Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל - שאפו על העבודה היפה. אין ספק שיש לך ידיים טובות (לגבי הראש מישהו אחר יצטרך להעיד...:)

א-ב-ל (ותמיד יש אבל אצל יהודים), אני אישית אוהב לשמור רכבים קלאסיים כמקוריים ככל האפשר. אני אפילו די סולד מקניבליזציה בין דגמים שונים של אותו יצרן, כלומר לעולם לא אתקין בגולף שלי פנסים רבועים של ג'טה למשל למרות שהרכב בבסיסו זהה.

בכל מקרה - זה החלום שלך, זכותך לעשות בו כרצונך וכל עוד אתה מאושר ומרוצה - דיינו!

חג שמח מאחיך ל"צרה"...

מיקי

מיקי תודה

לגבי ה "אבל", בטריומף שמרתי על מקוריות אפילו שזה עלה לי בבריאות.

כאן מראש לא תכננתי להישאר במקוריות, הרכב כבר עבר ואנדליזם מכאני כשקניתי אותו (מנוע 1.8 הזרקה של דור 3) ולכן הפרוייקט תוכנן מראש להיות "משופר"...

שבעתי ממקוריות, אני בטוח שאפשר לשפר את מה שהיצרן עשה בעיקר בזכות הטכנולוגיות היום

הנה דוגמא קטנה מיוטיוב של גולף משופרת אז אתה מבין שאני עדיין בגבול המקוריות:lol: :lol:

והנה עוד אחד

אז שיהיה לכולנו חג שמח

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, לא עדכנתי הרבה זמן, כמו שראיתם בשרשור המסלול בנחשונים, בעיות המנוע נפתרו, הוחלף מנוע טורים תושבות מנוע וכו'

לא רוצא לבאס אותך, אבל במסלול האוטו עישן (עשן אפור) במצבים מסויימים, במיוחד כשהעלית טורים בהמתנה בכניסה למסלול.

אבל חוצץ מזה גם אני אהבתי מאוד את הרכב ואת הנהיגה שלך, כל הכבוד :mm_yeah:

פורסם
לא רוצא לבאס אותך, אבל במסלול האוטו עישן (עשן אפור) במצבים מסויימים, במיוחד כשהעלית טורים בהמתנה בכניסה למסלול.

אבל חוצץ מזה גם אני אהבתי מאוד את הרכב ואת הנהיגה שלך, כל הכבוד :mm_yeah:

אתה ממש לא מבעס אותי, אני בהחלט יודע, העניין הוא שהאוטו לא אוכל אפילו טיפת שמן הקומפרסיה מצויינת ואין לו קרבורטור, מערכת ההזרקה טופלה וחודשה כולה כך שהעישון לא ברור לכמה בעלי מקצוע שבדקו את העניין, נו שויין שאלו יהיו הצרות שלי:lol: :lol:

חבר מועדון 13925

פורסם
אחלה, אני רואה שהסתדרת עם הגריל. אתה משוגע! א ה ב ת י !!!:lol:

במקרה הטוב אני עושה כל דבר פעמיים באוטו הזה, במקרים הפחות טובים יכול להיות גם הרבה יותר פעמים...

אז הגריל שופץ רק פעמיים זה טוב:lol:

חבר מועדון 13925

פורסם

א-ב-ל (ותמיד יש אבל אצל יהודים), אני אישית אוהב לשמור רכבים קלאסיים כמקוריים ככל האפשר. אני אפילו די סולד מקניבליזציה בין דגמים שונים של אותו יצרן, כלומר לעולם לא אתקין בגולף שלי פנסים רבועים של ג'טה למשל למרות שהרכב בבסיסו זהה.

אז איך זה מתיישב עם הרעיון שלך להלביש בודי של וולבו 262 על שילדה של וולבו 144?

פורסם
אתה ממש לא מבעס אותי, אני בהחלט יודע, העניין הוא שהאוטו לא אוכל אפילו טיפת שמן הקומפרסיה מצויינת ואין לו קרבורטור, מערכת ההזרקה טופלה וחודשה כולה כך שהעישון לא ברור לכמה בעלי מקצוע שבדקו את העניין, נו שויין שאלו יהיו הצרות שלי:lol: :lol:

נסה לעשות אינפוזיה עם K-44 לניקוי כללי של המערכת זה תמיד טוב.

(עכשיו מבצע באוטדיפו 80 ש"ח)

כמו כן נסה לשנות את סוג השמן שאתה משתמש(סינטטי מלא, חצי סינטטי, או מינראלי)

אני מתבייש לשאול אבל האם בדקת את צמיגות השמן והתאמה למנוע שלך?

