Jump to content

BUZAGLO

  • הודעות

    87
  • כאן מאז:

הנקודות של BUZAGLO

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. ליביו תודה רבה על ההסבר, מה שאני חושב זה שהבעיה היא בHU ולא באיפון, כן יצא לי להפעיל את האיפון ב A2DP. איך אפשר לדעת בוודאות אם הדגם שלי כן תומך בA2DP או לא? תודה.
  2. עבדתי כבר עם A2DP ואני יודע על איזה איקון מדובר, הבעיה היא שאני מפעיל את המערכת, לא מופיע לי הכפתור של הBT על האיפון. מה יכולה להיות הבעיה.
  3. ויש ברשותי איפון גירסא 3.0 ועדיין אני לא מצליח להפעיל את ה A2DP יש פקודה כלשהיא שאני צריך להכניס? או משהו שאני צריך להגדיר ב103BT?
  4. שלום יש ברשותי 103BT רציתי לדעת אילו מכשירים תומכים ב A2DP יש ברשותי איפון 3G 3.0 תודה
  5. מבחינת דיבוריות מספר אחת מבחינת מערכות שמע לרכב מספר אחרון בשוק בהתחלה הכל ניראה נפלא, אבל הרכיבים של המערכת שלהם על הפנים, היתה לי את המערכת הנל, קשה מאוד לתפעול, קורסת המון פעמים, יש דיליי רציני, ולפעמים הכל מתאפס, גם לאחר שהחליפו לי מספר פאנלים, המלצה שלי, בתור דיבורית אין מה לחשוב פעמיים. בתור מערכות לרכב- שווה לרכוש פטיפון. 103BT גם לי יש ואני מאוד מרוצה(ממתין לכבל לאיפון ואז ביכלל...)
  6. יש לי גרסא 3.0 אין קשר לגירסא לדעתי, אולי לגבי המכשיר הזה כן. היו לי בעבר מכשירים שכן הצלחתי לעבוד איתם בתור a2dp קצת מוזר שזה לא תומך.... בכל מקרה אני מאוד שמח על הבחירה שעשיתי.
  7. מכשיר מדליק ביותר, עדיןן לא התמקצעתי בו. רכשתי אצל אוטוs - שרון בחיפה. שירות מצויין ביותר.... עד שיגיע לי הכבל לאיפון, יש אפשרות לשמיעת מוזיקה דרך הבלוטוס? תודה
  8. אני יודע שפרוט מתמחים בדיבוריות לרכב אבל מה לגבי המערכת הזאת: http://www.24p.co.il/model.aspx?cat=GBA&id=68983 אני לא מצליח למצוא חוות דעת נורמלית עליו. מה דעתכם?
  9. מישהו מכיר מתקין באיזור חיפה?
  10. אכן כן זה מה שבדקתי, ולעומת זאת מתאם לשליטה על האיפוד עולה כ 150 שח בפיוניר.
  11. אז לא לרכוש את הדגם הנל?
  12. קצת בעסה עם דיברוית חיצונית, אתה לא חושב? זה להעביר עוד כבלים וכאב ראש...
  13. ממש לפני קניה של המכשיר לאחר שהשתגעתי, מישהו מכיר אותו? מצאתי את כל הדברים שאני צריך במכשיר הזה CR-R/RW/MP3/AAC/WMA Playback הספק 4x50W כניסת USB לiPOD כולל דיבורית Bleutooth כניסת AUX קדמית 2 PreOut עובד עם iPhone כולל כבל לiPOD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730303 לרכוש או לקחת משהו אחר? תודה
  14. טוב השתגעתי היום, הבנתי שלא משנה מה, בכדי שהאיפון שלי גם יטען וגם יתנגן דרך הHU אני אצטרך לרכוש כבל תואם. הבעיה הגדולה היא שבפיוניר יש צורך בכ 200 ש"ח בערך הפיוניר שהתכוונתי הוא 7050 ולא 7000 יש הפרש של כ400 ש"ח בינהם. http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=295 ובאלפיין/ קלריון, המחיר בסביבות 800 ש"ח. יש דגמים מסויימים שמגיעים יחד עם הכבל? אולי בסוף אני ארכוש את הדגם ללא הדיסק של קלריון 286 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716802 השאלה היא אם הדגם הזה ביכלל איכותי?
  15. תודה רבה אבל שוב, הפיוניר כאן אין בו לא בלוטוס ולא שליטה על האיפון. כך שבתור HU נישארתי במשהו שלא רציתי. לגבי הרמקולים אני אבדוק אותם. אולי ניקח את הטמפו, ב 500 שח. תודה רבה בינתיים
×
×
  • תוכן חדש...