Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שישראל התכוון בביטוי " 8 אמיתי"- יש היום המון כבלים בשוק של חברות עלומות שם שמצהירים שהכבלים שלהם הם 8 גייג' ובפועל זה לא באמת נכון, והכבלים דקים ולא עומדים בהצהרות שלהם. ניתן לך דוגמא- קח בהזדמנות כבל 8 גייג' של חברה מוכרת כמו סטינגר או מונסטר כייבל, ותשווה את הפרופיל שלו לכבל של חברת "מדבקה", זה יתן לך קנה מידה לעניין.

בנוגע להצהרה שלך שאתה לא עומד לשדרג/להחליף כלום בשנה שנתיים הקרובות- גם אני ועוד רבים אמרנו את זה :-D

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תשמע, אתה קשה.

אני לא יודע איזה כבל יש לך כרגע, אבל במידה והוא כבל יחסית איכותי והמצב הפיזי שלו טוב, לא תצטרך יותר מזה כדי להפעיל מגבר כמו שאתה מתכוון לקנות.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אוקי,קשה אני לא,החלטתי אני כן,אני יודע תוכניות לעתיד רחוק,ולא סוטה מהם,אני משדרג מערכת כרגע וידעתי שאעשה זאת מהיום הראשון שנכנסה אליי לרכב מערכת פשוטה.אבל ידעתי שאחרי המערכת הזאת(החדשה שאני קונה שתמיד תיכננתי עלייה) לא תבוא אחת אחרת.

לא הייתי מגדיר קיט התקנה של סאונד קווסט של 8 גייג' כ"איכותי",הכבל בן חצי שנה ואני לא יודע אם הוא מספיק או לא לכן אני שואל פה אותכם.

פורסם

שי, התשובה לא חד משמעית אם כן או לא, אתה צריך להבין משהו אחד - מה שבשבילך טוב בשבילי יכול להיות גרוע ולהפך, אני חושב שדיברנו על כך בטלפון.

אני אישית הייתי מחליף את החיווט למשהו קצת יותר איכותי, משהו בסגנון 4G, ואתה צריך להבין דבר אחד, כולנו אומרים שאנחנו לא נשדרג את המערכת שלנו, אף אחד מאיתנו לא עומד בזה באמת, לפעמים אתה נקרה בהזדמנויות בדרך, מוכר דברים, קונה אחרים ולכן תמיד כדאי שתהיה האופציה להשתדרג, לא קנית 785 בשביל להשאר על הגברה פסיבית כל החיים אני חושב, אם ייפול לך לידיים במקרה במקרה מונו בלוק מה לא תרצה להפוך לאקטיבי?

תמיד כדאי להיות פתוח לאופציות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אתה צודק,לא סתם הבאתי קלריון 785,אבל התיכנון לעבור להגברה אקטיבית הוא רק ברכב הבא שלי,שזה בערך עוד שנה וחצי בערך,ככה שבנתיים עד שיפול מונו אני לא ימהר להתקין אותו,וכמובן שהרכב הבא כך או כך אני יעבור לחיווט של 4G,פשוט רציתי לדעת אם אפשר לחסוך את הכאב ראש הזה ברכב הנוכחי,אבל אולי זה כן שווה מאמץ נוסף.

אז ניראה מה אומרים עוד אנשים,ונחליט.

פורסם
אז אני ואתה שונים,אני יודע מה אני אומר ואין על זה וויכוח.:shock:

כל מה שאני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות 4 גייג' או לא:?

תגיד..כמה פעמים צריך להגיד לך 4 גייג' תקנה 4 גייג' ותחליף.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...