Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסן, חיישן חמצן לא יגרום לתופעה הזו ולכיבוי המנוע!

אפשר גם לנתק את החיישן חמצן וכמעט ולא יהיה הבדל בהתנהגות(אולי מעט חוסר סחיבה או סחיבה מעט חזקה מהרגיל).

פותח האשכול לא ציין אם כשהמנוע קר אם התופעה קיימת אז סביר להניח שהיא כן קיימת וזה שולל חיישן חמצן, משום שחיישן חמצן קר הוא לא משדר נתונים עד למספר דקות, ובנוסף לכך שהמחשב ניהול מתעלם מהחיישן כי הוא עובד ב"לולאה פתוחה"

אם חיישן חמצן מנותק לחלוטין אז אתה והמחזק שלך צודקים, אבל אם חיישן החמצן מחובר ומוציא קריאה לא נכונה אז זה יכול לגרום לתופעת משחק טורים ובמקרים חריגים מאוד אפילו לכיבויי המנוע.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלפתי כבר מנוע צעדים שעלה לי 800 ש"ח כולל העבודה! איך אפשר לדעת בוודאות האם הבעיה פה היא חיישן חמצן ולא להתחיל להתרברב סתם ולהוציא הרבה כסף??!!

תודהה

נ.ב. בתיבת ההילוכים שלי יש את האות P .....זה אוטומט ולא חצי אוטומט!!

פורסם

ארז שלא תבין לא נכון אני לא אמרתי שזו הבעיה שלך ברכב, מה שכן אמרתי זה שתחזור למוסך שבו שילמת כסף שיאתרו את מקור הבעיה ואם יחליטו שמקור התקלה הוא לא במנוע הצעדים אלא ברכיב אחר אז שיזכו אותך על הסכום שאותו שילמת על מנוע הצעדים.

הדגמים שבהם היו הגירים הרובוטים הם מעל שנת 2000 כך שמי שמכיר את הרכב שלך יודע שמדובר בגיר לא רובוטי.

פורסם

שלום,

ברכב החלפתי כבר כ"כ דברים והבעיה לא נפתרה כלל:

הולחף מנוע צעדים, טיפול 10,000 כולל שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר ומסנן דלק וגם עשיתי טיימינג.

מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה שגורמת לו לנפילת טורים בעצירה ואז הטורים מתייצבים במהירות והרכב רוצה להכבה או שהם נופלים והרכב כבה.

בבוקר היום בנסיעה של 2 ק"מ סה"כ הרכב נכבה לי 3 פעמים בעצירות!!!

תודה

ארז

פורסם

אני מכיר תופעה דיי דומה למה שאתה חווה, אבל זה באופל קורסה 95 1.4 ידנית.

מה שפתר את הבעיה בסופו של דבר, לא היה הטיפול, ניקוי מזרקים או חיישנים דפוקים אלא החלפת הדיסטרביוטר.

לא יודע מה יש ברכב שלך, אבל אלה ה2 סנט שלי :)

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
שלום,

ברכב החלפתי כבר כ"כ דברים והבעיה לא נפתרה כלל:

הולחף מנוע צעדים, טיפול 10,000 כולל שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר ומסנן דלק וגם עשיתי טיימינג.

מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה שגורמת לו לנפילת טורים בעצירה ואז הטורים מתייצבים במהירות והרכב רוצה להכבה או שהם נופלים והרכב כבה.

בבוקר היום בנסיעה של 2 ק"מ סה"כ הרכב נכבה לי 3 פעמים בעצירות!!!

תודה

ארז

עזוב אותך מניחושים כמו שאמרו קודמיי אתה צריך להכנס לדיאגנוסטיקאי שיש לו את המכשירים המתאימים כדי לבדוק את הרכב שלך ולאבחן את הבעיה ברכב.

מוסך שרות של פורד הוא לא אלוהים ובהחלט לא תמיד המומחים לתקלות במערכת ההזרקה של פורדים למינהם.

אתה יכול להכנס לכל מכון הזרקות או דיאגנוסטיקאי מומחה שימליצו לך פה בפורום שיתחבר למחשב הרכב שלך וימצא לך את הבעיה.

גם אם תחליף חצי אוטו הבעיה לא תפתר בהכרח, צריך לסדר את מה שעושה בעיה וזה יקרה כשתגיע לבעלי המקצוע הנכונים.

אתה כבר טוחן שבועיים פה בניחושים ומדדה בין הפורום למוסך שירות של פורד (סלח לי אבל המוסך הזה מבזה את עצמו ואת היבואן שלו).

פורסם

השארתי שוב את הרכב במוסך ואמרו לי שמנקים את בית המצערת!!!

האם זה יפתור את הבעיה של כיבוי הרכב בעצירות?.....

אני ממתין לרכב מתיקון .........עם כל הזמן שעבר כבר שבועיים היו יכולים כבר להרכיב רכב חדש :-)

תודה!

ארז

פורסם

שלום לכולם,

בבקשה אני צריך עזרה!!!

אני מחפש מוסך אמין ומקצועי באיזור המרכז שיפתור לי סוף סוף את הבעיה שהרכב כבה בעצירות.

היום אספתי את הרכב ממוסף מורשה של פורד ואמרו לי שלא מצאו מה מקור הבעיה!! ואני נשארתי עם רכב שרוצה להכבות בעצירה והרבה פעמים נכבה.... :-(

תודה

ארז

פורסם

אין לי קרבורטור......זה הזרקה!!!!!

אני מחפש מוסך מהמרכז שיכול לפתור לי את הבעיה של כיבוי רכב ונפילת טורים בעצירה!!!!

מי יכול לעזור לי בבקשה???

תודה ארז

פורסם

נתנו לך תשובה אתה צריך מכון הזרקה טוב שיבצע אבחון כמו שצריך. חוץ מזה בפורד החזירו לך את הכסף על המנוע צעדים?

• תוכן חדש...