Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס זה האתר שלהם והם יכולים לעשות כמעט מה שהם רוצים.

ומקסימום הם יכולים להמציא איזה חוק "מי שפרסם מעל X מודעות" או "מי שהקפיץ מעל Y מודעות" וככה לכסות את התחת

Miata ND2

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואללה?:shock:

פעם ראשונה שאני שומע על זה.

2/3 מהדף שלהם הוא פרסומות/באנרים מהבהבים (שעליהם הם מקבלים תשלום נאה, לפי כניסות לדף/לפי הקלקות).

יש להם את כל המדורים המקצועיים (דירות חדשות/מתווכי נדל"ן/סוחרי רכב) ששם הכל בתשלום.

כל מה שהם מרוויחים מהמדורים בתשלום, מבוסס על התעבורה באתר, שהיא רק בזכות החלקים בחינם.

מה הם מנסים לעשות? להתאבד?

מה הדבר הבא? לשלם עבור צפייה במודעות?

רק שCF לא יתחילו לגבות לפי פוסט.

אני אצטרך למצוא עוד עבודה :D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפני כחודש העלתי מודעה על איפון 5 למכירה, במחיר הוגן לדעתי (1900 שקל כשהרוב מבקשים 2100 ומעלה) לא התבקשתי לשלם כלום ותוך חמש שעות הוא כבר נמכר (ב 1850)

לא פעם ראשונה שאני שם מוצרים במחירים טובים ביד2 ולרוב הם נמכרים תוך פחות משבוע, מעולם לא פנו אלי לתשלום, מקווה שזה ימשיך ככה.

היו מוצרים שלקח יותר זמן לא כי המחיר היה לא טוב אלה שהוא מוצר פינתי יחסית ולקח זמן ליפול על המישהו שחיפש אותו (למשל מחבט טניס ספציפי)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...