Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו 16V. הדיפון של הדלת לא מורכב כמו שצריך. יש רעשים של פלסטיקה מקרקשת כשאני פותח את הדלת ובנסיעה. זה ממש מעצבן. כמו כן, יש כל מיני חלקי פסטיק קטנים כמו הידית הפנימית שאני רוצה להחליף. זה אפשרי למצוא כאלה חלקים?

כמו כן, לא מזמן נפל הבד של הסאנרוף, אז הלכתי לרפד שירפד אותו מחדש. כשהבד נתלש, זה היה בזמן פתיחת הגג, ושאריות בד נתפסו תוך כדי תזוזת הפאנל פנימה בן הגג לפאנל, מה שגרם לעיקום הפאנל, ועכשיו שרק הפאנל (לא הזכוכית עצמה) חצי פתוח יש מן מרווח כזה על המסילה (נראה לי), מה שגורם לו לזוז בחופשיות יחסית ולעשות רעשים מאוד(!) מעצבנים תוך כדי נסיעה.

יש המלצות על מקום מעולה שמתקן את הדברים האלה בשיא המקצועיות, עם חלקים מקוריים?

אני מאיזור חיפה, אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז בשביל זה. אלה דברים מאוד קטנים, אבל חשוב לי שהתיקון יהיה מאוד מאוד מקצועי, כדי שהרעשים האלה לא יחזרו.

תודה רבה.

• תוכן חדש...