Jump to content

baker2g

  • הודעות

    36
  • כאן מאז:

הנקודות של baker2g

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. אוקי... אפשר לחזור להודעה המקורית?!
  2. כן אחי אבל אני לא יודע מה מצב הבולמים שלך ולא את שלי ויכולות להיות מלא סיבות... אבל בגדול כן חחח...
  3. יש איביזה 2001 דגם סטלה 100 כ"ס אוטומט מצב המכני שלה טפו טפו טפו מעולה לא שותה הרבה דלק, מאיצה בסדר גמור עושה נסיעות ארוכות... בגדול אני מאוד מרוצה... יש רק כמה בעיות קטנות שאני מתלבט עליהן כשאני בולם אז יש רוב הזמן רעש של חריקה ושריקות - הפאדים לא מקוריים. הבלימה עצמה אורכת די הרבה זמן וגורמת להרגיש פחות ביטחון... השאלה בנושא אם כבר אני משקיע אז להחליף ערכת בלימה כוללת לרכב ז"א קדמי ואחורי, מה אתם ממליצים? איזה חברה או מה אני צריך לעשות? ומה בדיוק אני צריך להחליף? כשאני עושה פניות שמאלה חדות ובמהירות יחסית אז יש כאילו כמו חריקה ושכאילו משהו זז ולא יושב במקום או משוחרר ומתגרד על משהו אחר וזה מגיע כביכול מאחורה.. אבל אני לא בדיוק בטוח יש קשר ל בולמים? קפיצים? והאם יש אופציה להחליף בולמים וקפיצים כדי להרגיש ריסון יותר טוב בעת נסיעה המקומות מעל באמפרים ובורות ובכורכר? מתי עושים טיימינג? ואיך אפשר לדעת שעשו מה שצריך ושלא יעבדו עלי? קראתי פה קצת על פילטר והבנתי שאין כלכך טעם להוסיף פילטר פתוח, האם אני צודק? ומה תאכלס יתן לי שאני אשים כזה? או בכללי מה ייתם ממליצים בנושא הזה? החצאית הקדמית אצלי לא מחוברת טוב והיא נפלה לי לפני שנה אז קשרתי אותה וזה קודם כל לא בטיחותי וגם לא אסטתי וממה ששמתי לב שם החורים שצריך להבריג לתוכם את החורים של החצאית הם שבורים כך שאיאפשר להבריג אליהם כלום\ כמה זה יכול לעלות לסדר את זה? לפני חודש נפל לי החלון של הקדמי ובינתיים קשרתי אותו ככה שאיאפשר לא לפתוח ז"א הוא כל הזמן סגור, כמה עולה לתקן את זה? לא טיפלתי בדברים האלה כי לא היה לי כסף אני סטודנט ועכשיו סופסופ התפנה לי מלא זמן ואני עובד כל יום וחוסך לזה אז עכשיו אני רוצה לסדר את הדברים האלה. אז אני נורא אשמח לכל טיפ ועזרה לגבי השאלות שלי תודה מראש. אלכס.
  4. יש לי איבזה 1.6 אוטומט 2001 דגם STELLA 100 כ"ס. אחרי שקראתי את הספר עדיין יש לי שאלות. איזה שמנים הכי כדאי להשתמש? מישהו כתב פה פעם שבחורף כדאי שמן מסוג אחד ובקיץ מסוג אחר. איזה נוזל קירור הכי מומלץ? עם הצמיגים הקדמיים שלי יותר שחוקים מהאחוריים (הרבה יותר שחוקים) הבנתי שיש צורך להחליף את האחוריים עם הקדמיים? ולעשות את זה באלכסון. מישהו יכול לתת טיפ בנושא? מה מידת הג'אנט והצמיג המקסימלית שאני יכול לשים? תודה מראש אלכס.
  5. אז זהו, סוףסןף זה קרה. קניתי היום סיאט איביזה 2001 מנוע 1600 דגם STELA. לקחתי אותה לבדיקה במוסך רון שהעניק לי שירות מעולה ע"י רון עצמו. הוא ציין בפניי שהרכב שווה קניה ובגדול נתן את האישור שלו לזה. קודם כל אני רוצה להודות לכולכם שעזרתם לי בהמלצות והטיפים וכמובן להודות גם למוסך רון עצמו שקיבלתי ממנו רושם מעולה על המוסך ועליו עצמו וממליץ בחום על המוסך.
