Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום בנסיעה הופיעו לי רעשים כמו ציפצוף מאיזור הגיר בזמן שהכנסתי להילוך D או ל R .

כל זה קורה כאשר אני מכניס להילוך ורוצה להתחיל לנסוע. בנוסף שאני לוחץ על דוושת הדלק אין לי תגובה מיידית רק לאחר כמה שניות האוטו מתחיל לנסוע, קודם לאט מאוד ואחרי זה נוסע רגיל אבל הציפוצים מתחזקים ונעלמים לסירוגין עד מצב של עצירה נוספת. התהליך מתחיל שוב מחדש כמו שרשמתי קודם. בכל התחלת נסיעה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

כאשר אני מעביר לניאוטרל ואני נותן גז הטורים עולים כרגיל במנוע.

מודה לכם על התשובות.

פורסם

לא חסר שמן בגיר.היום נסעתי למוסך שבו אני מטפלברכב והמוסכניק אמר שהלך הגיר . האם זה נכון? וכמה תיקון יכול לעלות.

פורסם

אי אפשר לקבוע דרך המיקלדת אם הגיר הלך ולדעתי תילך להתייעץ עם עוד כמה בעלי מקצוע שמכירים את הרכב,אם באמת צריך להחליף גיר (יכול להגיע ל3 אלף שקל בערך)אולי לא יהיה כדאי לתקן את זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...