Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ליPEUGEOT 307CC

ואני מחפש סאב יש לי תקציב 1000 1500 ש"ח

אני צריך המלצות מה כדי לקנות לרכב כזה

מחכה לתשובה

תודה:-D

פורסם

אתה בטח תירצה לתת לסאב 300 RMS,כלומר תיצטרץ סאב שההתנגדות הסופית שלו היא 2 אום.

יש כמה דגמים של סאבים שכדאי לבדוק,אני אוהב מאוד עד אלף שקל את הרץ ES300,אבל אם אני זוכר נכון הוא סליל יחיד של 4 אום ולא מתאים להגברה שלך,נסה לברר אם יש דגם שני סלילים של 4 אום.

השאלה אם הכיוון נוטה יותר ל1000 שקל או 1500.יש לך גם סאבים מבית AA למשל את האססין שהדעות עליו כאן שהוא סאב SQ מעולה,לא שמעתי אותו,הוא בעל יכולת ספיגה של 250 RMS,ויש לו כמה דגמים,נסה לברר גם לגביו.

כמובן יש עוד הרבה סאבים טובים,צריך לבדוק באיזה גירסאות הם מגיעים (מבחינת התנגדות) למשל סאבים של DLS,INFINITY,ROCKFORD ועוד כמה בתקציב שלך.

תתחיל לשמוע כמה ותגבש כיוון.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...