  6. תודה על העזרה אני מאוד מעריך את זה באמת. אני באמת שמעדיף פחות להתייחס למושגים המתארים רכב ויותר בביצועים שלו. בין עם רכב נחשב מיני או משפחתית או משאית או לצעירים, אני צריך שלא יהיה לו קשה לעשות עליות לאריאל והסביבה. אמא שלי תנהג ברכב בסביבה עירונית אז זה פחות חשוב לה, רק שיהיה אוטומט. אז בכללי הרכבים שציינתי נראה שכן יכולים לעשות את העבודה ובין היתר שחכתי לציין אני גם מחפש: ניסן אלמרה 323 ז"א שאני לא סגור על רכב אחד וזהו. מה רע ברכבים שציינתי שאני מחפש?
  7. טוב, אז ככה יש שידרוגים ונראה לי שזה סופי. יש לי מס' אופציות שאני מחפש: סיאט איביזה עד 02 פולו סיויק האצ'בק קולט זה האופציות שאני מחפש עכשיו. אני סהכ צריך רכב שלא יחנק בעליות ושיהיה אפשר לנסוע איתו עם מזגן בעליות. 300 קילומטר בשבוע לכל היותר. וזהו בעיקרון. אני מקווה ללעת מחר לבדוק רכב מסויים נראה מה יהיה.
  8. ?? מישהו יכול להגיד דעה?
  9. מיצובישי קולט? 99-01? מבחינת אמינות הרכבים טובים? ובהתיחס לשנתונים מה הכי חשוב לבדוק שיהיה תקין ואיפה יכול להיות שבקרוב צריך החלפה או טיפול ?
  10. האם כדאי להסתכל לכיוון של מכוניות משנתון 97-00? הונדה סיוויק האצ'בק גולף פולו מנועים 1.4 או 1.6 מה השיקולים ומה כדאי לחפש ולבדוק(בעיות ידועות או מה יכול להיות "בקרוב").
  11. הלכתי לבדוק היום את האוטו הייתה לי הרגשה שזה סוחר אין ספר טיפולים.... לא יודע עם היו תאונות אורמ.. אולי היו מקות בפח וכאלה....... אמרתי טוב בכלזאת בוא ניקח לבדיקה ואמרתי לו מקום מסויים הוא אמר טוב ובסוף הוביל למקום אחר אמרתי לו שביקשתי להגיע למקום אחר לגמרי. הוא אומר כאילו משחק אותה טיפש מה פה זה גם מכון לא?... בוא נראה שיש אישור משרד רישוי. אמרתי לו אבל ביקשתי למקום אחר ולא מעניין אותי איזה רישוי ושל מי. אמר טוב אין לי זמן, אמרתי טוב תודה. סתם בזבזתי זמן הייתי צריך לסרב מהתחלה, דפקא אוטו נראה מצב טוב מאוד.
  12. זה חייב להיות אוטומת אמא שלי לא יודעת לנהוג על גיר רגיל אני הולך לראות סיטרואן קסרה 2003 נראית שמורה לגמרי מקווה שתיצא גם בבדיקה כזאת
  13. יש לי אפשרות ללכת על סיטרואן קסרה 1.6 SX שנת 2003 יד 2 במחיר לא רע בסבביבות 20K אבל הקילומטראג' קצת מדאיג אותי 175K........ יש לציין שעוד לא נעשתה בדיקה לאוטו אבל הבןאדם מציין שהוא שמור במצב טוב. האם כדאי לבדוק אותה משנתון כזה עם קילומטראג' גבוה מהממוצא?
  14. עשיתי חיפושים, אפשר להגיד אני חיי עליהם כבר... אבל אין אתהתנאים שלי בחיפוש אוטו הכל מסביב ואני מנסה למקד את זה. אני מחפש בעיקרון אוטו שיהיה הכי אמין שיכול להיות ואחד כזה שידוע שיכול להיות אמין אני לא מצליח למצוא 2 או 3 רכבים כאלה שבוודאות הם ידועים כאמינים ומראש לא צריך לדאוג הרבה כי אני סטודנט ואין לי יותר מידי כסף.
×
×
  • תוכן חדש...