

חכה קצת תן לסט תן לסט להיפתח אם אתה מגביר את הBTL על הסאנדון 1500 על רוב העוצמה כימעט כול סט שתסיים עילם מהעוצמה של הBTL אל תגיבה את הסאב עד הסוף ותיתן לסט זמן להיפתח

פורסם
תשמע אצלי במאדה 626 פעמיים החלפתי אלטרנאטור מחוזק עד שהתקנתי קבל 5 פרד וקבר שנה אין לי בעיה

יכול להיות שהאלטרנטור שלך והמצבר שלך במצב מספיק טוב עדיין בכדי שלא תהיה בעיה של טעינה והמערכת שלך לא מרוקנת את הכבל הזה לגמרי ואז אתה במצב שנראה לך ייציב.

שיפור של מערכת החשמל שלך לעומת זאת היתה מאפשרת לאלטרנטור שלך לעבוד בצורה שהוא ספק הזרם הראשי של המערכת ולא ה"מחסן" ששוכב לידו... זה רק שאלה של מי מהשניים אצלך יקרוס ראשון - האלטרנטור או המצבר - אבל זה יקרה וזה יקרה מוקדם יותר ממה שזה היה קורה באופן נורמלי ובדרך גם אתה עלול להזיק לרכיבים אלקטרוניים שקשורים לרכב עצמו כמו מחשבי רכב למשל ואז זה כבר יהיה מאוחר מידי כי אתה פשוט שם פלסטר על פצע שדורש תפרים ואתה אומר - הכל בסדר...

הכל בסדר... עד ש... אתה תגלה שממש לא.

להגיד - שמתי קבל 5 פאראד והכל הסתדר - מראה על זה שאתה הצלחת לפתור לעצמך בעיה - לא מראה שאתה מבין למה היא נפתרה לך או למה לפחות אתה חושב שפתרת את הבעיה.

אלטרנטור מחוזק - השאלה באיזה מצב, איך חיזקו אותו? - יש מעט מאוד מקומות בארץ עד כמה שידוע לי שבאמת יודעים את המלאכה.

איזה חיווט יש לך ברכב? האם טיפלו גם בחיווט מהאלנטרנטור לגוף הרכב, למנוע ולמצבר?

עריכה - עוד משהו ששכחתי להוסיף - אם אצלך אחרי אלטרנטור מחוזק היית צריך להוסיף קבל - אז לפחות הלכת בדרך הנכונה אבל להוסיף קבל לפני שאתה שם אלטרנטור זה בהחלט לא התהליך התקין של הדברים.

רק במידה ויש לך נפילות מתח בעוד שהטעינה תקינה - קבל הוא פתרון מוצדק.

במידה ויש לך נפילות מתח וטעינה לא תקינה\מצבר לא פורק מספיק מהר - קודם כל מטפלים בטעינה או במצבר, אח"כ מוסיפים קבל אם עדיין יש נפילות מתח.

Pioneer TS-X150

פורסם
חכה קצת תן לסט תן לסט להיפתח אם אתה מגביר את הBTL על הסאנדון 1500 על רוב העוצמה כימעט כול סט שתסיים עילם מהעוצמה של הBTL אל תגיבה את הסאב עד הסוף ותיתן לסט זמן להיפתח

כן את זה אני ידוע אבל מה שאני אומר עכשיו שהרכב הוא די קטן אם אני יעבור לבלייזר המיוכלת שאני מתחנן יהיה יותר מרווח של סאונד ככה יהיה "פחות" השטלתות מצד הBL לטובת נפח ברכב. ואז יהיה אפש לשים סט או סטים חזקים או וופרים של 8אינצ' אז יהיה כבר אפשר יותר לשחק אם האפשרויות. מה שברור שאצטרך להחליף את הMAC בשביל וופרים של 8אינצ' אבל את זה נפתור כבר בהמשך.

ג'ינו.

פורסם

העובי של התיבה שלך הוא מספיק בהחלט. 2.4 ס"מ זה עץ מאוד עבה וחזק.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן זה מבחינה חזותית אפשר להגיד, אבל אתה יודע שאתה מרגיש שהתיבה עומדת להתפוצצ אולי זה פסכולוגי.

אז מה אתם אומרים לבנתיים,לחכות לרכב החדש בהמשך החודש ולהעביר אליו את הכל כמובן ? או לשדרג את המערכת החשמלית עכשיו בסקודה הנוכחית?

והאם אפשר להעביר את הדינמייט מרכב לשני או שזה בילתי ניתן לפרוק כי בעניין הזה באמת יניי מחוסות.:roll:

ג'ינו.

• תוכן חדש...