Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בקניית רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מזכיר לי את עצמי בזמנים מסויימים... לא החלטת, אתה לא יודע מה להחליט ולכן קופץ כל פעם מרכב אחד לאחר

אולי כדאי שתחשוב ותחליט סופית איזה 'דברים' אתה רוצה ברכב. נפח מנוע, סוג רכב (קטן/משפחתי)

הנה לינק לכתבה שאמורה לעזור לך להגיע להחלטה 'סימון מטרות והגדרת יעדים'

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב,

אז ככה יש שידרוגים ונראה לי שזה סופי.

יש לי מס' אופציות שאני מחפש:

סיאט איביזה עד 02

פולו

סיויק האצ'בק

קולט

זה האופציות שאני מחפש עכשיו.

אני סהכ צריך רכב שלא יחנק בעליות ושיהיה אפשר לנסוע איתו עם מזגן בעליות.

300 קילומטר בשבוע לכל היותר.

וזהו בעיקרון.

אני מקווה ללעת מחר לבדוק רכב מסויים נראה מה יהיה.

פורסם

בקר, באמת שהרבה מנסים לעזור לך ומהצד זה נראה כאילו אתה מחפש רכב משפחה אוטומטי שיסחוב ויהיה בנוי לנסיעות מאומצות ומצד שני נראה שאתה מחפש רכב צעיר.

הרכבים שהזכרת הם רכבים צעירים שבד"כ עוברים הרבה רעות וכאוטומטיות אתה בכלל יכול לשכוח מזה אתה רק תסבול אם זה בדלק ובאם זה שמשאית תעקוף אותך בעלייה.

אם אתה רוצה רכב משפחה תגיד אני רוצה רכב משפחה, אוטומטי וזה ה-X תקציב.

אם אתה מעוניין ברכב ספורטיבי שוב, רק תגיד ותקבל את ההכונה הכי טובה.

תשלים עם המצב שככל הנראה אתה צריך רכב משפחתי ורכב צעיר ושנון יגיע בעוד שנה שנתיים..

פורסם

תודה על העזרה אני מאוד מעריך את זה

באמת.

אני באמת שמעדיף פחות להתייחס למושגים המתארים רכב ויותר בביצועים שלו.

בין עם רכב נחשב מיני או משפחתית או משאית או לצעירים, אני צריך שלא יהיה לו קשה לעשות עליות לאריאל והסביבה.

אמא שלי תנהג ברכב בסביבה עירונית אז זה פחות חשוב לה, רק שיהיה אוטומט.

אז בכללי הרכבים שציינתי נראה שכן יכולים לעשות את העבודה ובין היתר שחכתי לציין אני גם מחפש:

ניסן אלמרה

323

ז"א שאני לא סגור על רכב אחד וזהו.

מה רע ברכבים שציינתי שאני מחפש?

פורסם

פחות אמינות,בדרך כלל "נטחנות" ע"י צעירים, לא מתאימות לך עקב תא מטען קטן יחסית,יותר חלשות מה323 והאלמה (חלקן)

+! לאלמרה ול323, 323 1800 GLX אוטומט רק מעולה ואמין לא זולל יחסית לאוטמט וניראה מעולה בדרך כלל המנוע הזה תזכה גם לסאןרוף.

תתחדש,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז זהו, סוףסןף זה קרה.

קניתי היום סיאט איביזה 2001 מנוע 1600 דגם STELA.

לקחתי אותה לבדיקה במוסך רון שהעניק לי שירות מעולה ע"י רון עצמו.

הוא ציין בפניי שהרכב שווה קניה ובגדול נתן את האישור שלו לזה.

קודם כל אני רוצה להודות לכולכם שעזרתם לי בהמלצות והטיפים וכמובן להודות גם למוסך רון עצמו שקיבלתי ממנו רושם מעולה על המוסך ועליו עצמו וממליץ בחום על המוסך.

• תוכן חדש...