Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פיגו 206cc

שנת 2002

תפסו אותי על 104 בעיר מעצבים נתתי מכה בהגה והמנורה של הארבג התחילה להבב לי

הלכתי למוסך שיש לו מחשב הוא אמר שזה סליל?

זזה הגיוני ממכה הולך סליל?

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

הייתה לי בעיה דומה ב 306. נתתי מכה בהגה והתחילה לדלוק המנורה, הלכתי למוסך אמרו שהסליל נדפק. אמרתי שהסליל חדש (באמת הוחלף לפני חודשיים בערך , בדקו רציפות נמצא תקין. מסקנה: יכול להיות שאחד הפלאגים שלו התנתק, תבדוק רציפות אם תקין תחזיר אותם הבעיה אמורה להיעלם. אם הסליל הלך, זה סתם צירוף מקרים לא קשור למכה שלך, בלי קשר אל תתן מכות רשום בספר רכב לא לעשות את זה!

מכות לרכב יש לתת רק במקומות שבהם שמים את הג'ק. מכה אחת שם עם אגרוף תעלים כל רצון להכות את הרכב:D

פורסם

יותר הגיוני שנגרם מגע רופף במחבר החשמלי של הכרית אויר, אך אין לפסול אפשרות שגם הסליל לא תקין.

שלב ראשון הייתי מבקש מהמוסך לבדוק רציפות של הסליל ואם תקין לנקות מגעים של המחבר כרית נהג.

• תוכן חדש...