בכל מקרה שיהיה בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איזה כיף לראות פרוייקטים כאלה שמגיעים לסיום וניראים מהמם. אהבתי במיוחד את הקונסולה שבנית. ביקורת קטנה לגבי האודיו, אם כבר בנית משהו מפיבר היית צריך להכנס לפני כן לפורום אודיו ולקבל שם רעיונות והמלצות. לדוגמא: את הרמקול היית צריך לעשות בתוך טבעת שקועה FLUSH MOUNT ואת הגימור לא בצבע (פלוק או ריפוד) כי לטעמי צבע בתוך סלון הרכב הופך אותו לזול משהו. אין בקורת זאת באה לגרוע מהתוצאה המרשימה. במידה ותחפוץ ברעיונות דבר איתי.

פורסם
איזה כיף לראות פרוייקטים כאלה שמגיעים לסיום וניראים מהמם. אהבתי במיוחד את הקונסולה שבנית. ביקורת קטנה לגבי האודיו, אם כבר בנית משהו מפיבר היית צריך להכנס לפני כן לפורום אודיו ולקבל שם רעיונות והמלצות. לדוגמא: את הרמקול היית צריך לעשות בתוך טבעת שקועה FLUSH MOUNT ואת הגימור לא בצבע (פלוק או ריפוד) כי לטעמי צבע בתוך סלון הרכב הופך אותו לזול משהו. אין בקורת זאת באה לגרוע מהתוצאה המרשימה. במידה ותחפוץ ברעיונות דבר איתי.

תודה רבה, אני שמח לביקורת בונה:wink:

כמו שציינתי קודם, כל דבר נעשה לפחות פעמיים באוטו אז תמיד אפשר לשפר, כל רעיון יתקבל בברכה.

לגבי ההתקנה השקועה, ייתכן אבל אני שאפתי למראה וולקנו כזה שיבלוט.

כדי לדעת אם התקנה שקועה יפה יותר אצטרך פשוט לבנות עוד קיק פנל:lol: :lol:

חבר מועדון 13925

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות זאת שנית אז בהזדמנות זאת תעביר את הטוויטרים לקורות A ברכב. שם המיקום יותר אידיאלי. כנס לחתימה שלי אולי תוכל לגנוב רעיונות משם.

פורסם

היה ממש יפה לראות אותה על המסלול.

תהנה, יפיפיה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
נסה לעשות אינפוזיה עם K-44 לניקוי כללי של המערכת זה תמיד טוב.

(עכשיו מבצע באוטדיפו 80 ש"ח)

כמו כן נסה לשנות את סוג השמן שאתה משתמש(סינטטי מלא, חצי סינטטי, או מינראלי)

אני מתבייש לשאול אבל האם בדקת את צמיגות השמן והתאמה למנוע שלך?

בכל מקרה שיהיה בהצלחה-רן

אני בהחלט אנסה את ה K44 מה כבר יכול להיות?

למען האמת סמכתי על המכונאים שטיפלו לי ברכב, אבל עכשיו אני יודע שכדי שמשהו יתבצע כמו שצריך אני אצטרך לעשות אותו לבד.

בהזדמנות זאת אשמח להמלצות על שמן מומלץ למנוע שלי ADZ של דור 3 1800 הזרקה חד נקודתית, אעשה למנוע שטיפה ואחליף לו שמן.

היה ממש יפה לראות אותה על המסלול.

תהנה, יפיפיה.

תודה רבה ראובן, היחידה שבאמת סובבה את הראש על המסלול זו האלפא שלך, היא נראית כל כך תמימה ועדינה, תא המנוע נראה נקי ומסודר עם מצבר קטנטן ואז....אתה מניע:shock: :shock: :lol: :lol:

חבר מועדון 13925

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדהים פשוט אין מילים,

אם אפשר לדעת מאיפה זוג המושבים הקידמיים?

היכן הן נקנו ומה מחירם?

אם הינך מעוניין למכור אשמח לדעת בפרטי.

פורסם
מדהים פשוט אין מילים,

אם אפשר לדעת מאיפה זוג המושבים הקידמיים?

היכן הן נקנו ומה מחירם?

אם הינך מעוניין למכור אשמח לדעת בפרטי.

הי אלי, תודה

את המושבים קניתי ממישהו שפירסם אותם ביד 2 במחיר טוב יחסית.

אלו לא מושבי ריקארו וכל שאר השטויות אלא משהו פשוט יחסית ואני לא זוכר את שמם.

בכל מקרה הם לא ניראו ככה בהתחלה, אלא בצהוב מזעזע.

הריפוד והריקמה זה כבר סיפור אחר ובוצע על ידי.

חבר מועדון 13925

פורסם

(מכירה) בלמים ובולמים לגולף GTI MK4

למכירה:

1. סט בלימה מקורי של גולף GTI מידה 288, שכולל: זוג קליפרים, זוג מתאמים, רפידות ודיסקים - מחיר 800 ש"ח

2. בולמי זעזועים מקוריים של גולף GTI, במצב תקין, פורקו לאחר 80,000 ק"מ בעקבות שידרוג - מחיר600 ש"ח

שי

052-5949592 או בה"פ

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=197246&stc=1&thumb=1&d=1271677551 attachment.php?attachmentid=197247&stc=1&thumb=1&d=1271677551

זה יכול להתאים לך?

• תוכן חדש...