Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני די חדש כאן,

אין לי מושג ביכלל בכל מה שקשור לסטריאו לרכב.

ניראה לי שמצאתי את ה hu שאני רוצה :DEHP7000BT של פיוניר.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708103

ככה שנישארו לי בערך כ 600 ש"ח למגבר.

איזה מגבר אני יכול להוסיף לו?

האם ביכלל יש צורך במגבר? האם הסאונד יהיה שונה עם מגבר וללא מגבר?

אשמח לקבל תשובה

תודה

אלירן.

פורסם

איזה רכיבים כבר קיימים אצלך ברכב,מה אתה מחפש,בשביל מה אתה צריך מגבר (יש סאב או רמקולים?)מה הדרישות שלך? האם התקציב כולל התקנה וחיווט? פתוח ליד שניה או רק מוצרים חדשים?למה בחרתה דווקא את הרדיו דיסק הספציפי הזה של פיוניר בגלל ה BT שיש לו?תפרט טיפה,תן רקע,ונידע לענות לך.

פורסם
איזה רכיבים כבר קיימים אצלך ברכב,מה אתה מחפש,בשביל מה אתה צריך מגבר (יש סאב או רמקולים?)מה הדרישות שלך? האם התקציב כולל התקנה וחיווט? פתוח ליד שניה או רק מוצרים חדשים?למה בחרתה דווקא את הרדיו דיסק הספציפי הזה של פיוניר בגלל ה BT שיש לו?תפרט טיפה,תן רקע,ונידע לענות לך.

כרגע יש לי רדיו דיסק מעפעפן, ככה שאין צורך לפרק את המערכת הקבועה שהיתה - כבר ביצעתי את העבודה השחורה הזאת.

חיפשתי תשובה גם לבלוטוס, וגם שליטה של המערכת על האיפון|איפוד.

יש לי כרגע רמקולים בסיסים ביותר שמגיעים עם הרכב

(מדובר ב 4 רמקולים +2 טוויטרים הכל מקורי של הרכב).

אין לי מושג אם אני צריך מגבר או לא. וזו הסיבה ששאלתי.

לגבי יד שניה, תמיד אני מעדיף לרכוש משהו חדש מהקופסא, אבל אם המחיר ממש משמעותי 300+ אז כמובן שפתוח ליד 2.

והמחיר לא כולל התקנה וחיווט. הבנתי שיש תוספת של 400 ש"ח +-

תודה.

פורסם

לדעתי תוותר על הדגם הנ"ל של פיוןניר ותלך על ה 5050 או 6050 של פיוניר יישאר לך כ 1100-1300 ש"ח למגבר ותקנה מגבר כדוגמת הJBL 75.4 ואם לא תמצא את הדגם המקביל החדש שלו.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם
לדעתי תוותר על הדגם הנ"ל של פיוןניר ותלך על ה 5050 או 6050 של פיוניר יישאר לך כ 1100-1300 ש"ח למגבר ותקנה מגבר כדוגמת הJBL 75.4 ואם לא תמצא את הדגם המקביל החדש שלו.

אוקי, אבל אתה חושב שהדגמים האלו כן תומכים בבלוטוס + שליטה על האיפון?

פורסם
אוקי מיצטער,אבל אם הוא צריך BT הדגמים הנ"ל לא יענו על הדרישות שלו.

אכן

בדקתי וראיתי שהדגמים הנל עובדים עם יו אסבי אבל אין bt

אבל אם אין לי צורך במגבר אולי אני יכול להשקיע טיפה יותר על המערכת ולרכוש חברה אחרת?

לחילופין אולי להחליף את הרמקולים הקידמיים במקום מגבר? האם זה ישפיע ביכלל?

פורסם

עדיף לוותר על קומפוננטים או מגבר ולרכוש דגם של אלפיין?

הבעיה היא שהדגם הזול שלהם עם בלוטוס זה

או המכשיר הזה

רדיו דיסק USB+BLUETOOTH ALPINE דגם: CDE-104BT

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=405

או המכשיר הזה

רדיו דיסק USB+BLUETOOTH ALPINE דגם: CDE-105BT

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=406

קצת עובר את מה שרציתי להשקיע..

מה דעתכם?

פורסם

השאלה היא כזאת: מה אתה מתכנן לעשות בעתיד?, לשדרג?, כי אם לא הקנייה שאתה עושה כרגע לא משתלמת (בהנחה שאתה קונה את האלפיין), כי לקנות אחלה עגלה לא שווה בלי סוסים...

שרון.

פורסם

אם תחפש טוב אתה תמצא אותם בפחות,אבל לא הבנתי, ירדתה ממגבר?

אלפיין מייצרים מכשירים ברמה גבוהה,לא יודע אם יש לך צורך במכשיר כזה,אולי HU פשוט עם מתאם זול של BT יהיה זול בהרבה ויספק אותך,אם אין לך כוונה לשדרג בעתיד מערכת לא נחוץ להשקיע רק על הד יוניט 2000 שקל.

פורסם

אני לא בחור של באסים וסאבים וכדומה.

אין לי צורך בזה.

אני גם לא מגביר את המוזיקה שלי ופותח את תא המטען באמצע הרחוב שכל השכונה תשמע.

פשוט מחפש מערכת טובה לשמיעה נקייה, כרגע יש לי מערכת די מחורבנת. שקניתי בזול

והבנתי שאם קונים בזול = נישמע זול.

לכן אני מעדיף לתת קנייה שלמערכת טובה ולא כל פעם לשבור את הראש עם מערכת זולה ופשוטה.

אין לי מושג אם אני צריך מגבר או לא וזו הסיבה שאני מתייעץץ איתכם.

ואולי ביכלל אני לא צריך מגבר, אולי פשוט להחליף את הרמקולים הקדמיים (שהגיעו עם הרכב) אין לי מושג מה הם.

פורסם
לדעתי תתחיל בHU וקומפוננט קדמי נציל , ואם יחסר לך תחסוך קצת ותקנה מגבר

יש לך המלצות לדגמים שיכנסו לי בתקציב?

• תוכן חדש...